FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la secer » 29 jul 2010, 23:44

geronimo je napisao/la:Upravo to, Bayern je u prošloj sezoni dao bezbroj golova na taj način da nam krila uđu duboko u protivničku odbranu i onda povratni pas u sredinu, do ivice 16-erca.
koliko je to"bezbroj golova"?
roben - 16
mali mu - 13
olic - 11
gomez -10
napadaci su zabili ukupno 50 od 72 postignuta.
od ovih igraca jedino robben zna zabiti gol sa ivice sesnesterca.
doduse, svi znamo kako robben zabija golove: solo akcija po desnoj strani, izvlaci se prema sredini i suta.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 29 jul 2010, 23:44

JetSet_Hantraga je napisao/la:@roy_makaay
Formacija je uglavom OK, ali mislim da Mullera poslije prosle sezone vise ni puskom ne mozes istjerati iz prvih 11. :mrgreen:
Gaal zna da je on stvorio tog igraca, i gurat ce ga dok god bude mogao.
I placem kad se sjetim da cemo Buytena najvjerovatnije jos jednu sezonu gledati kao prvi izbor. :cry:
Mlad je on,imat ce on jos svojih prilika,MvB jos jedna sezona i Kroos moze stat na njegovu poziciju,eto opet sanse za Mullera.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 jul 2010, 23:46

roy_makaay je napisao/la: --------------------------------butt--------------------------------

--------lahm------------DvB-------Badts.----------------Contento

-----------------------MvB--------Švajni----------------

-----------Rob----------------------------------------Rib
-------------------------Kroos----------------
--------------------------Dzeko-----------------

Ne brinem se,nebi ostao Dzeko gladan,ovo je formacija elfa,pa sad ti vidi jel Klose na SP-u bio gladan :lol:
Uz to,imamo jako ofanzivne bekove,ne vise sporog Holgera,i oni bi sigurno svojim centarsutevima proigravali dijamanta.
bez obzira koji trener dosao müller mora imati mjesto medju prvih 11!
dzi ti je muler :? :D

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 jul 2010, 23:51

geronimo je napisao/la:Ne interesuje me puno šta je bilo nekad, to što je bilo u Barci i Oranje timu su klasični neuspjesi, koje svaki trener ima.
stooo? da nemamo nekog drugog gaala :?
syebace(syebo je) kad je najpotrebnije... :)
Načinio je možda grešku što nije mijenjao taktiku
slab takticar, ili?
bolji tim na utakmici je pobjedio, nema se tu šta osporiti.
nikad!
Jbg, ne može sve imati, nije perfektan ali teži tome.
tezim i ja, pa :lol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 jul 2010, 23:55

secer je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Upravo to, Bayern je u prošloj sezoni dao bezbroj golova na taj način da nam krila uđu duboko u protivničku odbranu i onda povratni pas u sredinu, do ivice 16-erca.
koliko je to"bezbroj golova"?
roben - 16
mali mu - 13
olic - 11
gomez -10
napadaci su zabili ukupno 50 od 72 postignuta.
od ovih igraca jedino robben zna zabiti gol sa ivice sesnesterca.
doduse, svi znamo kako robben zabija golove: solo akcija po desnoj strani, izvlaci se prema sredini i suta.
Pa et' recimo da je mali mu zabio nekoliko iz tako proigranih akcija. Olić isto i možda Hantragin ljubimac koji... :mrgreen: Meni odgovara ovakva podijeljenost u postizanju golova, to govori za ekipu, nepredvidivost odakle ti preti opasnost. Čista razlika od onoga šta Robben radi, mahom isti potezi, koji, srećom, često uspjevaju.
Postoji mogučnost da Ribery igra više na poziciji cenralnog (zavisno od utakmice) tako da se tu otvara mogućnost da neki od igrača uskoče po lijevoj strani. Osim toga, Džeko bi zagalamio u tunelu kada bi ga Ribben ignorisao, tj. ne bude imao upošljivih lopti. :D Za razliku od JetSet Gomeza. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 30 jul 2010, 00:01

Pa ljudi moji ako van Bommel ode na kraju sezone, njega ne može zamijeniti Kroos. Tu mora biti neko ko pokriva prostor i prekida protivničke napade.

