Ti si na osnovu dvije pripremne u Citluku vidio da smo tanki?! Kakav si ti fudbalski strucnjak, filozof i mag! Nismo te dostojni! Jedino je steta sto ne pratis fudbal malo vise...Evander je napisao/la:Ne nego sto svi vide da smo tanki i da se realno nemamo cemu nadati.Mokes je napisao/la:Je li moguce da se kuka sto se nije pobijedilo u PRIPREMNOJ utakmici![]()
Kuka se jer smo svjesni da nam je ekipa tanka i da nemamo finansijske moci dovesti igraca koji ce biti pojacanje.
Nemojte biti ograniceni.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
- PitarBordo
- Kontakt:
Tanki smo na osnovu cijele polusezone, uključujući i te dvije pripremne. Šta je problem? Jedini i najveći nam je adut šef struke.ColdDemon je napisao/la:Ti si na osnovu dvije pripremne u Citluku vidio da smo tanki?! Kakav si ti fudbalski strucnjak, filozof i mag! Nismo te dostojni! Jedino je steta sto ne pratis fudbal malo vise...Evander je napisao/la:Ne nego sto svi vide da smo tanki i da se realno nemamo cemu nadati.Mokes je napisao/la:Je li moguce da se kuka sto se nije pobijedilo u PRIPREMNOJ utakmici![]()
Kuka se jer smo svjesni da nam je ekipa tanka i da nemamo finansijske moci dovesti igraca koji ce biti pojacanje.
Nemojte biti ograniceni.
Samo Saraj'vo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
i skautPitarBordo je napisao/la: Jedini i najveći nam je adut šef struke.

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
I losi konkurenti. Realno, ne mozemo biti ispod treceg mjesta.PitarBordo je napisao/la:Tanki smo na osnovu cijele polusezone, uključujući i te dvije pripremne. Šta je problem? Jedini i najveći nam je adut šef struke.ColdDemon je napisao/la:Ti si na osnovu dvije pripremne u Citluku vidio da smo tanki?! Kakav si ti fudbalski strucnjak, filozof i mag! Nismo te dostojni! Jedino je steta sto ne pratis fudbal malo vise...Evander je napisao/la: Ne nego sto svi vide da smo tanki i da se realno nemamo cemu nadati.
Nemojte biti ograniceni.
Nedo Bog da sa ovom ekipom nastupimo u Europi.
Re: FK Sarajevo
dobro ba Evandere drugi smo na osnovu polusezone , ne znam šta hoćeš??? jeste toksična grupica ovoliko plača nakon 0:0 na pripremnoj tekmi....
najbolje da neku harakiri grupu osnujete...

najbolje da neku harakiri grupu osnujete...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
jbg valjda je vidio nešto na treningu....ništa specijalno na tekmama....Prema svemu sudeći FK Sarajevo će od naredne polusezone u svojim redovima imati estonskog reprezentativca.
Naime, Frank Liivak je blizu potpisa ugovora sa trofejnim klubom sa Koševa što je i kazao Mehmed Janjoš.
”Liivak ide sigurno u Tursku. Na priprema je pokazao da zna igrati, da je mlad, a nama takvi igrači trebaju. Zaslužio je novu šansu”, rekao je šef stručnog štaba bordo kluba.
Inače, Bordo ekspedicija će u Sarajevu boraviti do srijede kada je planiran put za Tursku.
- Teren je bio težak, puhao je vjetar, a igrači su malo umorni, što je na kraju rezultiralo da odigramo, susret bez golova – prvi je komentar Janjoša.
Popularni Ćala je kazao da je zadovoljan kako su protekle pripreme u Čitluku.
- U ovoj situaciji moram biti zadovoljan. Naravno da može još bolje, ali s ovim što smo radili i kako se sve odvijalo u Čitluku, moramo biti zadovoljni – kazao je Janjoš.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Većina nas se slaže sa Čalom, pa ako on vjeruje da može bolje, zašto mi da ne vjerujemo.
Ima covjek potrebu da samo crnjaci. Nije bitno je li utakmica, trening, ekipa, pojedinac...uvijek se tu moze izvuci nesto negativno.DenchiNL je napisao/la:dobro ba Evandere drugi smo na osnovu polusezone , ne znam šta hoćeš??? jeste toksična grupica ovoliko plača nakon 0:0 na pripremnoj tekmi....
najbolje da neku harakiri grupu osnujete...![]()
Ima tu jos nekoliko forumasa koji svoja preseravanja uvijek brane "drugacijim misljenjem" pa im ne treba proturijeciti jer bi se mogli uvrijediti.
-
- Kontakt:
Igra juce jest bila prilicno ne povezana i to je cinjenica. Iako , bilo je finih momenata , nekih akcija itd. Ali mora se znati da su ujutro imali trening od sat vremena a popodne tekmu. O terenu ne treba trositi rijeci. Ne branim ih al ovo su cinjenice
Boze sacuvaj, nakon jednog remija u prijateljskoj utakmici kada se jos uvijek radi na FIZICKOJ spremi i gdje su noge teske i umorne, gdje se radilo u teretani, gdje se umjesto toga da se zabijaju golovi vise radi na tome kako se krecu linije ekipe, da se ekipa ponasa na terenu harmonijski, ovdje se od od 0-0 dodje do toga da se nema para i da je kriza i da ce se klub raspasti.
Boze sacuvaj.
Ćala je dosao na -4 a bilo je i -14
vJEROVATNO jer nisu imali sta jesti, pustite covjeka da radi, jednom u zivotu stanite nekome iza leđa.
Boze sacuvaj.
vJEROVATNO jer nisu imali sta jesti, pustite covjeka da radi, jednom u zivotu stanite nekome iza leđa.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Općenito govorim, ne samo za jednu osobu, dosta komentara je negativnih.
Ubijali smo mi brasno na prirpemama, nosili se najjacim ekipama, pa u prvenstvu izgledali ko razbijena vojska.
Ubijali smo mi brasno na prirpemama, nosili se najjacim ekipama, pa u prvenstvu izgledali ko razbijena vojska.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Eto tamam ce neko trolati pet godina na forumu, nema pametnija posla. @Evander je u dosta stvari upravu i s pravom skeptican na osnovu iskustva u zadnje dvije godine. Jedno je subjektivnost i optimizam a drugo objektivnost i realnost.
Na kraju krajeva pripremne utakmice ne igraju nikakvu ulogu osim da ekipa osjeti teren i loptu, da se uigra ta neka dobitna kombinacija, da se isprobaju prinove i vidi na koga se i koliko moze racunati iako smatram da Evropa nije upitna, ali nesta vise sa trenutnim kadrom tesko. Tek nakon Antalije cemo vidjeti na cemu smo iako nisu trebali tamo ni da rade pripreme.
Morta kad ce drugi dres osvanuti
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Na kraju krajeva pripremne utakmice ne igraju nikakvu ulogu osim da ekipa osjeti teren i loptu, da se uigra ta neka dobitna kombinacija, da se isprobaju prinove i vidi na koga se i koliko moze racunati iako smatram da Evropa nije upitna, ali nesta vise sa trenutnim kadrom tesko. Tek nakon Antalije cemo vidjeti na cemu smo iako nisu trebali tamo ni da rade pripreme.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Bravo, sve si pogodio.MACMUDAN je napisao/la:Pantelija je napisao/la:Boze sacuvaj, nakon jednog remija u prijateljskoj utakmici kada se jos uvijek radi na FIZICKOJ spremi i gdje su noge teske i umorne, gdje se radilo u teretani, gdje se umjesto toga da se zabijaju golovi vise radi na tome kako se krecu linije ekipe, da se ekipa ponasa na terenu harmonijski, ovdje se od od 0-0 dodje do toga da se nema para i da je kriza i da ce se klub raspasti.
