FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sunderland
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sunderland » 27 jan 2017, 16:30

Rimes87 je napisao/la:Kako je se došlo do informacija da nas neće više oblačiti Patrick, a ispade da hoće?
Sluzbena bacila bombu :kafa:
Sloboda je moja nacija

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jan 2017, 16:48

Treba kritikovati, a ne pljuvati. Ispravnom i argumentovanom kritikom se moze nesto promijeniti, procita neko ko ima pristup pa predlozi. Dovoljno je samo prelistati internet malo nakon odluke i moze se vidjeti jesul ljudi za ili ne i koji su argumenti.

I ovo za dresove i pripreme vise raja je govorila Antalija i Partick. Sada za tribinu sta hoce raja, da kada ima 1,5 mil vec potrosen za temelje da dodje TI i radi kako treba, tj da se zada. I svi ce onda biti sretni i zadovoljni.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jan 2017, 16:52

SARS je napisao/la:Hahaha, eto ostaju dresovi ajmo sad pljuvati nevalja ni Patrick hocemo Nike ili adidas
Eo nas na aparatima sto se klubsko rukovodstvo ofira svaki dan sa nekim novim nebulozama...I normalno da hocemo Nike i Adidas :kafa: ...Pa i Sarajevo oni oblace....Il' ne treba težiti boljem...Ono, Slobode je bilo i bit ce :urnebes: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

WWIN
Kontakt:

Post Postao/la WWIN » 27 jan 2017, 16:59

Imate sutra streaming: Sloboda - Jadran (Ploče)

slika

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 27 jan 2017, 17:07

staragarda je napisao/la:
SARS je napisao/la:Hahaha, eto ostaju dresovi ajmo sad pljuvati nevalja ni Patrick hocemo Nike ili adidas
Eo nas na aparatima sto se klubsko rukovodstvo ofira svaki dan sa nekim novim nebulozama...I normalno da hocemo Nike i Adidas :kafa: ...Pa i Sarajevo oni oblace....Il' ne treba težiti boljem...Ono, Slobode je bilo i bit ce :urnebes: :rol:
Ti nisi na aparatima al si sazrio da budes, jer koliko iz tebe negative izbija dobit ces infarkt

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 27 jan 2017, 17:09

WWIN je napisao/la:Imate sutra streaming: Sloboda - Jadran (Ploče)

slika
Posto cu bit na poslu, hocel biti "javni" stream il samo preko wwin accounta ?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 27 jan 2017, 17:10

klasik je napisao/la:

slika
Bice i na sportsport. ba
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

WWIN
Kontakt:

Post Postao/la WWIN » 27 jan 2017, 17:16

MejdanTz je napisao/la:
klasik je napisao/la:

slika
Bice i na sportsport. ba
stream na ****.com (mediastream.com) i na sportsport.ba

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 27 jan 2017, 17:34

NKMramor je napisao/la:
klasik je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la:Kako je se došlo do informacija da nas neće više oblačiti Patrick, a ispade da hoće?
Svidja mi se to sto ce ipak ostat Patrick, mada ove "nove" dresove smo vec nosili, ovaj model na pruge, i nije mi bas nesto.
slika
Nije to loše toliko, samo ako budu radili print grba na dres, nadam se da će bolje odraditi ovaj put, jer je bilo baš loše, što se vidi i na ovoj fotki. Mogli su novi model, al' ajd, jbg, bolje nego Ardu... :kafa:
Zar imaju neki novi model "na pruge" ja nisam uspio nac
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 27 jan 2017, 17:43

Mislim da su to oni isti sto smo vec imali na pruge, i ovaj patrick godinama ne mijenja modele izgleda
slika

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 27 jan 2017, 17:45

klasik je napisao/la: Zar imaju neki novi model "na pruge" ja nisam uspio nac
Kad' su već odlučili da ponove, mogli su one dizajnirane. :kafa: I oni su na pruge. :rol:

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 27 jan 2017, 17:51

Do kraja sezone sa patrikom ugovor,sa ovim winom do kraja sezone (nisam siguran ),mnogi igraci do kraja sezone.....Skahic,Stjepanovic,Subic,Lazevski,Krpic,Mehmedagic......svi na kraju sezone mogu ici....
Pa o kakvim dugorocnim planovima uprava prica....
Sve od danas do sutra....A i ovi dresovi na pruge meni licno su ruzni do bola kao da smo gdje na hametovoj cuture se pogodili....
FK Sloboda Tuzla

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 27 jan 2017, 17:51

NKMramor je napisao/la:
Kad' su već odlučili da ponove, mogli su one dizajnirane. :kafa: I oni su na pruge. :rol:
Ja cuo dizajner im neda, kaze mogu uradit takve samo ako ce bit plavo bijeli :lol:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 27 jan 2017, 17:53

klasik je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
Ja cuo dizajner im neda, kaze mogu uradit takve samo ako ce bit plavo bijeli :lol:
Ja čuo da je dizajner napustio posle Evrope... :D

