Quinlan je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Quinlan je napisao/la:300k bi bio dobar posao jbg bek je oni su uvijek slabiji na cijeni, kako god sretano mu abd da se uozbilji maximalno posveti i napreduje
Po čemu je 300 dobar posao?
Bila veća ponuda koja je odbijena.
Je li bila ili nije stvarno ne znam, kako god poslije Europe prošle godine mu je bila najveća vrijednost, nakon toga bilo je svega, od njega na beku lijevom i krilu itd. puno trenerski greški sa njim, ali brate ako te sinusa otjerao sa pozicije ima i do njega
Nekih 250-300k je realnost, samo nadam se da će i procenata dogovoriti, jbg bek je momak i samim tim mu je niza cijena nažalost
Ja bi najradije da je ostao pa poslije Europe da ga se tada proda ali jbg očigledno je drugačije svima odgovaralo
nije njega sinisa otjerao sa pozicije, nego trener, izmisljajuci mu pozicije na lijevom krilu i beku, krepci te pozicje sa njim i od tada je poceo i pad u memijinoj igri, te nipodastavanje njega kao igraca, i od struke i navijaca, pogotovo forumasa.
kad sinisa napravi onu glupost u derbiju na kosevu, sudija mu progleda kroz prste, pa mulalic vrati memiju na njegovu prirodnu poziciju, momak je pokazao da mu je tu mjesto. pokazao je i u evropskim tekmama pretprosle godine da zna, pokazao mnogo puta u utakmicama nase lige da zna.... i amar, kad se htio "bezbolno" rjesiti zebe, zavali ga na lijevo krilo.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija