PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

arelinho
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la arelinho » 26 jan 2017, 23:35

Capodecina je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Dođe Ljuba i plati zakup stadiona. Dođe Merlin, dođe Papa, marš u Travnik :kafa:
Dođe Newcastle, dođe Standard, dođe Macabi... marš na Koševo. :kafa:
Dođe Merlin,dođe Željko... marš u Travnik :kafa:

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 26 jan 2017, 23:54

Virtu4l je napisao/la:Ne funkcionišu. Oni koji nemaju svoj stadion propadaju. Sad ćeš mi ti nabrojati Inter, Milan, Lazio, Romu i predstaviti ih kao velike klubove koji funkcionišu normalno, pa ću te onda nastaviti prskati.
Bayern svoj stadion nije imao do prije par godina a postoje vec preko 100god, mitomanija prelazi sve granice, da vam dragi Bog olaksa.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jan 2017, 00:04

BordoBolesnik je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ne funkcionišu. Oni koji nemaju svoj stadion propadaju. Sad ćeš mi ti nabrojati Inter, Milan, Lazio, Romu i predstaviti ih kao velike klubove koji funkcionišu normalno, pa ću te onda nastaviti prskati.
Bayern svoj stadion nije imao do prije par godina a postoje vec preko 100god, mitomanija prelazi sve granice, da vam dragi Bog olaksa.
:urnebes: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 27 jan 2017, 00:09

Stone Island je napisao/la:Je li plaćaju korištenje Koševa ili im grad daje na korištenje bez ikakvih naknada ?
Otkud ti ovdje šefe ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 27 jan 2017, 00:11

Svraka u Olimpic, međ' Fukove.... Što ga Željkan nije tražio nazad?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 27 jan 2017, 00:11

BordoBolesnik je napisao/la: Bayern svoj stadion nije imao do prije par godina a postoje vec preko 100god, mitomanija prelazi sve granice, da vam dragi Bog olaksa.
Nema ni dan danas, ista prava za koristenje Allianz arene ima i TSV Minhen 1860.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 27 jan 2017, 00:18

MCMXLVI je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la: Bayern svoj stadion nije imao do prije par godina a postoje vec preko 100god, mitomanija prelazi sve granice, da vam dragi Bog olaksa.
Nema ni dan danas, ista prava za koristenje Allianz arene ima i TSV Minhen 1860.
Da si mi ziv i zdrav znas li sta pricas?

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 27 jan 2017, 01:24

samirr je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Je li plaćaju korištenje Koševa ili im grad daje na korištenje bez ikakvih naknada ?
Otkud ti ovdje šefe ?
Ma svratim ponekad, doduše u zadnje vrijeme baš rijetko.

Malo se podsjetim sa ovim prcanjima na ona stara vremena, na same početke portala kada je u svakom ćošku foruma gorilo. Vama su stali u kraj, zbili vas na ovu temu. :)

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 27 jan 2017, 02:08

Zeljo92 je napisao/la:Pitanje je ocel biti navijaca na sjeveru otkako je Ilievski dosao u klub, ili ce plate kasnit ili ih nece biti :think:
Zna li vas vodja?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 27 jan 2017, 02:12

Stone Island je napisao/la:
samirr je napisao/la:
Otkud ti ovdje šefe ?
Ma svratim ponekad, doduše u zadnje vrijeme baš rijetko.

Malo se podsjetim sa ovim prcanjima na ona stara vremena, na same početke portala kada je u svakom ćošku foruma gorilo. Vama su stali u kraj, zbili vas na ovu temu. :)
Jesu nam stali u kraj, pa malo, malo izletimo u INO Fudbal dokazemo klasu pa se ovdje opet vratimo..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 jan 2017, 02:22

zlo87 je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Pitanje je ocel biti navijaca na sjeveru otkako je Ilievski dosao u klub, ili ce plate kasnit ili ih nece biti :think:
Zna li vas vodja?
Hahaha pitaj Zulu placaju li mu redovno vasi iz uprave reket,jos kad Benjo dodje bice samaranja opet,zaboravio si kad vas je tuko na sred tekme,pa niste dolazili na jug bolje ti je da cutis,nego kakva je sitacija sad jel se opet puca i stavljaju bombe na stadionu? Jel se rentaju prostori za dzabe?

