Template nije loš, ali ja sam dosta retardiran i smeta mi što logo FKS nije fino iskružen i ima ove bijele pixele u dnu... Al' nejse, za videohive nije loše.emil02in je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Template nije loš, ali ja sam dosta retardiran i smeta mi što logo FKS nije fino iskružen i ima ove bijele pixele u dnu... Al' nejse, za videohive nije loše.emil02in je napisao/la:
MACMUDAN je napisao/la:visokohz je napisao/la:Sarajevo -Velez u direktnom prenosu i na TVSA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam te nesto najbolje razumio imenjaceMACMUDAN je napisao/la:Aco ,haj nam reci kako je bilo na treningu ima li povrjeđenih,hvala
Meni ne smeta to.miky_hz je napisao/la:Tvsa uzima signal sa CityTv ali sve u svemu,lijepo je kad ti dvije televizije rade direkno pripremnu
MortemHz je napisao/la:Nisam te nesto najbolje razumio imenjaceMACMUDAN je napisao/la:Aco ,haj nam reci kako je bilo na treningu ima li povrjeđenih,hvala
hvala vamhapuc je napisao/la:City TV i TV Sarajevo
macoobelosevic28 je napisao/la:Zna se ko je @maca na forumu...
I sportsport.ba, da se ne zaboravi.hapuc je napisao/la:City TV i TV Sarajevo
Jel mu to pratiš instagram?kaladze je napisao/la:Hrustemovic: Vjerujem u sebe i kada niko drugi ne vjeruje
nemoj vjerovat nene ti, eto..kaladze je napisao/la:Hrustemovic: Vjerujem u sebe i kada niko drugi ne vjeruje
Neka neka.FrancescoTotti je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Nisam te nesto najbolje razumio imenjaceMACMUDAN je napisao/la:Aco ,haj nam reci kako je bilo na treningu ima li povrjeđenih,hvala
FrancescoTotti je napisao/la:nemoj vjerovat nene ti, eto..kaladze je napisao/la:Hrustemovic: Vjerujem u sebe i kada niko drugi ne vjeruje
hilmo je napisao/la:Sutra lagano odraditi i tu utakmicu, samo da ne bude povreda. Dobra stvar je što je u Hercegovini dosta bolje vrijeme nego kod nas. Bar nema mraza![]()
U prvoj pripremnoj me je Lelić oduševio, stvarno se trudio i trčao, naravno ne kao muha bez glave. Ako bude sve kako treba imat ćemo mi finog igrača.
Čudno mi je bilo što je Čala stavio Herića na desnog beka, baš se nije tu snašao. Međutim pripremne utakmice su tu da se probaju neke kombinacije.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, Dave, ErosViverosViv, gh0stHZ, JavierBosnia, Konzerva, mnon46, Vanja8 i 86 gostiju.