FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

19FKS46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 29 jan 2017, 11:32

Pa zato i trazim imena, da vidimo kakvi su to igraci nudjeni. A ne odmah po Cali, nudjeno mu a on odbio...

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 29 jan 2017, 11:36

Cujem juce od raje sto su bili na utakmici da Duljevic vristi cim ga Velezov bek pogleda malo ostrije.
Prodajite ga,..cuva noge.

streetstyle
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la streetstyle » 29 jan 2017, 11:43

19FKS46 je napisao/la:
streetstyle je napisao/la:Evander , raspitaj se malo...Cali su nudjeni igraci. Njih oko 6. To sto nije htio ni na probu uzeti ni jednog njegov je problem.
Ps...Aco Veliki zna ovo o cemu pricam , neka potvrdi
Daj nam onda reci kojih je to 6 igraca?

nema veze koji su jer su svi managerski igraci kako kaze evander....Boze sacuvaj
a mozda i nema para jbg....opet Boze sacuvaj

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 jan 2017, 11:48

Nemamo para, buducnost kluba je u pitanju. :lol:

Evander nam je otvorio oci, inace kucni prijatelj sa Calom i Valentinom. Licno mu rekli da smo pred gasenjem, da ce nas Tan izmusti, i ostaviti bez prebijene marke :lol:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 jan 2017, 11:52

"Što se tiče pojačanja, moram naglasiti da je stručni štab tražio pojačanja, u svakoj liniji po jednog igrača, ali do ovog momenta klub nije u mogućnosti da nam odgovori tim zahtjevima, a što ne znači da neće u dogledno vrijeme. Priključili smo tri igrača iz naše Akademije koja će ravnopravno konkurisati i želja nam je da jednostavno što više mladih igrača afirmišemo, ali nijednog momenta nećemo zanemariti rezultat. Fudbalski klub Sarajevo ima jasan cilj, a to je izlazak u Evropu i fudbalski klub Sarajevo treba i mora da je stalno okrenut prema Evropi", dodao je Janjoš.

Cala pljuvac :kafa:

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 29 jan 2017, 11:54

zasto mu ne igraju ti mladi igraći

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jan 2017, 12:09

DenchiNL je napisao/la:
Prema svemu sudeći FK Sarajevo će od naredne polusezone u svojim redovima imati estonskog reprezentativca.

Naime, Frank Liivak je blizu potpisa ugovora sa trofejnim klubom sa Koševa što je i kazao Mehmed Janjoš.

”Liivak ide sigurno u Tursku. Na priprema je pokazao da zna igrati, da je mlad, a nama takvi igrači trebaju. Zaslužio je novu šansu”, rekao je šef stručnog štaba bordo kluba.

Inače, Bordo ekspedicija će u Sarajevu boraviti do srijede kada je planiran put za Tursku.
jbg valjda je vidio nešto na treningu....ništa specijalno na tekmama....
- Teren je bio težak, puhao je vjetar, a igrači su malo umorni, što je na kraju rezultiralo da odigramo, susret bez golova – prvi je komentar Janjoša.

Popularni Ćala je kazao da je zadovoljan kako su protekle pripreme u Čitluku.

- U ovoj situaciji moram biti zadovoljan. Naravno da može još bolje, ali s ovim što smo radili i kako se sve odvijalo u Čitluku, moramo biti zadovoljni – kazao je Janjoš.
Valjda ubodemo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jan 2017, 12:12

:kafa:
Derdiyok je napisao/la:Eto tamam ce neko trolati pet godina na forumu, nema pametnija posla. @Evander je u dosta stvari upravu i s pravom skeptican na osnovu iskustva u zadnje dvije godine. Jedno je subjektivnost i optimizam a drugo objektivnost i realnost.

Na kraju krajeva pripremne utakmice ne igraju nikakvu ulogu osim da ekipa osjeti teren i loptu, da se uigra ta neka dobitna kombinacija, da se isprobaju prinove i vidi na koga se i koliko moze racunati iako smatram da Evropa nije upitna, ali nesta vise sa trenutnim kadrom tesko. Tek nakon Antalije cemo vidjeti na cemu smo iako nisu trebali tamo ni da rade pripreme.

Morta kad ce drugi dres osvanuti :kafa:

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Evo cim potpise

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jan 2017, 12:16

Primorac je napisao/la:zasto mu ne igraju ti mladi igraći
Pa igraju?

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 29 jan 2017, 12:19

gledo sam juće utakmicu i igraći koji ravnopravno konkurišu za prvi tim dobiju 8 min da igraju.ćali samo zamjeram što nema muda da daje šansu igraćima iz akademije koji su budućnost sarajeva

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 jan 2017, 12:19

Ćali su vjerovatno nuđeni neki Kramari, pa ih je čovjek glatko odbio, jer nije poltron i **** kao neki prethodni treneri, a i ovi pokušaji menadžerčića kao Majkl, što brane takve! :puke:
Bahati, bahati Željkan!
1946