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 jan 2017, 02:29

Virtu4l je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Pa kazu nas klub, nas kamp ... a kučka u tuđem vlasnitvu. :urnebes:
Nit' je klub njihov, nit' ona livada u Butmiru, apsolutno ništa nije njihovo, stranci se pitaju za sve, ne ulažu više feninga u njih, samo isplaćuju tekuće obaveze, a i to je već postalo klimavo...

I onda dođu nama nešto pričati... o yebem te logiko
Hahaha eto ti znas. Samo da ti kazem da si sto posto upravu kasne plate,nemamo para,ne otpustamo 20 igraca za mjesec dana kao vi,zato cemo da vidimo gdje cete biti ove sezone kao i prosle,pretprosle itd Za livadu si upravi nista nase.nije dodjite i uzmite sve vam je na gotovo

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 jan 2017, 02:36

Neandertalac je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Daj nam glupane datum tog intervjua. Takođe, sa naše strane mi prema vama nemamo dugovanja dok vi nama dođete oko 100 000 km.

Da vas nije kupio utrpani, još malo doplatimo i naši ste :lol:
Cijeneći svaku aktivnost, koja za cilj ima poboljšanje infrastrukture, jednog od višegodišnjih, glavnih problema bosanskohercegovačkog fudbala, te znajući koliko je potrebno napora da se kvalitetno okonča infrastrukturalni projekat, obzirom na vlastita iskustva sa Trening centrom FK Sarajevo u Butmiru, izražavamo žaljenje za materijalnom štetom koja je učinjena od strane manjeg broja neodgovornih pojedinaca. Veliki broj naših navijača je na utakmicu došao sa prevashodnim ciljem da pruži podršku voljenom klubu na prvom susretu u novoj sezoni - navode iz FK Sarajevo. Iz Uprave FK Sarajevo su također naglasili da će oni nadokanaditi svu štetu koja je nastala na "Grbavici" - U skladu sa važećim pravilnicima NS/FS BiH, FK Sarajevo će nadomjestiti FK Željezničar nastalu štetu u sektoru na tribini “Sjever” stadiona “Grbavica” sa kojeg su navijači našeg Kluba posmatrali utakmicu - istakli su iz Bordo kluba - See more at: http://m.****/clanak/247538/fk-saraj ... XKRCA.dpuf
googlenzi slobodno sam... :thumbup:
mane repa, zavrnuo Ilievski kad je doš'o, kaže čova nismo šarnuli ništa oficijelno tako da :wave:
hebeš članke po novinama ;)
Pa zašto onda postavljaš članke, tupane :lol:

Hoćeš da postavimo dokument gdje se potpisao naš čovjek, iz saveza i Selimović kao vaš predstavnik.

Kada platite neka ga Ilievski uokviri.
Btw, šta Ilievski kaže na Ćalin zahtjev da se nekim igračima zahvalite? Pričaj nam malo o zabrinutosti uposlenika jer se šapuće o otkazima radi ušteda :lol:
Evo da ti sapnem,svako ko je beskoristan dobice otkaz,kazu Ilievski levat veze nema sa biznisom kazu jad ni veze nikakve nema hah

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 27 jan 2017, 06:04

zasto jos uvjek nije objavljen spisak donatora?? zelim znati gdje su potrosene moje pare?!?!?!?!? mojih 7 feninga nigdje nije prikazano...
tuzicu fk, nk, hnk, hšd, šk, hšk, ili sta god da je taj zeljescar, jer zelim znati sta se desilo sa mojojm donacijom!!!

Procter
Kontakt:

