@Dje-ronimo

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
druze, nije mi problem nesto napisati, problem mi je to sto izgubim dosta vremena dok par misli preko tastature prenesem na forum da bi mi neko od vas odgovorio smajlijem.geronimo je napisao/la:Šta veliš za Džeksona? Bio si za njega, pa protiv...sada?
slazem se.big_amko je napisao/la:U ovom prelaznom roku nema nista od ovog transfera. Neko moje predvidjanje je da ce Tymo na posudbu u Wolfsburg, a da ce Gomez dobiti jos jednu sezonu da se dokaze. Ako ne uspije onda slijedi zamjena Dzeko za Gomeza + Tymo.
Ma ne bih ja, ni na kraj pameti mi nisi, ali vidjeh da je @šećer pratio "diskusiju", pa rekoh da te pozdravim iz svog Wigwama.Hare_BvB je napisao/la: Pobježe indijanac u svoj 'rezervat', i odmah mi i nadimak priljepi ccccc....
Da puno ne komplikujemo, Mario je bio dobar dok je igrao za "mali" Stuttgart, Džeko razara u "malom" Wolfsburgu. Istinski igrač postaješ ako se dokažeš u velikom klubu, među jačom konkurencijom...JetSet_Hantraga je napisao/la:Gomez je odlican, Dzeko je jos malo bolji. Tymo je stvarno dobar igrac na svojoj poziciji, al' sigurno nece dobiti priliku zbog jake konkurencije. Samo je sad pitanje koliko je lud ovaj Vuciji Hoeness, i da li ce se smilovati pred vapajima Zmaja...
@Dje-ronimoCuj Mario kloc. Ccc...
kako se slazes, druze kurcubicu, kad si par redaka iznad napisao ovo:geronimo je napisao/la:@šećer - mnogo dobar post, s kojim se u potpunosti slažem.
Uprkos svemu ovome što šećo napisa, ja vjerujem da bi se Džekson snašao u Bayernu.
za razliku od tebe drug seco ima rjesenje. da li ga ima i gaal, u to vec nisam upucen.Ako ga Van Gaal stvarno želi, onda ćemo prepustiti njemu te brige. Vjerujem da sve ovo što si naveo i General zna.Samo što on zna odgovor ili riješenje tog problema, za razliku od tebe i mene.
bravo makaay!Mislim da bi se Dzeko,kad bi dosao,bolje uklopio u varijantu za Kroosom na poziciji "cenera",nego da recimo Muller ili Olić igraju visećeg špica.Eh sad,pitanje je kolko bi Dzeko dobivo centarsuteva od Robbena i Riberya,koji vole više povući u sredinu nego nabacit loptu.Olić i Muller su i davali golove zbog svoje trkačke igre,tj. kupili su "otpatke" koji bi ova dvojica krila kreirali,zato bi jedan Kroos,koji jako liči Misketu što se igre tiče jako dobro došao Dzeki.
Eto ti ne vjeruješ, druže Jataganjac, da bi se on snašao u Bayernu.secer je napisao/la:kako se slazes, druze kurcubicu, kad si par redaka iznad napisao ovo:geronimo je napisao/la:@šećer - mnogo dobar post, s kojim se u potpunosti slažem.Uprkos svemu ovome što šećo napisa, ja vjerujem da bi se Džekson snašao u Bayernu.
Gaal ga ima dok ga hoće, meni dovoljno što je izrazio želju za njegovim dovođenjem pa da sve te tvoje teorije padnu u vodu.za razliku od tebe drug seco ima rjesenje. da li ga ima i gaal, u to vec nisam upucen.
gaal? yebo te mish, cova je prilicno dobro vodio bayern, osvojio titule koji svaki trener bayerna mora osvojiti i ti odma od doticnog napravi evliju...geronimo je napisao/la:Gaal ga ima dok ga hoće
slazem se ali u utakmicama protiv m´gladbaha i ostalih super-sila sa donjeg dijela tabele.roy_makaay je napisao/la:@secer Mislim da bi Kroos dobro došao našim krilima,on ima taj kvlalitet dati "todlichen" pas između bekova i štopera protivničih ekipa,i od tog bi opet moze profitirati i Dzeko,i sam Kroos ili Švajni na povratnim loptama.
Kod nas se tim mijenja sam od sebe. Ne zaboravi kako su neki igrači skloni povredama. Van Gaal ne rotira nešto pretjerano, ni blizu pravom Generalu, ali već neko vrijeme se priča kako hoće da mu svaka pozicija u timu bude duplo popunjena. Pa se pitam ko bi mogao zamjeniti Lahma u slučaju povrede. Znamo da Altintop može igrati tu poziciju ali nije to...to. Kad već trube o tome, treba dovesti učenog desnog beka pa da imamo to što žele. Ovaj mali iz Francuske bi mogao biti rješenje i ne baš skup.secer je napisao/la: to su ti samo teorije, istina je na terenu.
moze se izbiflati bezbroj formacija, ali ne zaboravi onu staru koja kaze: nikada ne mijenjaj pobjednicki tim.
Pa mili moj, od glave višak ne boli.secer je napisao/la: pitanje glasi: ako se krosonja izbori za mjesto u prvih 11, ako bi dosao dzeko, sta uraditi sa roberijem![]()
Upravo to, Bayern je u prošloj sezoni dao bezbroj golova na taj način da nam krila uđu duboko u protivničku odbranu i onda povratni pas u sredinu, do ivice 16-erca.roy_makaay je napisao/la: Mislim da bi Kroos dobro došao našim krilima,on ima taj kvlalitet dati "todlichen" pas između bekova i štopera protivničih ekipa,i od tog bi opet moze profitirati i Dzeko,i sam Kroos ili Švajni na povratnim loptama.
fino, fino, kockice se slazu.geronimo je napisao/la: Ne zaboravi da će Capitano uskoro u pemziju a neki Kroosa vide i na njegovoj poziciji.
--------------------------------butt--------------------------------secer je napisao/la:slazem se ali u utakmicama protiv m´gladbaha i ostalih super-sila sa donjeg dijela tabele.roy_makaay je napisao/la:@secer Mislim da bi Kroos dobro došao našim krilima,on ima taj kvlalitet dati "todlichen" pas između bekova i štopera protivničih ekipa,i od tog bi opet moze profitirati i Dzeko,i sam Kroos ili Švajni na povratnim loptama.
protiv mancestera ili ostalih groß-kalibara treba ti vise od jednog igraca koji ce dodavati nasem dijOmantu.
nego, dajdera nam tu formaciju da vidimo kako ti to mislis.
ps
kroso ce svakako biti pojacanje za ovu formaciju.
Ne interesuje me puno šta je bilo nekad, to što je bilo u Barci i Oranje timu su klasični neuspjesi, koje svaki trener ima. Protiv Intera su svi podbacili, nije bio niko na nivou, tako da je to normalan slijed događaja.secer je napisao/la: gaal? yebo te mish, cova je prilicno dobro vodio bayern, osvojio titule koji svaki trener bayerna mora osvojiti i ti odma od doticnog napravi evliju...![]()
sta je sa barcom?
sta je sa reprezentacijom ´olandije?
morao je uzeti ono finale protiv ucenika, ali se ispostavilo da sam bio u pravu kada sam rekao kako je gaalonja odlican ucitelj ali samo osrednji kada je taktika u pitanju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.