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 27 jan 2017, 17:54

benTzley je napisao/la:Mislim da su to oni isti sto smo vec imali na pruge, i ovaj patrick godinama ne mijenja modele izgleda
slika
Ne izbacuju nove modele jer ih slabo i prodaju, svakoj iole ozbiljnijoj ekipi oni rade unikatni dizajn dresa, ko sto su i nama odradili jedne godine.
slika
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 27 jan 2017, 17:57

NKMramor je napisao/la: Ja čuo da je dizajner napustio posle Evrope... :D
Tad su i krenula kola nizbrdo
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 27 jan 2017, 18:05

Mog'o bi se sutra kakav prelaz odigrat, aa? :P

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 jan 2017, 18:18

Saltsity je napisao/la:Do kraja sezone sa patrikom ugovor,sa ovim winom do kraja sezone (nisam siguran ),mnogi igraci do kraja sezone.....Skahic,Stjepanovic,Subic,Lazevski,Krpic,Mehmedagic......svi na kraju sezone mogu ici....
Sve od danas do sutra....A i ovi dresovi na pruge meni licno su ruzni do bola kao da smo gdje na hametovoj cuture se pogodili....
Ne znam kakve veze ima ta cinjenica koliko dugo su ugovori sa wwinom i patrickom. Stvarno nebitna stvar koja nema dodirne tacke s tim "dugorocnim planovima", na kraju krajeva ne znaci da cemo bez dresova i bez generalnog ostati kad isteknu ti ugovori.
Ima dosta igraca kojima istice na ljeto ugovor, vidjeti cemo sta ce biti s njima, mozda neki ostanu, neki odu, nekog mozda i prodamo...
Nad tobom sunce najljepše sja

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 27 jan 2017, 18:29

pinoglavi je napisao/la:
Saltsity je napisao/la:Do kraja sezone sa patrikom ugovor,sa ovim winom do kraja sezone (nisam siguran ),mnogi igraci do kraja sezone.....Skahic,Stjepanovic,Subic,Lazevski,Krpic,Mehmedagic......svi na kraju sezone mogu ici....
Ne znam kakve veze ima ta cinjenica koliko dugo su ugovori sa wwinom i patricom. Stvarno nebitna stvar koja nema dodirne tacke s tim "dugorocnim planovima", na kraju krajeva ne znaci da cemo bez dresova i bez generalnog ostati kad isteknu ti ugovori.
Ima dosta igraca kojima istice na ljeto ugovor, vidjeti cemo sta ce biti s njima, mozda neki ostanu, neki odu, nekog mozda i prodamo...
Kako nema dodirne tacke :)
Ako nemas vazeci ugovor,valja skidati ovaj znak "patrik"sa dresova. ...
A sto se wina tice,pa valjda dugorocniji ugovor znaci stabilnije finansije na duzi period,sa bilo kim da potpises.
Ovako imamo do ljeta a posle,ko ziv ko mrtav..
Igraci,tebi komplet okosnica ekipe ima slobodne papire na ljeto.Ako je dugorocni cilj trofej,tako oni kazu,ti znaci umjesto da zadrzis ekipu,barem 6,7 najboljih da ima minimum dvogodisnji ugovor pa da dovedes samo par pojacanja ciljano,mi na ljeto moramo pregovarati sa najmanje sa 12-13 igraca racunajuci i ove u ekipi,ako cemo gledati taj njihov "plan ".
Koga brate prodati kada ti Krpic istice ugovor ljetos i da postigne 30 golova mozes samo 20-30 hiljada sadake dobiti i to da on naprosi ko onomad Said od Dinama...
Od onih koje mozes mozda unovciti,pod ugovorom ljetos ostaju Ordagic,jer je produzio do zime,i Veselinovic......ovo ostalo....
Ali hajde,nadam se da si ti upravu,niti kritikujem niti kukam kazem kako stanje jeste... :)
Ako je Aco upravu,meni je drago...
FK Sloboda Tuzla

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 jan 2017, 18:40

Na godinu je wwin 100% a nije duze jer i oni hoce da vide da li im se isplati. Nece niko pare zbog merhameta dat. Pa i sa tuzlanskim smo radili ugovore na godinu. I Patrick se moze produziti kad istekne, ako ne nadjes nekog drugog nije da Adidas imamo. To su sasvim normalne stvari, ne znam sta se ima tu kritikovati i povezivati s tim "dugorocnim planom"

Sto se igraca tice to cemo tek vidjeti, ne znamo ni ti ni ja sta ce biti na ljeto. Od kako je otisao Azmir svaki dan ste pisali ovdje da cemo na proljece s juniorima igrati pa eto vecina ih je ostala. I da odu nije bitno, bitnije je ko ce doci umjesto njih. Ova liga je dno svijeta i nije nesto tesko dovesti igrace njihove kvalitete ako se hoce.
Sad valjda nova tura i prica da je na ljeto raspad...
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 27 jan 2017, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.