bordobijeli je napisao/la:Analiza

Zrinjski,Sarajevo i zeljeznicar ce se boriti za titulu . znam da vam se nece svidjeti ni meni vjeruj te al zrinjski i zeljeznicar su po meni u prednosti . razlog: vise igraca, iskusniji, moze se reci da su se i pojacali u odnosu na jesen , zrinjski ima 4 boda vise a zeljo pozitivnu atmosferu ,radi se stadion ,cinim se da su u zaletu u svemu . Imamo i mi svoji aduta Cala ,uigrana ekipa ,pozitiva medju igracima , jos ako proradi pitarski inat da se publika vrati onda mozemo puno . najvise se plasim nezainteresovanosti nase uprave znamo kako to kod nas ide pred kraj prvenstva premiraju se protivnici , gleda se ko kome sudi itd . sve u svemu ceka nas interesantno proljece NEK POBJEDI FK SARAJEVO.
Za zrinjski si upravu, samo treba dodat da se ne snalaze najbolje kad su pod pritiskom i igraju loše odlučujuće tekme sa ovim većim ekipama. Tu mogu da kiksaju.
Gurbeti s druge strane imaju trenera koji je ziheraš i nema nekog iskustva u borbi za titulu. Jedno što će oni ući u polusezonu opuštenije, za razlku od nas, jer 4 boda nije mnogo, njima i jest samo evropa cilj, titula ako se otvori neka mogućnost.
Mi smo 50/50, u glavi nam je titula, al evropa glavni cilj. Ćala je veliki adut naš, ima iza sebe mnogo velikih tekmi i odlučujućih, zna se dobro postaviti. Motivacija je vrlo bitna. A i u naletu smo velikom. Ako još dovedemo nekog kvalitetnog veznog, šanse još bolje.