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 29 jan 2017, 12:57

aleksandar_veliki je napisao/la:Neko spomenu malog Avdica. Gledao sam ga protiv Olimpica, za mene najbolji igrac Veleza. Vidim po komentaru da ni juce nije bio los. Za mene greska sto mu se nije pruzila prilika.
Ja pratim malog od njegovih početaka, igrom slučaja moji burazeri igrali sa njim u generaciji u Krivaji. Najbolji igrač uz malog Plakala koji je bio u Selji za 97 godište u Ze-Do kantonu. Jučer sam ga gledao prvi put nakon dugo vremena i iznenadio me, baš se razvio u finog igrača. U akademiji igrao redovno i davao solidan broj golova i asistencija, ali nikad šansu nije dobio. Ali neko napisa da igrači moraju neki zaobilaznim putem doći u prvi tim, mali je vrijedan pažnje i zahvalan je igrač.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jan 2017, 13:00

joker90 je napisao/la:Ćali su vjerovatno nuđeni neki Kramari, pa ih je čovjek glatko odbio, jer nije poltron i **** kao neki prethodni treneri, a i ovi pokušaji menadžerčića kao Majkl, što brane takve! :puke:
:tokralju:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 29 jan 2017, 13:07

hzzavidovici je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Neko spomenu malog Avdica. Gledao sam ga protiv Olimpica, za mene najbolji igrac Veleza. Vidim po komentaru da ni juce nije bio los. Za mene greska sto mu se nije pruzila prilika.
Ja pratim malog od njegovih početaka, igrom slučaja moji burazeri igrali sa njim u generaciji u Krivaji. Najbolji igrač uz malog Plakala koji je bio u Selji za 97 godište u Ze-Do kantonu. Jučer sam ga gledao prvi put nakon dugo vremena i iznenadio me, baš se razvio u finog igrača. U akademiji igrao redovno i davao solidan broj golova i asistencija, ali nikad šansu nije dobio. Ali neko napisa da igrači moraju neki zaobilaznim putem doći u prvi tim, mali je vrijedan pažnje i zahvalan je igrač.
Možda mu je ovaj put bolji nego da su ga prebacili u seniore i da ga guše na klupi ili na tribinama. Ovako će se razvijati i odigrat veći broj utakmica, ako ga bude išlo sve kako treba vratiti za godinu, dvije.

Zna li ko šta je sa onim Mujakićem ?

DenchiNL
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 29 jan 2017, 13:12

Evander je napisao/la: Bravo, sve si pogodio. :D
U pravu si, sve med i mlijeko.
Zaboravit cemo da je Cala rekao da mu fali igraca i da se mora raditi remont, zaboravit cemo da je rekao da je zelio pojacanja i da mu ih nisu mogli dovesti, zaboravit cemo kako je ova ekipa IGRALA citavu polusezonu. Zaboravit cemo kako ste isto pisali prije tacno godinu dana, kad smo u januaru govorili sta ce se desiti. Na proljece, kasno ce biti kukati.
Ali nek ne puca, dobro je...

Zaboli ba nekog briga za pripremnu utakmicu. Bayern ih je gubio od levata kad je postao sampion Europe, ali ne moras biti vidovit i primjetiti da sa ovom politikom mi meda ne mozemo. Ovo je najgora ekipa Sarajeva od rata do danas. Zao mi jedino Cale, ufatio se sizifovskog posla.
remont se ne radi u po sezone...nema igrača a ni vremena da to uigraš....Remont će biti ljeti i radi se na tome 100%...pojačanja svi žele ali treba ih dovesti, jednostavno nije...trebaju ti ciljana i provjerena imena koja su rijetka u ovom periodu, takođe tražiš nekoga ko odmah može igrati(kondicija) a ne za pola godine....Čala je tek uzeo ekipu i učinio odličnu stvar, njegov stil igre tek sljedeće sezone možemo vidjeti i to ako ne bude drastičnih promjena u ekipi...malo je megalomanski tražiti sve i odmah, puno veći timovi sa puno boljim kadrom to ne mogu izvesti...smanji očekivanja....vrati se u normalu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 29 jan 2017, 13:12

Zaboravite vracanje,.
Nije vise Velez nicija filijala,..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jan 2017, 13:24

podhum je napisao/la:Zaboravite vracanje,.
Nije vise Velez nicija filijala,..
:mrgreen:

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 29 jan 2017, 14:12

Stroj1946 je napisao/la:
Možda mu je ovaj put bolji nego da su ga prebacili u seniore i da ga guše na klupi ili na tribinama. Ovako će se razvijati i odigrat veći broj utakmica, ako ga bude išlo sve kako treba vratiti za godinu, dvije.

Slažem se u potpunosti, ja bi najradije da Sarajevo dogovori sa Bracom ili neki drugi klub iz Sarajave koji je u nižoj ligi da juniori prelaze kod njih i igraju na prelazu u seniorski fudbal. A da one najbolje Sarajevo iz svake generacije 2 eventualno 3 igrača ostavi sebi i da ih koristi, a ne da griju klupu ili zapad Koševa.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 29 jan 2017, 14:30

Izgleda da ce ovaj estonac potpisati silom prilika,po principu daj sta das. :?
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 29 jan 2017, 14:45

Stroj1946 je napisao/la:
hzzavidovici je napisao/la: Ja pratim malog od njegovih početaka, igrom slučaja moji burazeri igrali sa njim u generaciji u Krivaji. Najbolji igrač uz malog Plakala koji je bio u Selji za 97 godište u Ze-Do kantonu. Jučer sam ga gledao prvi put nakon dugo vremena i iznenadio me, baš se razvio u finog igrača. U akademiji igrao redovno i davao solidan broj golova i asistencija, ali nikad šansu nije dobio. Ali neko napisa da igrači moraju neki zaobilaznim putem doći u prvi tim, mali je vrijedan pažnje i zahvalan je igrač.

Slažem se u potpunosti, ja bi najradije da Sarajevo dogovori sa Bracom ili neki drugi klub iz Sarajave koji je u nižoj ligi da juniori prelaze kod njih i igraju na prelazu u seniorski fudbal. A da one najbolje Sarajevo iz svake generacije 2 eventualno 3 igrača ostavi sebi i da ih koristi, a ne da griju klupu ili zapad Koševa.
Pa nek im ljudi lome noge u toj ligi, sta fali...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.