Znam ja rješenje da Bayern bude bolji nego što je sada u taktici i svemu ostalom ;) ;) ;)

Rješenje je.......................................majstor sa slike :D :D :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jul 2010, 00:06

Es gab schon ein Gespräch mit Louis van Gaal. Darin hat der Trainer mir gesagt, dass ich Qualitäten habe und eine gute Chance zu spielen“, sagt Breno

Kaze Breno da je razgovarao sa Gaalom o svojoj situaciji u klubu i ovaj mu je rekao da posjeduje kvalitet i da ima dobre sanse da zaigra.

A pazi ovo. :roll: :roll:
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... ermer.html
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 30 jul 2010, 00:09

Klare je napisao/la:Pa ljudi moji ako van Bommel ode na kraju sezone, njega ne može zamijeniti Kroos. Tu mora biti neko ko pokriva prostor i prekida protivničke napade.

Znam ja rješenje da Bayern bude bolji nego što je sada u taktici i svemu ostalom ;) ;) ;)

Rješenje je.......................................majstor sa slike :D :D :D
jebbo sliku svoju :D :D :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 30 jul 2010, 00:10

Ma kakav Gomez u Schalke. Prije će Džeko doći............ :?

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 jul 2010, 00:14

Omerbavarac je napisao/la: Kaze Breno da je razgovarao sa Gaalom o svojoj situaciji u klubu i ovaj mu je rekao da posjeduje kvalitet i da ima dobre sanse da zaigra.
Negdje tamo u decembru, do kada sezona može otić' u helać. Rješit se Miche i dovesti ekstra igrača na toj poziciji.
To je najpotrebnije Bayernu u ovom momentu.
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 jul 2010, 00:22

geronimo je napisao/la:Pa et' recimo da je mali mu zabio nekoliko iz tako proigranih akcija.
nekoliko :? nekoliko a nikako "bezbroj golova". sad se slazemo.
Meni odgovara ovakva podijeljenost u postizanju golova, to govori za ekipu, nepredvidivost odakle ti preti opasnost
.
formacija, druze, formacija.
sp 2010
müller 5 komada, kloze 4..., gomez - 0.
dakle, formacija.
Postoji mogučnost da Ribery igra više na poziciji cenralnog
nama je slabiji 50%
ps
ja vas napustam na momenat-jacija zove pa et´ rekoh da se javim-da mi gero ne utekne.
petkom sam slobodan a maksuz sam trzno dva crvena bika tako da mogu ostati do 01:00 :lol:
pps
omere, ti koj si najvise galamio kad je dzeko u pitanju nikako da se ukljucis i izneses argumente u korist dzeke :? :)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 jul 2010, 00:25

napred felikse :!:
tu sam ak bi ti zafalio koji evric :lol: a vjerujem da bi i gero od sveg srca halalio koju kintu. :lol:

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 30 jul 2010, 00:33

Nema Felix tu lovu. Gomez moze otici iskljucivo u zamjenu za Dzeku. A koliko ja znam, Schalke nema Dzeku... :lol:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jul 2010, 00:41

secer je napisao/la: omere, ti koj si najvise galamio kad je dzeko u pitanju nikako da se ukljucis i izneses argumente u korist dzeke :? :)
Moj stav davno iznesen i isti iznosim u proteklih nekoliko mjeseci, a to je da zelim Dzeku u Bayernu. 8-) 8-)
Kako god me neko grdio ili tapsao po ramenu ja ostajem pri tome da ga iskreno zelim vidjeti u svetom dresu, po cijenu odlaska i Gomeza i Klosea. (Olica nedam :mrgreen: ).

Vecina smatra da bi se Edin tesko snasao u Bayernu, sto mozda i ima smisla, ali niko ne zna sta bi bilo kad bi bilo. Mozda bas on donese neku prevagu i natjera krila da dijele sadaku u vidu centarsuteva ili pruzanja lopte u prazan prostor.

