FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 31 jan 2017, 15:41

Quinlan je napisao/la:300k bi bio dobar posao jbg bek je oni su uvijek slabiji na cijeni, kako god sretano mu abd da se uozbilji maximalno posveti i napreduje
Po čemu je 300 dobar posao?

Bila veća ponuda koja je odbijena.

Ps. Još nije ni 300 da smo jasni.

Ps. Gosti uđite, ne ujedamo.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 31 jan 2017, 15:43

irfo je napisao/la:e cuj kerla prosjecan....
Osrednji stoper i za nase lige, nista nije bolji od ove dvojice ali kod nas se trazio stoper da se popuni broj a ne ciljano pojacanje tako da je on osrednji stoper kome se posrecilo da smo tanki na toj poziciji.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 31 jan 2017, 15:44

Nea jel se salis da su nasi odbili preko 300 za njega ? Ako sad ode za ispod 300 to je los posao sve i da nije bilo vece.
- Zeljeznicar -

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Quinlan » 31 jan 2017, 15:44

Neandertalac je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:300k bi bio dobar posao jbg bek je oni su uvijek slabiji na cijeni, kako god sretano mu abd da se uozbilji maximalno posveti i napreduje

Je li bila ili nije stvarno ne znam, kako god poslije Europe prošle godine mu je bila najveća vrijednost, nakon toga bilo je svega, od njega na beku lijevom i krilu itd. puno trenerski greški sa njim, ali brate ako te sinusa otjerao sa pozicije ima i do njega

Nekih 250-300k je realnost, samo nadam se da će i procenata dogovoriti, jbg bek je momak i samim tim mu je niza cijena nažalost ;)

Ja bi najradije da je ostao pa poslije Europe da ga se tada proda ali jbg očigledno je drugačije svima odgovaralo

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 31 jan 2017, 15:47

Neandertalac je napisao/la:Kako je krenulo, nećemo biti zadovoljni ni sa ovim prelaznim rokom.

Na dva špica smo. Tri stopera. Jedan lijevi bek plus zamjena desni. "Dva desna", doduše Stanić je zamjena za "sve" pozicije.

Jedino vezni red imamo adekvatno pokriven. Zabrinjava Crnov koji u Međugorju skoro da i nije trenirao.

U slučaju povreda i suspenzija u gabuli smo.

Nadati se najboljem.
Meni je zao zbog Memije. Ne vjerujem jos da je pristao otici u drugu dansku ligu. Veliki potencijal koji se poceo vracati u staru formu ide u drugu dansku ligu. Sjetimo se prije nekoliko mjeseci kako smo nezadovoljni bili, ne svi, kako nam Zuban igrace prodaje u Tursku. Gdje ce u Tursku, kakva Turska, uzeli smo milion, **** milion mogli smo tri. Iz Turske stigosmo do druge danske lige i nabijem na **** menadzera koji je radio ovaj transfer. Memija ima sve predispozicije da igra u pristojnoj ekipi u Turskoj, Belgiji, Grckoj, Holandiji. Pitanje je i kakvu poruku saljemo ovim transferom.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 31 jan 2017, 15:48

Quinlan je napisao/la:

Je li bila ili nije stvarno ne znam, kako god poslije Europe prošle godine mu je bila najveća vrijednost, nakon toga bilo je svega, od njega na beku lijevom i krilu itd. puno trenerski greški sa njim, ali brate ako te sinusa otjerao sa pozicije ima i do njega

Nekih 250-300k je realnost, samo nadam se da će i procenata dogovoriti, jbg bek je momak i samim tim mu je niza cijena nažalost ;)

Ja bi najradije da je ostao pa poslije Europe da ga se tada proda ali jbg očigledno je drugačije svima odgovaralo
Čega 250_300? Ako je eura u redu, ako pričaš o km ti nas srozavaš na najniže moguće grane.
Pričamo o mladom reprezentativcu, 21 godina, potencijalno A reprezentativac sa preko 80 nastupa za A tim. Prekuco europu. Sa pedigreom jer igrači iz naše škole idu za bolje pare i igraju u nekim od najboljih liga.
Kakvih crnih 250...