Boze sacuvaj.
Evander je trol uopste nije navijac Sarajeva,to je neki frajer koji je junfer i koji je profesionalni trol.
Samo sto treba sacekati da pocne prvenstvo opet ce u misiju rupu pobjeci on i njegovi jataci.

U pravu si, sve med i mlijeko.
Zaboravit cemo da je Cala rekao da mu fali igraca i da se mora raditi remont, zaboravit cemo da je rekao da je zelio pojacanja i da mu ih nisu mogli dovesti, zaboravit cemo kako je ova ekipa IGRALA citavu polusezonu. Zaboravit cemo kako ste isto pisali prije tacno godinu dana, kad smo u januaru govorili sta ce se desiti. Na proljece, kasno ce biti kukati.
Ali nek ne puca, dobro je...
Zaboli ba nekog briga za pripremnu utakmicu. Bayern ih je gubio od levata kad je postao sampion Europe, ali ne moras biti vidovit i primjetiti da sa ovom politikom mi meda ne mozemo. Ovo je najgora ekipa Sarajeva od rata do danas. Zao mi jedino Cale, ufatio se sizifovskog posla.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 29 jan 2017, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.
Derdiyok je napisao/la:Eto tamam ce neko trolati pet godina na forumu, nema pametnija posla. @Evander je u dosta stvari upravu i s pravom skeptican na osnovu iskustva u zadnje dvije godine. Jedno je subjektivnost i optimizam a drugo objektivnost i realnost.
Daj ,kako nije trol,kad je pocinjala sezona govprio je da je Zrinjski daleko najjaci i da ce se prosetati,pa onda kad smo ih dovili onda je rekao da je to slucajno,pa su onda krenuli losi rezultati pa je rekao da smo losi pravo,pa je onda dosao Cala i istopio prednost onda je rekao da nam je sreca da su i konkurenti losi i nikakvi i da nam je to sreca i povuko se u rupu i sad je izronio nakon nerjesenog protiv Veleza na pripremama i kao dodaje jos sto je klasicno trolanje "kasne plate " i "nemamo prebijene",sto je notorna laz .
Zasto Veladzica nema na pripremama, prosle godine bio u Antaliji, dobijao neke minute u prvom timu, najavljivan kao veliki talenat, daanas ni glasa od njeg
Prvo treba imati muda pa odrzati obecanje koje si dao nekoliko puta, pa tek onda palamuditi ovde kako nam je stanje u klubu lose

-
- Kontakt:
Evander , raspitaj se malo...Cali su nudjeni igraci. Njih oko 6. To sto nije htio ni na probu uzeti ni jednog njegov je problem.
Ps...Aco Veliki zna ovo o cemu pricam , neka potvrdi
Daj nam onda reci kojih je to 6 igraca?streetstyle je napisao/la:Evander , raspitaj se malo...Cali su nudjeni igraci. Njih oko 6. To sto nije htio ni na probu uzeti ni jednog njegov je problem.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nemoj, propast ce transfer. Ma nudjeni neki menadzerski igraci. Cala je ispravno postupio sto nije zelio uzeti nikog, kad mu vec ne mogu dovesti one koje on zeli.19FKS46 je napisao/la:Daj nam onda reci kojih je to 6 igraca?streetstyle je napisao/la:Evander , raspitaj se malo...Cali su nudjeni igraci. Njih oko 6. To sto nije htio ni na probu uzeti ni jednog njegov je problem.
Sigurno su kvalitet čim ih nije uzeo ni na probu. Znači menadžerski igrači koje ne želi nijedan iole školovan trener.streetstyle je napisao/la:Evander , raspitaj se malo...Cali su nudjeni igraci. Njih oko 6. To sto nije htio ni na probu uzeti ni jednog njegov je problem.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, MaroonBjelave, plisek, Proximic i 60 gostiju.