Trebo je uzet milion s obzirom kako je igro, zbog tog ste covjeka ostvarili najbolje uspjehe u historiji svog kluba, tako da nije fino pricat o njemu na taj nacin kao da je nekakav placenik pa vas jos zeznosolinas je napisao/la:Platili ga 50 000,nije centarsut nabacio u sesnasterac.joker90 je napisao/la:Platila je i Sloboda Govedaricu, je li on bio pojačanje? Golemi su transferi inače kod nas.![]()
Zeba za skoro 2 god uzeo covjeku vise od 200 000,i onako,kako sam kaze,emotivno istrosen,lagano put Grbavice![]()
Dzidic i Karic isplaceni,klepili novac od Azmira,a prvi zapicili drkenzi kurenzi po Zenici.
Nije kod nas ni pare ni odsteta,ni platezna moc nikakvo mjerilo.....
U ovoj ligi ne igra to nikakvu ulogu....Bio placen ili dosao dzabalama,ako zna igrat,to je to,
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Gura neofirno liku ruku u džep, sadakaski fazoni..TobeYarabi je napisao/la:isti mica trofrtaljkaMCMXLVI je napisao/la:Gledaj Siljka kurave![]()
![]()
![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
BINGO! Znaci jel nam Lelic pojacanje? Nit je ime, nit je sta pokazao? Dakle, jel' pojacanje?Rokoko87 je napisao/la:Nisu, dok to ne pokažu na terenu.RuleHz je napisao/la:Znaci prethodno spominjani trojac iz zelje nisu pojacanja za vas?![]()
Ne igra ime, a oni su ga izgradili u ovoj ligi, nego se gleda trenutna situacija.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Onaj ko ga je doveo očekuje da to bude, dok je otišao korak dalje, to što je postalo fakt da gotovo pa nema pojačanja dok se ne pokaže na terenu je potpuno druga stvar.RuleHz je napisao/la:BINGO! Znaci jel nam Lelic pojacanje? Nit je ime, nit je sta pokazao? Dakle, jel' pojacanje?Rokoko87 je napisao/la:Nisu, dok to ne pokažu na terenu.RuleHz je napisao/la:Znaci prethodno spominjani trojac iz zelje nisu pojacanja za vas?![]()
Ne igra ime, a oni su ga izgradili u ovoj ligi, nego se gleda trenutna situacija.
Ovako priča svaki prosječni navijač koji je proživljavao traume sa Šećerovićima, okomitim Lazićima, Mailsonima, Hervasima itd.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Netačno.irfo je napisao/la: ponovit cu se jos jednom i nadam se zadnji put : Svaki igrac za kojeg se u ovoj ligi platit odsteta je pojacanje.
Nadam ste da ste shvatili sta zelim reci.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Slobodno reci da ti je krivo sto smo ga pokupili isprred vasDenchiNL je napisao/la:Netačno.irfo je napisao/la: ponovit cu se jos jednom i nadam se zadnji put : Svaki igrac za kojeg se u ovoj ligi platit odsteta je pojacanje.
Nadam ste da ste shvatili sta zelim reci.
Nije sramota
- PitarBordo
- Kontakt:
Odšteta i naknada za treniranje, mehanizam za solidarnost nisu isto. Al' hajde de.
Samo Saraj'vo.
koliko je njima bauk platiti igrača jbtPitarBordo je napisao/la:Odšteta i naknada za treniranje, mehanizam za solidarnost nisu isto. Al' hajde de.
Tabu tema!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- TobeYarabi
- Kontakt:
da smo mi pisali o lelicu a oni ga kupili, 3 mjeseca bi im to bila glavna tema. a posto se desilo obrnuto, oni su se povukli u svoju jazbinu i jedu sebi muda 
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Blago vama sad kad se lomi sve vi ocekujete da Lelic bude pojacanje iz zadnje ekipe u ligi (19 godina)?? Pa 4 boda od prvog umjesto da ste doveli 3-4 prava pojacanja provjerena i zapeli vi ko da odustajete i od titule i evrope Boga mi. Ali eto meni je i drago..da hoce otici i Dulja i Ahmet da budete jos losiji.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Ko i gdje se bolan raduje? Jel onaj Lelic na kojeg ste vi sinoc svrsavali, pravili klipove, potencijal, mlad ovo ono. Sta trebam da ga bacam na Crnova, Zakarica ili ovog Stojanovica? Bolje da nam niko i ne dolazi ako ce nam takvi igraci dolaziti. Zivio.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:oni se Lelicu raduju
![]()
Blago vama sad kad se lomi sve vi ocekujete da Lelic bude pojacanje iz zadnje ekipe u ligi (19 godina)?? Pa 4 boda od prvog umjesto da ste doveli 3-4 prava pojacanja provjerena i zapeli vi ko da odustajete i od titule i evrope Boga mi. Ali eto meni je i drago..da hoce otici i Dulja i Ahmet da budete jos losiji.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- PitarBordo
- Kontakt:
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:oni se Lelicu raduju
![]()
A šta su to "pojačanja provjerena"?
