odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Lakoste
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la Lakoste » 21 jan 2017, 19:48

slika

Odoh u ponedjeljak po ove :D

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 21 jan 2017, 20:40

slika
Ma ja sam ove konto sebi uzet, al mi visok ris pa mi bila prava muka u njima hoda. Morao bih uzimati 2-3 broja veće što ne bi ni na šta ličilo. U Officeu je super izbor, al nakon ovih meni bilo glupo druge gledati.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 jan 2017, 21:10

Kawhi je napisao/la:slika
Ma ja sam ove konto sebi uzet, al mi visok ris pa mi bila prava muka u njima hoda. Morao bih uzimati 2-3 broja veće što ne bi ni na šta ličilo. U Officeu je super izbor, al nakon ovih meni bilo glupo druge gledati.
:thumbup:
Ja ih kupio prije mjesec dana, doduse one tamnosmedje. Par dana mi bila muka dok se koza nije razgazila, sad su fenomenalne.

Gledao sam i ove sto je krokodil postavio iznad al nisu mi one za zime, vise su za jeseni..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 21 jan 2017, 21:13

FrancescoTotti je napisao/la: :thumbup:
Ja ih kupio prije mjesec dana, doduse one tamnosmedje. Par dana mi bila muka dok se koza nije razgazila, sad su fenomenalne.

Gledao sam i ove sto je krokodil postavio iznad al nisu mi one za zime, vise su za jeseni..
Sad razmišljam da uzmem broj veće pa se valjda razgaze. :hmmmmm:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 jan 2017, 21:18

Kawhi je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la: :thumbup:

Sad razmišljam da uzmem broj veće pa se valjda razgaze. :hmmmmm:
Racunj sto posto na to da ce se koza prilagoit. Mene negdje iznad pete bilo zuljalo, i dvije noci sam natrpao carape tu da bi se brze razgazile i uspjelo je, sad je merak hodat u njima.
Nisam uzimao broj veci vec su mi bas 'na knap' bile. Uglavnom neces se pokajat ako ih uzmes.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 21 jan 2017, 21:21

slika
217km,...ove nece biti moje..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 21 jan 2017, 22:04

Je li iko zainteresovan za ove ? Lako ćemo se dogovoriti. 44 broj, dva puta ih obuo. Nemam takata da ih nosim a dobio ih prije mjesec možda.

slika

TOMCRAFT
Kontakt:

Post Postao/la TOMCRAFT » 23 jan 2017, 22:04

Gdje ima kupit' u SA ovih maslinasto zelenih i "100 nijansi smeđe" boje zimske jakne? :D

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 jan 2017, 23:00

Kako vi odrzavate ove kanadjanje? ove moje poprimile 50 nijansi zute :roll:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jan 2017, 15:13

đe ima skafandera :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 jan 2017, 23:27

Želim vam skrenuti pažnju na jednu facebook stranicu za prodaju odjece i obuće. "Prodaja Bobar" se zove. Moj dobar drug imao je velike probleme s njima. Tačnije, naručio je jednu jaknu koja mu je vrlo brzo i došla, platio je dosta skupo (preko 90 km), i naravno, prvi problem, nisu mu poslali tačno istu jaknu koju je naručio. Vrlo sličnu, ali ne istu... Druga stvar, zeznuli su ga za broj, poslali mu broj manji, tako da ga je popušio u oba slučaja. Pokušao ih kontaktirati, međutim, nisu mu htjeli vratiti, pa čak mislim da su ga blokirali sa stranice. Nije samo njemu to desilo. Dosao je u kontakt sa još jednim momkom, kome se isto to desilo sa pomenutom stranicom... A ima sigurno još slučajeva.

Samo rekoh da vas upozorim, naiđoh na ovu temu, reko ne bi bilo zgoreg vas upozoriti da izbjegavate ovu i slične stranice... evo link stranice..

https://www.facebook.com/Prodaja-BOBAR- ... 5/?fref=ts
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 jan 2017, 23:34

Nisam nikad nista narucivao preko neta, niti cu :D

Pogotovo ako si iz Sarajeva, Mostara, Tuzle. Pa odes u trzni centar, imas 30 prodavnica sa jaknama. Bukvalno uvijek neko snizenje, mozes uzeti markiranu jaknu provjereno za 100 KM, a da je bila 200.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 jan 2017, 00:08

Zagor je napisao/la:Želim vam skrenuti pažnju na jednu facebook stranicu za prodaju odjece i obuće. "Prodaja Bobar" se zove. Moj dobar drug imao je velike probleme s njima. Tačnije, naručio je jednu jaknu koja mu je vrlo brzo i došla, platio je dosta skupo (preko 90 km), i naravno, prvi problem, nisu mu poslali tačno istu jaknu koju je naručio. Vrlo sličnu, ali ne istu... Druga stvar, zeznuli su ga za broj, poslali mu broj manji, tako da ga je popušio u oba slučaja. Pokušao ih kontaktirati, međutim, nisu mu htjeli vratiti, pa čak mislim da su ga blokirali sa stranice. Nije samo njemu to desilo. Dosao je u kontakt sa još jednim momkom, kome se isto to desilo sa pomenutom stranicom... A ima sigurno još slučajeva.

