Dođe Merlin,dođe Željko... marš u TravnikCapodecina je napisao/la:Dođe Newcastle, dođe Standard, dođe Macabi... marš na Koševo.Virtu4l je napisao/la:Dođe Ljuba i plati zakup stadiona. Dođe Merlin, dođe Papa, marš u Travnik

Dođe Merlin,dođe Željko... marš u TravnikCapodecina je napisao/la:Dođe Newcastle, dođe Standard, dođe Macabi... marš na Koševo.Virtu4l je napisao/la:Dođe Ljuba i plati zakup stadiona. Dođe Merlin, dođe Papa, marš u Travnik
Bayern svoj stadion nije imao do prije par godina a postoje vec preko 100god, mitomanija prelazi sve granice, da vam dragi Bog olaksa.Virtu4l je napisao/la:Ne funkcionišu. Oni koji nemaju svoj stadion propadaju. Sad ćeš mi ti nabrojati Inter, Milan, Lazio, Romu i predstaviti ih kao velike klubove koji funkcionišu normalno, pa ću te onda nastaviti prskati.
BordoBolesnik je napisao/la:Bayern svoj stadion nije imao do prije par godina a postoje vec preko 100god, mitomanija prelazi sve granice, da vam dragi Bog olaksa.Virtu4l je napisao/la:Ne funkcionišu. Oni koji nemaju svoj stadion propadaju. Sad ćeš mi ti nabrojati Inter, Milan, Lazio, Romu i predstaviti ih kao velike klubove koji funkcionišu normalno, pa ću te onda nastaviti prskati.
Otkud ti ovdje šefe ?Stone Island je napisao/la:Je li plaćaju korištenje Koševa ili im grad daje na korištenje bez ikakvih naknada ?
Nema ni dan danas, ista prava za koristenje Allianz arene ima i TSV Minhen 1860.BordoBolesnik je napisao/la: Bayern svoj stadion nije imao do prije par godina a postoje vec preko 100god, mitomanija prelazi sve granice, da vam dragi Bog olaksa.
Da si mi ziv i zdrav znas li sta pricas?MCMXLVI je napisao/la:Nema ni dan danas, ista prava za koristenje Allianz arene ima i TSV Minhen 1860.BordoBolesnik je napisao/la: Bayern svoj stadion nije imao do prije par godina a postoje vec preko 100god, mitomanija prelazi sve granice, da vam dragi Bog olaksa.
Ma svratim ponekad, doduše u zadnje vrijeme baš rijetko.samirr je napisao/la:Otkud ti ovdje šefe ?Stone Island je napisao/la:Je li plaćaju korištenje Koševa ili im grad daje na korištenje bez ikakvih naknada ?
Zna li vas vodja?Zeljo92 je napisao/la:Pitanje je ocel biti navijaca na sjeveru otkako je Ilievski dosao u klub, ili ce plate kasnit ili ih nece biti
Jesu nam stali u kraj, pa malo, malo izletimo u INO Fudbal dokazemo klasu pa se ovdje opet vratimo..Stone Island je napisao/la:Ma svratim ponekad, doduše u zadnje vrijeme baš rijetko.samirr je napisao/la:Otkud ti ovdje šefe ?Stone Island je napisao/la:Je li plaćaju korištenje Koševa ili im grad daje na korištenje bez ikakvih naknada ?
Malo se podsjetim sa ovim prcanjima na ona stara vremena, na same početke portala kada je u svakom ćošku foruma gorilo. Vama su stali u kraj, zbili vas na ovu temu.
Hahaha pitaj Zulu placaju li mu redovno vasi iz uprave reket,jos kad Benjo dodje bice samaranja opet,zaboravio si kad vas je tuko na sred tekme,pa niste dolazili na jug bolje ti je da cutis,nego kakva je sitacija sad jel se opet puca i stavljaju bombe na stadionu? Jel se rentaju prostori za dzabe?zlo87 je napisao/la:Zna li vas vodja?Zeljo92 je napisao/la:Pitanje je ocel biti navijaca na sjeveru otkako je Ilievski dosao u klub, ili ce plate kasnit ili ih nece biti
Nit' je klub njihov, nit' ona livada u Butmiru, apsolutno ništa nije njihovo, stranci se pitaju za sve, ne ulažu više feninga u njih, samo isplaćuju tekuće obaveze, a i to je već postalo klimavo...Virtu4l je napisao/la:Zenzo je napisao/la:Pa kazu nas klub, nas kamp ... a kučka u tuđem vlasnitvu.
