Sluzbena bacila bombuRimes87 je napisao/la:Kako je se došlo do informacija da nas neće više oblačiti Patrick, a ispade da hoće?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sluzbena bacila bombuRimes87 je napisao/la:Kako je se došlo do informacija da nas neće više oblačiti Patrick, a ispade da hoće?
Eo nas na aparatima sto se klubsko rukovodstvo ofira svaki dan sa nekim novim nebulozama...I normalno da hocemo Nike i AdidasSARS je napisao/la:Hahaha, eto ostaju dresovi ajmo sad pljuvati nevalja ni Patrick hocemo Nike ili adidas
Ti nisi na aparatima al si sazrio da budes, jer koliko iz tebe negative izbija dobit ces infarktstaragarda je napisao/la:Eo nas na aparatima sto se klubsko rukovodstvo ofira svaki dan sa nekim novim nebulozama...I normalno da hocemo Nike i AdidasSARS je napisao/la:Hahaha, eto ostaju dresovi ajmo sad pljuvati nevalja ni Patrick hocemo Nike ili adidas...Pa i Sarajevo oni oblace....Il' ne treba težiti boljem...Ono, Slobode je bilo i bit ce
![]()
Posto cu bit na poslu, hocel biti "javni" stream il samo preko wwin accounta ?WWIN je napisao/la:Imate sutra streaming: Sloboda - Jadran (Ploče)
Bice i na sportsport. baklasik je napisao/la:Posto cu bit na poslu, hocel biti "javni" stream il samo preko wwin accounta ?WWIN je napisao/la:Imate sutra streaming: Sloboda - Jadran (Ploče)
stream na ****.com (mediastream.com) i na sportsport.baMejdanTz je napisao/la:Bice i na sportsport. baklasik je napisao/la:Posto cu bit na poslu, hocel biti "javni" stream il samo preko wwin accounta ?WWIN je napisao/la:Imate sutra streaming: Sloboda - Jadran (Ploče)
Zar imaju neki novi model "na pruge" ja nisam uspio nacNKMramor je napisao/la:Nije to loše toliko, samo ako budu radili print grba na dres, nadam se da će bolje odraditi ovaj put, jer je bilo baš loše, što se vidi i na ovoj fotki. Mogli su novi model, al' ajd, jbg, bolje nego Ardu...klasik je napisao/la:Svidja mi se to sto ce ipak ostat Patrick, mada ove "nove" dresove smo vec nosili, ovaj model na pruge, i nije mi bas nesto.Rimes87 je napisao/la:Kako je se došlo do informacija da nas neće više oblačiti Patrick, a ispade da hoće?
Kad' su već odlučili da ponove, mogli su one dizajnirane.klasik je napisao/la: Zar imaju neki novi model "na pruge" ja nisam uspio nac
Ja cuo dizajner im neda, kaze mogu uradit takve samo ako ce bit plavo bijeliNKMramor je napisao/la:Kad' su već odlučili da ponove, mogli su one dizajnirane.klasik je napisao/la: Zar imaju neki novi model "na pruge" ja nisam uspio nacI oni su na pruge.
Ja čuo da je dizajner napustio posle Evrope...klasik je napisao/la:Ja cuo dizajner im neda, kaze mogu uradit takve samo ako ce bit plavo bijeliNKMramor je napisao/la:Kad' su već odlučili da ponove, mogli su one dizajnirane.klasik je napisao/la: Zar imaju neki novi model "na pruge" ja nisam uspio nacI oni su na pruge.
Ne izbacuju nove modele jer ih slabo i prodaju, svakoj iole ozbiljnijoj ekipi oni rade unikatni dizajn dresa, ko sto su i nama odradili jedne godine.benTzley je napisao/la:Mislim da su to oni isti sto smo vec imali na pruge, i ovaj patrick godinama ne mijenja modele izgleda
Tad su i krenula kola nizbrdoNKMramor je napisao/la: Ja čuo da je dizajner napustio posle Evrope...
Ne znam kakve veze ima ta cinjenica koliko dugo su ugovori sa wwinom i patrickom. Stvarno nebitna stvar koja nema dodirne tacke s tim "dugorocnim planovima", na kraju krajeva ne znaci da cemo bez dresova i bez generalnog ostati kad isteknu ti ugovori.Saltsity je napisao/la:Do kraja sezone sa patrikom ugovor,sa ovim winom do kraja sezone (nisam siguran ),mnogi igraci do kraja sezone.....Skahic,Stjepanovic,Subic,Lazevski,Krpic,Mehmedagic......svi na kraju sezone mogu ici....
Pa o kakvim dugorocnim planovima uprava prica....
Sve od danas do sutra....A i ovi dresovi na pruge meni licno su ruzni do bola kao da smo gdje na hametovoj cuture se pogodili....
Kako nema dodirne tackepinoglavi je napisao/la:Ne znam kakve veze ima ta cinjenica koliko dugo su ugovori sa wwinom i patricom. Stvarno nebitna stvar koja nema dodirne tacke s tim "dugorocnim planovima", na kraju krajeva ne znaci da cemo bez dresova i bez generalnog ostati kad isteknu ti ugovori.Saltsity je napisao/la:Do kraja sezone sa patrikom ugovor,sa ovim winom do kraja sezone (nisam siguran ),mnogi igraci do kraja sezone.....Skahic,Stjepanovic,Subic,Lazevski,Krpic,Mehmedagic......svi na kraju sezone mogu ici....
Pa o kakvim dugorocnim planovima uprava prica....
Sve od danas do sutra....A i ovi dresovi na pruge meni licno su ruzni do bola kao da smo gdje na hametovoj cuture se pogodili....
Ima dosta igraca kojima istice na ljeto ugovor, vidjeti cemo sta ce biti s njima, mozda neki ostanu, neki odu, nekog mozda i prodamo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.