Samo rekoh da vas upozorim, naiđoh na ovu temu, reko ne bi bilo zgoreg vas upozoriti da izbjegavate ovu i slične stranice... evo link stranice..

https://www.facebook.com/Prodaja-BOBAR- ... 5/?fref=ts

Sličan slučaj se desio bratu moje drugarice, ne znam jel u pitanju ista stranica.
Ali ja nikad neću shvatiti ljude koji fuš robu naručuju preko fb. To mislim da ima samo kod nas i niđe više.
Jasno mi je da se nema para, ali ako već nisi u mogućnosti da kupiš neki kvalitetniji proizvod, jel problem otići na pijacu? Na licu mjesta provjeriti sve, izabrati, isprobati, naći odg veličinu, pa i cjenkati se, što da ne.
Ovako te za tvoj sopstveni novac, za nos vuku debili koji prodaju šklj robu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 25 jan 2017, 09:32

Nisam ni otvorio taj link, ali pretpostavljam da oni uzimaju robu s eBaya, Alibabe i sličnih stranica, nekvalitet samo takav (kineska roba šklj klase), a ovdje ljude uzimaju lopatom... Za te pare NewYorker, Waikiki, pa recimo i Tom Tailor na sniženju imaju odlične jakne, al' džaba, dok je ovaca...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jan 2017, 07:30

alan_kardec je napisao/la:Sličan slučaj se desio bratu moje drugarice, ne znam jel u pitanju ista stranica.
Ali ja nikad neću shvatiti ljude koji fuš robu naručuju preko fb. To mislim da ima samo kod nas i niđe više.
Jasno mi je da se nema para, ali ako već nisi u mogućnosti da kupiš neki kvalitetniji proizvod, jel problem otići na pijacu? Na licu mjesta provjeriti sve, izabrati, isprobati, naći odg veličinu, pa i cjenkati se, što da ne.
Ni ja to nikad naću shvatiti.

Online robu naručujem samo na sportsdirect.com, znam da su sve originali, kad su rasprodaje cijene su bezobrazno niske, bukvalno smiješne, a imaju svi poznati brendovi. Nema problema sa veličinama, jer su standardne veličine obzirom da su originali.

Nedavno sam za 31 € kupio Pierre Cardin jaknu koja je prije godinu dana koštala 190€. Opremu Chelsea kupujem redovno pred kraj sezone kad je 60% off, itd, itd...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 jan 2017, 09:16

Evolution87 je napisao/la:Kako vi odrzavate ove kanadjanje? ove moje poprimile 50 nijansi zute :roll:
Idi u bilo koju ozbiljniju prodavnicu obuce i pitaj kako odrzavati kanadjanke, sigurno imaju nesto da prodaju. Ja kupio nekakv set za kanadjanke u officeu od timberlanda- sprej za impregnaciju, gumica i cetka i sprej za ciscenje.
Nad tobom sunce najljepše sja

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 jan 2017, 13:43

Virtu4l je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Sličan slučaj se desio bratu moje drugarice, ne znam jel u pitanju ista stranica.
Ni ja to nikad naću shvatiti.

Online robu naručujem samo na sportsdirect.com, znam da su sve originali, kad su rasprodaje cijene su bezobrazno niske, bukvalno smiješne, a imaju svi poznati brendovi. Nema problema sa veličinama, jer su standardne veličine obzirom da su originali.

Nedavno sam za 31 € kupio Pierre Cardin jaknu koja je prije godinu dana koštala 190€. Opremu Chelsea kupujem redovno pred kraj sezone kad je 60% off, itd, itd...
Kakva su kod vas pravila što se carinjenja tiče? Ovdje bi ta jakna izašla 150 KM najmanje, DHL, špedicija itd., blago se onim u EU :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 28 jan 2017, 22:33

Zna li neko nekog krojači ili kožarsku radnju u Sarajevu gdje bi mogao uraditi jednu masku kožnu ili fotrolu za jedan aparat, to je futrola kao one prijašnje za one stare mobitele. Takodjer na sredini ima kao prozorčić prekriven tankom providnom plastikom i pozadi da ima metalnu zakacku. Eto ne znam koliko sam vam dočarao. Vidio sam u 2 kožarske radnje ali problem je to plastično staklo, koje bi ja mogao skinuti i sa stare futrole, ali neće.
Nekako mi ova tema najviše prilagođena da ovo pitam.
Sabrine mi moje!

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 29 jan 2017, 00:08

Tako sam ja narucio air max preko neta,mrtvi old skul beograd 90 ih hahaha 100 km lafo..3 broja vece dosle,raspale se u roku 45 minuta a znak sam citavih 45 minuta pokusava zalijepiti hahahahahaha fuj :urnebes: :urnebes: to nikad necu zaboravit..inace neki prodavac iz Zvornika,ustvari iz Bijeljine je rekao al posiljka je dosla iz Zvornika... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 29 jan 2017, 00:33

bambus je napisao/la:Tako sam ja narucio air max preko neta,mrtvi old skul beograd 90 ih hahaha 100 km lafo..3 broja vece dosle,raspale se u roku 45 minuta a znak sam citavih 45 minuta pokusava zalijepiti hahahahahaha fuj :urnebes: :urnebes: to nikad necu zaboravit..inace neki prodavac iz Zvornika,ustvari iz Bijeljine je rekao al posiljka je dosla iz Zvornika... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nisi uspio uzeti pravi model. :lol: :lol: Mogu misliti reakcije tada. :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: filip13 i 17 gostiju.