Samo Saraj'vo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
vrati se u jazbinu i poselami one koji su pravili klipove o lelicu. poslace vama covic jos pojacanjaHajdeZeljozabiGol je napisao/la:oni se Lelicu raduju
![]()
U nadi je magarac crko ,zadnjih nekoliko godina mi koliko god da budemo slabi vi ste iza nas zato vam je dzaba dovoditi neke crnove koji nisu igrali pola godineHajdeZeljozabiGol je napisao/la:oni se Lelicu raduju
![]()
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Stojanović ima više titula premijer lige nego tvoj klub.MCMXLVI je napisao/la: Ko i gdje se bolan raduje? Jel onaj Lelic na kojeg ste vi sinoc svrsavali, pravili klipove, potencijal, mlad ovo ono. Sta trebam da ga bacam na Crnova, Zakarica ili ovog Stojanovica? Bolje da nam niko i ne dolazi ako ce nam takvi igraci dolaziti. Zivio.
Prvi i jedini mostarski šampion
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lelic je super mladi igrac, ko je pratio jesenji dio PL bar 50% na TV-u znati ce to.
Navijaci Sarajeva se samo trebaju brinuti da u tim godinama nije dobio neku ludu platu jer ga to moze promijeniti. I isto ako je vec doveden treba da igra, a ne da mu se mijenja trener svakih 6 mjeseci i onda moze biti igrac od njega kada ima stabilnost.
Navijaci Sarajeva se samo trebaju brinuti da u tim godinama nije dobio neku ludu platu jer ga to moze promijeniti. I isto ako je vec doveden treba da igra, a ne da mu se mijenja trener svakih 6 mjeseci i onda moze biti igrac od njega kada ima stabilnost.
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Ne kazem da je losa politika zadrzali ste ekipu koja je i osvojila sve ove bodove. Znaci da ekipa nije losa. Ali za nesto vise sad za prvaka/kup ce biti dosta i vise i kvalitetnih tekmi. Nije ni za mene neko pojacanje Crnov...tu i tamo Zakaric(mozda bude ko STevanovic-mozda ko Zahirovic hehe) ali Zeba fakat jeste. On ce u ovoj ligi vazda biti dobar igrac (130 utakmica-50 golova -asistencija Bog zna koliko) Pa da ste doveli Ordagica ili Pecu iz Radnika... Ili nekog zadnjeg veznog- dobru desetku to bi vam leglo ali eto ocito je neka druga politika u pitanju.
Željo1921
predmetmrznje je napisao/la:Stojanović ima više titula premijer lige nego tvoj klub.MCMXLVI je napisao/la: Ko i gdje se bolan raduje? Jel onaj Lelic na kojeg ste vi sinoc svrsavali, pravili klipove, potencijal, mlad ovo ono. Sta trebam da ga bacam na Crnova, Zakarica ili ovog Stojanovica? Bolje da nam niko i ne dolazi ako ce nam takvi igraci dolaziti. Zivio.
Veća mu plata nego Saidu., nakon što je ovaj srezao primanjatuzlak1987 je napisao/la:Lelic je super mladi igrac, ko je pratio jesenji dio PL bar 50% na TV-u znati ce to.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
predmetmrznje je napisao/la:Stojanović ima više titula premijer lige nego tvoj klub.MCMXLVI je napisao/la: Ko i gdje se bolan raduje? Jel onaj Lelic na kojeg ste vi sinoc svrsavali, pravili klipove, potencijal, mlad ovo ono. Sta trebam da ga bacam na Crnova, Zakarica ili ovog Stojanovica? Bolje da nam niko i ne dolazi ako ce nam takvi igraci dolaziti. Zivio.
Željo1921
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Opet strumfovi znaju ko koliko platu ima 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.