PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la irfo » 19 jan 2017, 18:16

solinas je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Platila je i Sloboda Govedaricu, je li on bio pojačanje? Golemi su transferi inače kod nas. :kafa:
Platili ga 50 000,nije centarsut nabacio u sesnasterac. :crazy:
Zeba za skoro 2 god uzeo covjeku vise od 200 000,i onako,kako sam kaze,emotivno istrosen,lagano put Grbavice :lolno:
Dzidic i Karic isplaceni,klepili novac od Azmira,a prvi zapicili drkenzi kurenzi po Zenici.
Nije kod nas ni pare ni odsteta,ni platezna moc nikakvo mjerilo.....
U ovoj ligi ne igra to nikakvu ulogu....Bio placen ili dosao dzabalama,ako zna igrat,to je to,
Trebo je uzet milion s obzirom kako je igro, zbog tog ste covjeka ostvarili najbolje uspjehe u historiji svog kluba, tako da nije fino pricat o njemu na taj nacin kao da je nekakav placenik pa vas jos zezno :crazy:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 jan 2017, 18:23

TobeYarabi je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Gledaj Siljka kurave :rol: :rol:

slika

slika
isti mica trofrtaljka :rol: :rol: :rol:
Gura neofirno liku ruku u džep, sadakaski fazoni.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 19 jan 2017, 18:24

Rokoko87 je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:Znaci prethodno spominjani trojac iz zelje nisu pojacanja za vas?
Nisu, dok to ne pokažu na terenu. :kafa:
Ne igra ime, a oni su ga izgradili u ovoj ligi, nego se gleda trenutna situacija. :kafa:
BINGO! Znaci jel nam Lelic pojacanje? Nit je ime, nit je sta pokazao? Dakle, jel' pojacanje? :D
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 19 jan 2017, 18:37

RuleHz je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:Znaci prethodno spominjani trojac iz zelje nisu pojacanja za vas?
Nisu, dok to ne pokažu na terenu. :kafa:
Ne igra ime, a oni su ga izgradili u ovoj ligi, nego se gleda trenutna situacija. :kafa:
BINGO! Znaci jel nam Lelic pojacanje? Nit je ime, nit je sta pokazao? Dakle, jel' pojacanje? :D
Onaj ko ga je doveo očekuje da to bude, dok je otišao korak dalje, to što je postalo fakt da gotovo pa nema pojačanja dok se ne pokaže na terenu je potpuno druga stvar.

Ovako priča svaki prosječni navijač koji je proživljavao traume sa Šećerovićima, okomitim Lazićima, Mailsonima, Hervasima itd.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 jan 2017, 18:40

irfo je napisao/la: ponovit cu se jos jednom i nadam se zadnji put : Svaki igrac za kojeg se u ovoj ligi platit odsteta je pojacanje.
Nadam ste da ste shvatili sta zelim reci.
Netačno. :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 jan 2017, 18:41

DenchiNL je napisao/la:
irfo je napisao/la: ponovit cu se jos jednom i nadam se zadnji put : Svaki igrac za kojeg se u ovoj ligi platit odsteta je pojacanje.
Nadam ste da ste shvatili sta zelim reci.
Netačno. :wave:
Slobodno reci da ti je krivo sto smo ga pokupili isprred vas :cool:
Nije sramota :thumbup:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 jan 2017, 18:42

Odšteta i naknada za treniranje, mehanizam za solidarnost nisu isto. Al' hajde de.
Samo Saraj'vo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 jan 2017, 18:43

PitarBordo je napisao/la:Odšteta i naknada za treniranje, mehanizam za solidarnost nisu isto. Al' hajde de.
koliko je njima bauk platiti igrača jbt :damn: :facepalm:
Tabu tema!!! :rol: :urnebes: :clap:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 19 jan 2017, 18:45

da smo mi pisali o lelicu a oni ga kupili, 3 mjeseca bi im to bila glavna tema. a posto se desilo obrnuto, oni su se povukli u svoju jazbinu i jedu sebi muda :lol:

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 19 jan 2017, 19:01

:shock: oni se Lelicu raduju :shock:
Blago vama sad kad se lomi sve vi ocekujete da Lelic bude pojacanje iz zadnje ekipe u ligi (19 godina)?? Pa 4 boda od prvog umjesto da ste doveli 3-4 prava pojacanja provjerena i zapeli vi ko da odustajete i od titule i evrope Boga mi. Ali eto meni je i drago..da hoce otici i Dulja i Ahmet da budete jos losiji.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 jan 2017, 19:08

