secer je napisao/la:
omere, ti koj si najvise galamio kad je dzeko u pitanju nikako da se ukljucis i izneses argumente u korist dzeke

Moj stav davno iznesen i isti iznosim u proteklih nekoliko mjeseci, a to je da zelim Dzeku u Bayernu.
Kako god me neko grdio ili tapsao po ramenu ja ostajem pri tome da ga iskreno zelim vidjeti u svetom dresu, po cijenu odlaska i Gomeza i Klosea. (Olica nedam

).
Vecina smatra da bi se Edin tesko snasao u Bayernu, sto mozda i ima smisla, ali niko ne zna sta bi bilo kad bi bilo. Mozda bas on donese neku prevagu i natjera krila da dijele sadaku u vidu centarsuteva ili pruzanja lopte u prazan prostor.
Vidjeli smo kako se Gomez bukvalno sturi kad mu dodje lopta u noge, a istu je obicno primao na nekih 15 do 20 metara od gola, dok kod Dzeke to nije slucaj. Igrajuci za Wolfsburg primijetio sam kako se konstantno izvlacio na 30-ak ili mozda cak i vise metara od gola protivnika, da bi dobio zeljenu loptu. Isti slucaj je i sa Olicem, pa stoga mislim da bi Dzeko legao kao kec na desetku.....
Eh sad nas najveci problem je ko bi mogao gledati jednog Olica na klupi koji u 30 i kusur godina gori za zeljom da zabija golove i kakav bi slucaj bio sa nasim talentima? A najgori scenario je da Dzeku vidimo na klupi...

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!