Post Postao/la Procter » 27 jan 2017, 07:26

DenchiNL je napisao/la:
Procter je napisao/la:
I da nije ti poznat primjer Union Berlina i njihovih navijaca koji su sami izgradili stadion... bez ijedne marke kluba ili drzave... jbg nisu svi navikli na drzavne jasle kao lizaci rezimskih anusa (koji god rezim bio guzovi se lizu)... pa plati igranje utakmica, pa plati pripreme, pa daj onako malo reda radi...
Jbg ima i onih koji sve postizu radom... i zato se zovu radnickom klasom... a navijači su svakako slika i prilika kluba... pomazu koliko god je moguce... iako nema potrebe za tim... jer bi klub finansirao sve... ali jbg hoce svi da pomognu klubu i tu je razlika izmedju NAVIJAČA i dnevnicara sa koseva...
vama daje i država i navijači i drugi klubovi i firme koje veze nemaju s vama, dakle niste sami :D ja sam rekao daj isti primjer jer ne postoji....ne možete govoriti da "sami" gradite stadion ako p(r)ozivate sviju da ga grade....kontaš :D razlika drastična.. :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
jedini lizači ste vi jer ste se sageli do zemlje proseći....nebitno ko samo daj....umjesto iz principa da odbijete donacije sa strane da imate neki ponos, dostojanstvo, svoje ja, da taj stadion možete zvati svojim ne opštim dobrom....ne pijemo mi tu mitomansku hapicu ba, iz kluba ti idu pisma kružna i mailovi , "the beggars" vam je sad ime grupe :wave:
Ako pomazu direktori firmi sta je tu cudno... kad su u 99% slucajeva dosad to ustvari navijaci Zelje...
Jedino gdje je pomoc dosla je od Dinama i Sirokog... ali Dinamo svakako ima odličan odnos sa Zeljom... Mamic je stalno na Grbavici... a i 2 prvotimca Dinama su im iz Zelje... jbg da i vi napravite nekog igraca mozda bi se i sa vasim strukturama druzili predstavnici uglednih klubova...

I da vasi se ne smiju ni usuditi ovako nesto pokrenuti... jer znaju da ne bi dobili ni marke od navijača... buduci da su navijaci sarajeva tzv baterijski navijači koji su tu kad treba se slikati, kad klub ima neke rezultate, ili kad je trebalo naplatiti po cvaju od kusturice i dine da navijaju...

I tu je razlika izmedju NAVIJAČA koji vole klub I dnevnicara koji "vole" privatnu prcvarnicu... (jedni dosad skupili 660000KM, a drugi uzimaju dnevnice, svojevremeno prije 70god se radilo i sa burecima i sirnicama)...

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 27 jan 2017, 07:35

DJE SU MOJE PARE?!?!? dje je zavrsila moja donacija od 7 feninga??? hocu da mi se prikaze u sta je ulozen moj kapital, ili cu biti prinudjen da pravdu trazim na sudu!!!!

Procter
Kontakt:

Post Postao/la Procter » 27 jan 2017, 07:45

Tvoja donacija je preusmjerana na drzavni infrastrukturni objekat na Butmiru u vlasnistvu opcine Ilidza (mada ono ruglo sa rupama nije vidjelo objekta ali hajd) koji ce za 10 god biti na prodaju...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jan 2017, 07:54

Procter je napisao/la:I da vasi se ne smiju ni usuditi ovako nesto pokrenuti... jer znaju da ne bi dobili ni marke od navijača...
E čuj da oni nešto pokrenu :lol: :lol:

Da pokrenu šta? Da kupe 100m2 zemljišta? :rol: to su beskućnici koji od kad postoje imaju samo pečat i veš mašinu za pranje dresova i opreme. E sad, pečat je u vlasništvu Ken Chooa, tako da im ostaje još samo veš mašina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Procter
Kontakt:

Post Postao/la Procter » 27 jan 2017, 08:05

Virtu4l je napisao/la:
Procter je napisao/la:I da vasi se ne smiju ni usuditi ovako nesto pokrenuti... jer znaju da ne bi dobili ni marke od navijača...
E čuj da oni nešto pokrenu :lol: :lol:

Da pokrenu šta? Da kupe 100m2 zemljišta? :rol: to su beskućnici koji od kad postoje imaju samo pečat i veš mašinu za pranje dresova i opreme. E sad, pečat je u vlasništvu Ken Chooa, tako da im ostaje još samo veš mašina.
Izgleda da im je i ves masini marke Bira dosao kraj, pokvarila se... sve sto je dobro mora se i zavrsiti... sad valja opet koristiti gradski veseraj... a taman su se malo osamostalili i razvili osjecaj kako je to imati nesto u svom vlasništvu, pa makar to bila i fus ves masina marke Bira....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jan 2017, 08:50

Grijesis kolega, ta Bira im vise ne treba, njih oblaci Nike, sto znaci da je sva oprema za samo jednu upotrebu. Znas ono, poslije utakmice bacaju dresove navijacima u delirijumu, mijenjaju ih sa protivnicima. Nike burazeru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, NeSamSafetee i 21 gost.