HajdeZeljozabiGol je napisao/la::shock: oni se Lelicu raduju :shock:
Blago vama sad kad se lomi sve vi ocekujete da Lelic bude pojacanje iz zadnje ekipe u ligi (19 godina)?? Pa 4 boda od prvog umjesto da ste doveli 3-4 prava pojacanja provjerena i zapeli vi ko da odustajete i od titule i evrope Boga mi. Ali eto meni je i drago..da hoce otici i Dulja i Ahmet da budete jos losiji.
Ko i gdje se bolan raduje? Jel onaj Lelic na kojeg ste vi sinoc svrsavali, pravili klipove, potencijal, mlad ovo ono. Sta trebam da ga bacam na Crnova, Zakarica ili ovog Stojanovica? Bolje da nam niko i ne dolazi ako ce nam takvi igraci dolaziti. Zivio.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 jan 2017, 19:08

A šta su to "pojačanja provjerena"? :kafa:
Samo Saraj'vo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 19 jan 2017, 19:12

vrati se u jazbinu i poselami one koji su pravili klipove o lelicu. poslace vama covic jos pojacanja :lol:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 jan 2017, 19:13

U nadi je magarac crko ,zadnjih nekoliko godina mi koliko god da budemo slabi vi ste iza nas zato vam je dzaba dovoditi neke crnove koji nisu igrali pola godine

predmetmrznje
Kontakt:

Post Postao/la predmetmrznje » 19 jan 2017, 19:17

MCMXLVI je napisao/la: Ko i gdje se bolan raduje? Jel onaj Lelic na kojeg ste vi sinoc svrsavali, pravili klipove, potencijal, mlad ovo ono. Sta trebam da ga bacam na Crnova, Zakarica ili ovog Stojanovica? Bolje da nam niko i ne dolazi ako ce nam takvi igraci dolaziti. Zivio.
Stojanović ima više titula premijer lige nego tvoj klub.
Prvi i jedini mostarski šampion

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jan 2017, 19:18

Lelic je super mladi igrac, ko je pratio jesenji dio PL bar 50% na TV-u znati ce to.

Navijaci Sarajeva se samo trebaju brinuti da u tim godinama nije dobio neku ludu platu jer ga to moze promijeniti. I isto ako je vec doveden treba da igra, a ne da mu se mijenja trener svakih 6 mjeseci i onda moze biti igrac od njega kada ima stabilnost.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 19 jan 2017, 19:18

Ne kazem da je losa politika zadrzali ste ekipu koja je i osvojila sve ove bodove. Znaci da ekipa nije losa. Ali za nesto vise sad za prvaka/kup ce biti dosta i vise i kvalitetnih tekmi. Nije ni za mene neko pojacanje Crnov...tu i tamo Zakaric(mozda bude ko STevanovic-mozda ko Zahirovic hehe) ali Zeba fakat jeste. On ce u ovoj ligi vazda biti dobar igrac (130 utakmica-50 golova -asistencija Bog zna koliko) Pa da ste doveli Ordagica ili Pecu iz Radnika... Ili nekog zadnjeg veznog- dobru desetku to bi vam leglo ali eto ocito je neka druga politika u pitanju.
Željo1921

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 19 jan 2017, 19:20

predmetmrznje je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la: Ko i gdje se bolan raduje? Jel onaj Lelic na kojeg ste vi sinoc svrsavali, pravili klipove, potencijal, mlad ovo ono. Sta trebam da ga bacam na Crnova, Zakarica ili ovog Stojanovica? Bolje da nam niko i ne dolazi ako ce nam takvi igraci dolaziti. Zivio.
:lol:
tuzlak1987 je napisao/la:Lelic je super mladi igrac, ko je pratio jesenji dio PL bar 50% na TV-u znati ce to.

Navijaci Sarajeva se samo trebaju brinuti da u tim godinama nije dobio neku ludu platu jer ga to moze promijeniti. I isto ako je vec doveden treba da igra, a ne da mu se mijenja trener svakih 6 mjeseci i onda moze biti igrac od njega kada ima stabilnost.
Veća mu plata nego Saidu., nakon što je ovaj srezao primanja
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 19 jan 2017, 19:20

predmetmrznje je napisao/la:
:clap: :urnebes: :urnebes:
Željo1921

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 jan 2017, 19:23

Opet strumfovi znaju ko koliko platu ima :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.