Hahaha eto ti znas. Samo da ti kazem da si sto posto upravu kasne plate,nemamo para,ne otpustamo 20 igraca za mjesec dana kao vi,zato cemo da vidimo gdje cete biti ove sezone kao i prosle,pretprosle itd Za livadu si upravi nista nase.nije dodjite i uzmite sve vam je na gotovo
Evo da ti sapnem,svako ko je beskoristan dobice otkaz,kazu Ilievski levat veze nema sa biznisom kazu jad ni veze nikakve nema hahNeandertalac je napisao/la:Pa zašto onda postavljaš članke, tupaneDenchiNL je napisao/la:googlenzi slobodno sam...Neandertalac je napisao/la:
Daj nam glupane datum tog intervjua. Takođe, sa naše strane mi prema vama nemamo dugovanja dok vi nama dođete oko 100 000 km.
Da vas nije kupio utrpani, još malo doplatimo i naši ste![]()
![]()
mane repa, zavrnuo Ilievski kad je doš'o, kaže čova nismo šarnuli ništa oficijelno tako da![]()
hebeš članke po novinama![]()
Hoćeš da postavimo dokument gdje se potpisao naš čovjek, iz saveza i Selimović kao vaš predstavnik.
Kada platite neka ga Ilievski uokviri.
Btw, šta Ilievski kaže na Ćalin zahtjev da se nekim igračima zahvalite? Pričaj nam malo o zabrinutosti uposlenika jer se šapuće o otkazima radi ušteda
Ako pomazu direktori firmi sta je tu cudno... kad su u 99% slucajeva dosad to ustvari navijaci Zelje...DenchiNL je napisao/la:vama daje i država i navijači i drugi klubovi i firme koje veze nemaju s vama, dakle niste samiProcter je napisao/la:
I da nije ti poznat primjer Union Berlina i njihovih navijaca koji su sami izgradili stadion... bez ijedne marke kluba ili drzave... jbg nisu svi navikli na drzavne jasle kao lizaci rezimskih anusa (koji god rezim bio guzovi se lizu)... pa plati igranje utakmica, pa plati pripreme, pa daj onako malo reda radi...
Jbg ima i onih koji sve postizu radom... i zato se zovu radnickom klasom... a navijači su svakako slika i prilika kluba... pomazu koliko god je moguce... iako nema potrebe za tim... jer bi klub finansirao sve... ali jbg hoce svi da pomognu klubu i tu je razlika izmedju NAVIJAČA i dnevnicara sa koseva...ja sam rekao daj isti primjer jer ne postoji....ne možete govoriti da "sami" gradite stadion ako p(r)ozivate sviju da ga grade....kontaš
razlika drastična..
![]()
![]()
![]()
![]()
jedini lizači ste vi jer ste se sageli do zemlje proseći....nebitno ko samo daj....umjesto iz principa da odbijete donacije sa strane da imate neki ponos, dostojanstvo, svoje ja, da taj stadion možete zvati svojim ne opštim dobrom....ne pijemo mi tu mitomansku hapicu ba, iz kluba ti idu pisma kružna i mailovi , "the beggars" vam je sad ime grupe
E čuj da oni nešto pokrenuProcter je napisao/la:I da vasi se ne smiju ni usuditi ovako nesto pokrenuti... jer znaju da ne bi dobili ni marke od navijača...
Izgleda da im je i ves masini marke Bira dosao kraj, pokvarila se... sve sto je dobro mora se i zavrsiti... sad valja opet koristiti gradski veseraj... a taman su se malo osamostalili i razvili osjecaj kako je to imati nesto u svom vlasništvu, pa makar to bila i fus ves masina marke Bira....Virtu4l je napisao/la:E čuj da oni nešto pokrenuProcter je napisao/la:I da vasi se ne smiju ni usuditi ovako nesto pokrenuti... jer znaju da ne bi dobili ni marke od navijača...![]()
![]()
Da pokrenu šta? Da kupe 100m2 zemljišta?to su beskućnici koji od kad postoje imaju samo pečat i veš mašinu za pranje dresova i opreme. E sad, pečat je u vlasništvu Ken Chooa, tako da im ostaje još samo veš mašina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.