Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nevjerovatno,mislio sam da ovo neco docekati,posle svega sto se izdogadjalo,posle 6 mjeseci neigranja u 36 godini zivota i evo punoljetstva,otac 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Yebote, ja kao Rafin fan ne osjecam se lose sto je izgubio, samo zbog nacina kako je izgubio i od koga je izgubio... I kakvi govori na kraju! Kad se njih dvojica oproste, tenis ce dozicjeti ozbiljan pad kao sport... Bez pretjerivanja! 

Ma nece ne brinibodi123 je napisao/la:Valjda nece veceras doppelpack bit u tvoju korist.darker10 je napisao/la:Kakva slika na kraju sa Nadalom,Rogerom i LaveromSjajan mec iako sa mnogo oscilacija sa obje strane.Ipak smo uspjeli vidjet kroz ove dvije sedmice da ova dvojica dosta fale tenisu i da ih niko nikada nece moc zamijenit.Samo se nadam da ce obojica ostat zdravi u narednom periodu pa da gledamo jos meceva izmedju njih dvojice,a i njih dvojice sa Novakom i Andyem.
![]()
Cestitam.

- tuzlak1987
- Kontakt:
G.O.A.T 

- TrollsRoyce
- Kontakt:
Zakljucaj temu dok ova dvojica ponovo ne dodju u finale, prebacivanje Murraya i Djokovica do iznemoglosti nema potrebe komentarisat' !
Bravo. Ja stvarno ne kontam kako nekom moze bit "dobar" njihov mec...TrollsRoyce je napisao/la:Zakljucaj temu dok ova dvojica ponovo ne dodju u finale, prebacivanje Murraya i Djokovica do iznemoglosti nema potrebe komentarisat' !
Mene samo zanima gdje je @bodi sa svojim tvrdnjama i pricom da ce se sve vidjeti u nedjelju poslije finala.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Džaba pričaš ha nekim na ovom forumu ha gluhom dobro jutro.Federer17 je napisao/la:Molio bih samo svoje Fedovce da ostanemo dostojni i dosljedni sebi nakon ovog nevjerovatnog uspjeha, nema potreba za bilo kakvim provokacijama, pricama i jeftinim fazonima. Vrlo lahko je moglo biti drugacije, isto kao i 2008. na WB-u, isto kao i 2009. na ovom istom turniru, samo sto smo godinama od svih trpjeli sve i svasta zbog tih poraza. Placljivko se evo vratio i pokazao svima ko je i sta je.
Svaka cast Rafi, sta reci za njega osim onoga sto na terenu vec godinama pokazuje.
Ista priča bi bila i da je Rafa uzeo od pojedinaca, odma da se razumijemo.
Navijač sam Rafe, ne mogu opisat koliko mi je žao, ali u istu ruku i drago zbog tatinog punoljetstva i činjenice da su vratili tenis.
18. GS!
Suze i ponos!
Nadalu zelim da u Parizu pokaze ko je kralj sljake i podigne 10. titulu! Zasluzio je!
Suze i ponos!

Nadalu zelim da u Parizu pokaze ko je kralj sljake i podigne 10. titulu! Zasluzio je!

Zadnja izmjena: BARNYCLE, dana/u 29 jan 2017, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
Aj stavi jos koji smajli da budes upecatljivijikobe24 je napisao/la:Mene samo zanima gdje je @bodi sa svojim tvrdnjama i pricom da ce se sve vidjeti u nedjelju poslije finala.![]()
![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odličan Federer, mislio sam da će izgubiti, sve išlo ka tome ali uspio je naći neki način da pobjedi. Bravo. Bravo i za Rafu, nadam se da uzima RG.
Sad mi baš nešto žao što je AO završio, ekstra turnir, falit će ujutru.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Ma hajse sve smo vidili ubio ga nadal, al sudije namjestilekobe24 je napisao/la:Mene samo zanima gdje je @bodi sa svojim tvrdnjama i pricom da ce se sve vidjeti u nedjelju poslije finala.![]()
![]()

Životni saputnik! 1921
U rupu misevi! Da sam na vasem mjestu, ne bih se smio pojaviti na ovom forumu bar godinu dana, dok ljudi polahko ne pocnu zaboravljati sve vase nebuloze.bodi123 je napisao/la:Aj stavi jos koji smajli da budes upecatljivijikobe24 je napisao/la:Mene samo zanima gdje je @bodi sa svojim tvrdnjama i pricom da ce se sve vidjeti u nedjelju poslije finala.![]()
![]()

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Tresem se ja kad je Federer breakom uzeo gem u zadnjem setu. Hvala Bogu što nam je podario meč najjačih ikada.
Nadam se da će Rafa uzeti RG, a Federeru želim još makar jednu GS titulu. Živjeli vi meni!
Nadam se da će Rafa uzeti RG, a Federeru želim još makar jednu GS titulu. Živjeli vi meni!
"We need to suffer. And we need to fight."
treba uraditi sve one citate bodija, onog 95-5 sansi za nadala.. i pinovat ovdje kao prvi post. definicije teniskih poznavaoca

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Zadnja izmjena: delko, dana/u 29 jan 2017, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Ja sam mu nesto predlozio, samo me maximalno ignorise:-)kobe24 je napisao/la:Mene samo zanima gdje je @bodi sa svojim tvrdnjama i pricom da ce se sve vidjeti u nedjelju poslije finala.![]()
![]()
Samo mora mu se priznati da je danas u toku meca bio simpatican sa komentarima...prvo hrabar, pa se onda predao vec i poceo hvaliti fedexa, onda opet hrabar i sprdnja sa upisanom titulom, te kako je bilo ocekivati da federer padne, na kraju opet pih...
Haha ma GS kao prije desetak godina,a ljudi vole rec da je tad bila slaba konkurencijaUnofficialpage je napisao/la:Odličan Federer, mislio sam da će izgubiti, sve išlo ka tome ali uspio je naći neki način da pobjedi. Bravo. Bravo i za Rafu, nadam se da uzima RG.

E jesam vam zanimljiv, hajde barem nesto. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gdje nam je Danto da se pospe pepelom
Fedja the Goat
Majstorski 5 set, vratit se sa 3-1 u 5 setu protiv Rafe i pobjediti silne demone koji su ga godinama progonili u ovom klasiku je za historiju
Respekt i za Rafu, odigrati ovako nakon što je nepuni dan i pol ranije odigrao maraton od 5 sati, je pokazatelj o kakvoj gromadi se radi, nema predaje bez da ostavi srce na terenu i da i posljednji atom snage koji ima u sebi

Fedja the Goat

Majstorski 5 set, vratit se sa 3-1 u 5 setu protiv Rafe i pobjediti silne demone koji su ga godinama progonili u ovom klasiku je za historiju

Respekt i za Rafu, odigrati ovako nakon što je nepuni dan i pol ranije odigrao maraton od 5 sati, je pokazatelj o kakvoj gromadi se radi, nema predaje bez da ostavi srce na terenu i da i posljednji atom snage koji ima u sebi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.