Ima li gdje lista TOP10 po broju nastupa i TOP10 po broju golovaMortemHz je napisao/la:Za FK Sarajevo je upisao preko 700 nastupa i postigao 350 pogodaka

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ima li gdje lista TOP10 po broju nastupa i TOP10 po broju golovaMortemHz je napisao/la:Za FK Sarajevo je upisao preko 700 nastupa i postigao 350 pogodaka
NAJBOLJI STRIJELCIMokes je napisao/la:Ima li gdje lista TOP10 po broju nastupa i TOP10 po broju golovaMortemHz je napisao/la:Za FK Sarajevo je upisao preko 700 nastupa i postigao 350 pogodaka
Herić je igrao desno beka u prvom poluvremenu, a u drugom je Hodžić igrao lijevog beka.ledesma je napisao/la:Evo odgledao sam prvo poluvrijeme.
Plakalo- Nije imao nekog posla
Hodžić- solidan, imao je par dobrih istrčavanja
Kova- Bez mnogo posla, ali djeluje siguran kad je imao
Marko- nije bilo posla, ali ono njegovo iznošenje lopte, je u stilu Beckenbauer-a
Balić- fino je išla ta strana sa Lelićem, bolja nego desna sa Hodžićem i Liivakom
Lelić- eh to će da bude pravo pojačanje, po onome što sam vidio, pas, inteligencija, brziina, borbenost sve je to bilo u 45min
Andjusic- odigrao je fenomenalno uz Lelića najbolji pojedinac
Radovac- ništa specijalno
Said- ovo što sam vidio, daleko je to od pravog Saida, očit strah od duela
Liivak- e pa ne mogu da vjerujem da je skoro svaku loptu izgubio, kao da mu se ne ostaje, trči mnogo nudi se, ali sve što je primio i izgubio je.
Bekić- pa ono je katastrofa od igrača
Naravno, tu su zvanični nastupi i golovi.saskend444 je napisao/la:NAJBOLJI STRIJELCIMokes je napisao/la:Ima li gdje lista TOP10 po broju nastupa i TOP10 po broju golovaMortemHz je napisao/la:Za FK Sarajevo je upisao preko 700 nastupa i postigao 350 pogodaka
100 Ferhatović Asim
96 Sušić Safet
90 Živkov Dobrivoje
89 Obuća Emir
83 Musemić Vahidin
75 Šehovic Salih
67 Antić Boško
66 Lovrić Franjo
65 Musemić Husref
65 Avdić Alen
NAJVIŠE NASTUPA
378 Biogradlić Ibrahim
314 Ihtijarević Faruk
299 Vujović Svetozar
295 Zukić Muhidin
286 Šljivo Edhem
270 Alaim Muhamed
265 Hadžibegić Faruk
265 Muzurović Fuad
265 Janjoš Mehmed
263 Fazlagić Mirsad
http://www.fksarajevo.ba/bs/historija
Nije Hodžić igrao prvo poluvrijeme nego Herić, po meni je loš bio. Ostala odbrambena linija ok, osim par ispadanja Kove. Saidu su malo narasla m... ali za ligu trebaju jos dosta narasti, Anđušić i Lelić dosta zujali ali malo meda dali, Radovac je kao zadnji vezni odradio je sasvim dobro svoj dio posla, Livak tanko je ovo. O Bekiću je suvisno riječi trošiti, jedan dobar potez, spuštanje lopte glavom.ledesma je napisao/la:Evo odgledao sam prvo poluvrijeme.
Marko- nije bilo posla, ali ono njegovo iznošenje lopte, je u stilu Beckenbauer-a
Balić- fino je išla ta strana sa Lelićem, bolja nego desna sa Hodžićem i Liivakom
Lelić- eh to će da bude pravo pojačanje, po onome što sam vidio, pas, inteligencija, brziina, borbenost sve je to bilo u 45min
Liivak- e pa ne mogu da vjerujem da je skoro svaku loptu izgubio, kao da mu se ne ostaje, trči mnogo nudi se, ali sve što je primio i izgubio je.
Hvalasaskend444 je napisao/la:
NAJBOLJI STRIJELCI
100 Ferhatović Asim
96 Sušić Safet
90 Živkov Dobrivoje
89 Obuća Emir
83 Musemić Vahidin
75 Šehovic Salih
67 Antić Boško
66 Lovrić Franjo
65 Musemić Husref
65 Avdić Alen
NAJVIŠE NASTUPA
378 Biogradlić Ibrahim
314 Ihtijarević Faruk
299 Vujović Svetozar
295 Zukić Muhidin
286 Šljivo Edhem
270 Alaim Muhamed
265 Hadžibegić Faruk
265 Muzurović Fuad
265 Janjoš Mehmed
263 Fazlagić Mirsad
http://www.fksarajevo.ba/bs/historija
Ono analizira a ne zna igrace koji su igraliledesma je napisao/la:Evo odgledao sam prvo poluvrijeme.
Evo bananaMACMUDAN je napisao/la:Ono analizira a ne zna igrace koji su igraliledesma je napisao/la:Evo odgledao sam prvo poluvrijeme.
Bekić- pa ono je katastrofa od igrača,a poletio da napise da Said je daleko od starog Saida,a da si gledao vidio bi da nije tako
Prelijepohapuc je napisao/la:
Ćala mahalac. To je namjerno rek'o aludirajući na nas, da ljudi tamo rade planski, dovode što im treba, a kako smo mi u prošlosti tovarili igrače, skupe a beskorisne, koji su završili raskidom skupih ugovora, otišlo bruku love, da smo s tim parama mogli završiti kamp dosad, kompletan. To je spmenuo dosad par puta.SiouxLukavac je napisao/la:Ne pročita nigdje da je neko komentarisao Čalinu izjavu gdje kaže da je Zrinjski najbolja ekipa lige. Da li neko od forumaša to napiše ili nešto slično odmah bi bio popljuvan.
Treba nam vezni, treba nam iskustva , moramo pojačat ekipu, vrijeme je.
Prebacuje lopticu na nekog drugog, gledaj malu siru sliku, to on i treba da uradi. Ja iskreno ne mislim da su kvalitetniji i nikada to nisam mislio, cak ni kad su 11 bili u prednosti. Ja sam govorio da smo mi uzasni kao i oni ali da imaju dobrog trenera i da su jednostavni po pozicijama poslozeni bolje. Sada su izgubili jako dobrog trenera, nisu doveli neka aman zaman pojacanja i u biti mi smo sada slicni, imamo odredjene prednosti kao i mane sto oni imaju.SiouxLukavac je napisao/la:Ne pročita nigdje da je neko komentarisao Čalinu izjavu gdje kaže da je Zrinjski najbolja ekipa lige. Da li neko od forumaša to napiše ili nešto slično odmah bi bio popljuvan.
Treba nam vezni, treba nam iskustva , moramo pojačat ekipu, vrijeme je.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bordo10, bosnas_, bvsic, Dave, Galantni, Hajdeee, Konzerva, miguelramos, pitarcenga, Rajvosa4ever, Vanja8 i 88 gostiju.