Vidjeli smo kako se Gomez bukvalno sturi kad mu dodje lopta u noge, a istu je obicno primao na nekih 15 do 20 metara od gola, dok kod Dzeke to nije slucaj. Igrajuci za Wolfsburg primijetio sam kako se konstantno izvlacio na 30-ak ili mozda cak i vise metara od gola protivnika, da bi dobio zeljenu loptu. Isti slucaj je i sa Olicem, pa stoga mislim da bi Dzeko legao kao kec na desetku..... :P :P

Eh sad nas najveci problem je ko bi mogao gledati jednog Olica na klupi koji u 30 i kusur godina gori za zeljom da zabija golove i kakav bi slucaj bio sa nasim talentima? A najgori scenario je da Dzeku vidimo na klupi... :roll: :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 jul 2010, 00:56

Omerbavarac je napisao/la:Igrajuci za Wolfsburg primijetio sam kako se konstantno izvlacio na 30-ak ili mozda cak i vise metara od gola protivnika, da bi dobio zeljenu loptu.
da, ali je ne "vuce" prema golu nego oslobadja i odmah uposljava saigrace.
par puta je pokusao vuci ali je brzo i gubio.
jbg., ako bi po tome onda je najbolje da kloze ne izlazi iz prve.
lik po lopte dolazi u svoj sesnaesterac. 8-)
dzeko je ubojit tek u kaznenom ili da mu serviras loptu koji metar ispred.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 jul 2010, 01:03

jos je´an pa da se spava :D

------------dzeko-----------------------
-----------------------roben------------
riberi------------------------------muler
------------svajni------krooso-----------
lam-----badstuber--------?-------------?
------------------buttko------------------
ili
coentrao(jansen)---badstuber----?-------lahm
Zadnja izmjena: secer, dana/u 30 jul 2010, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jul 2010, 01:06

Gledaj sastava. Razreksn. :D

Ako nista barem ce ovakav biti za dvije sezone. :P :P

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 jul 2010, 01:06

secer je napisao/la: dzeko je ubojit tek u kaznenom ili da mu serviras loptu koji metar ispred.
Vidi šećo mi još budan :) Sjećaš li se kako je on do dolaska u Wolfsburg bio tanak sa igrom s glavom, pa ga maestro poduči s tim, sada je rame uz rame sa Tulom Musemićem. Kad je neko talenat, on i napreduje. Kod Edina se mora popraviti šut, nekad mi djeluje da onakav rmpalije samo pomiluje loptu.
I naravno, mora više trčati. Vremena šetača su prošla. Dive stanuju na drugom mjestu. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 jul 2010, 01:07

pa i govorim o sezoni 2011/12
nema sanse da ce dzeko doci u ovoj sezoni! 8-)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 jul 2010, 01:13

geronimo je napisao/la:
secer je napisao/la: dzeko je ubojit tek u kaznenom ili da mu serviras loptu koji metar ispred.
Vidi šećo mi još budan :) Sjećaš li se kako je on do dolaska u Wolfsburg bio tanak sa igrom s glavom, pa ga maestro poduči s tim, sada je rame uz rame sa Tulom Musemićem. Kad je neko talenat, on i napreduje. Kod Edina se mora popraviti šut, nekad mi djeluje da onakav rmpalije samo pomiluje loptu.
I naravno, mora više trčati. Vremena šetača su prošla. Dive stanuju na drugom mjestu. 8-)
ja mislio ti osho pa se konto odjavit. kad ono medjutim :P
ipak nek ovo bidne zanji za tunajt.
sjecam se dzeke kada je imao 20-21 godinu-to ti sve govori.
sto se tice shuta, tu se slazem.
al jbg., elegantno=precizno(belgija-bih) :)
sto se tice trke, tu se ne slazem.
kako mislis nacerat cojka od 1.93 da lijeta ko piklasti olic :?
bem ti led, nakon po sahata onjeli bi ga na trogama :lol:
sad fak of.
01:13 :shock: a mene djeca bude u 07 :x :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.