UPRAVA NAPOLJE!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 31 jan 2017, 15:49

Kakvih 300k cega? maraka? eura? na cetiri foruma ista cifra se pise 250.000 eura + procenat od narednog transfera ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Quinlan » 31 jan 2017, 15:56

Quinlan je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la: Po čemu je 300 dobar posao?

Čega 250_300? Ako je eura u redu, ako pričaš o km ti nas srozavaš na najniže moguće grane.
Pričamo o mladom reprezentativcu, 21 godina, potencijalno A reprezentativac sa preko 80 nastupa za A tim. Prekuco europu. Sa pedigreom jer igrači iz naše škole idu za bolje pare i igraju u nekim od najboljih liga.
Kakvih crnih 250...
Eura

Sent from my Coolpad R108 using Tapatalk

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 31 jan 2017, 15:56

Quinlan je napisao/la:

nije njega sinisa otjerao sa pozicije, nego trener, izmisljajuci mu pozicije na lijevom krilu i beku, krepci te pozicje sa njim i od tada je poceo i pad u memijinoj igri, te nipodastavanje njega kao igraca, i od struke i navijaca, pogotovo forumasa.

kad sinisa napravi onu glupost u derbiju na kosevu, sudija mu progleda kroz prste, pa mulalic vrati memiju na njegovu prirodnu poziciju, momak je pokazao da mu je tu mjesto. pokazao je i u evropskim tekmama pretprosle godine da zna, pokazao mnogo puta u utakmicama nase lige da zna.... i amar, kad se htio "bezbolno" rjesiti zebe, zavali ga na lijevo krilo.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 31 jan 2017, 15:58

pa napises fino 300k eura, a ne samo 300k, to odmah ispada da je u markama, ali nije ni 300k vec 250k eura plus procenat od narednog transfera ...

Ovo sa Memijom je unijelo nepotrebnu nervozu, frku i halabuku sto nam je apsolutno nepotrebno ... :facepalm:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 31 jan 2017, 16:01

Fakat, nije vakat radi većeg dobra da se priča o ovome iako me duša boli na šta smo spali.
Ogroman minus!

Sačekajmo prvo da na lobotomiji naprave od Memije propalog talenta za kojeg je svaka cifra ono što se kaže "za uhar" pa onda ide zvanična sa objavom.

Kome god ne valja Memija, naše dijete, hebo ga onaj kepec u usta raspala!

UPRAVA NAPOLJE!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 31 jan 2017, 16:06

aleksandar_veliki je napisao/la: Info je sto posto tacan. Mislim ako laze pomocni trener kluba lazem i ja vas. Moze li neko iskopati ako ima na netu koliku su Danci najvecu odstetu platili. Nisu oni po tom pitanju sirokogrudni.
slika

Eto 10 najvećih odšteta.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 31 jan 2017, 16:09

Mi smo za godinu i po potrosili sve sto smo zaradili od Evrope, transfera i Dzeke i primorani smo prodavati igrace ispod cijene. Klub mora nastaviti funkcionisati, tekuci troskovi nisu mali. Samo jos uvijek sam u soku zbog odlaska u drugu dansku ligu. Daj da me neko ustine da se probudim.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 31 jan 2017, 16:09

Ja cu podrzati prodaju ako je u pitanju prva liga Danske,ako je druga onda je to sramota Uprave i Slavka sto su dozvolili da ide.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 31 jan 2017, 16:13

slika
Sretno Kerime gdje god da ideš, uvijek si bio i ostaćeš Željovac pravi !

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 31 jan 2017, 16:16

f5 na zvanicnoj aktivan ali nista, ne znam zasto se pise o tome ako nista nije zvanicno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 31 jan 2017, 16:19

Na zvanicnoj ce biti visina obestecenja. Za Amira i Baju je bilo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 31 jan 2017, 16:21

aleksandar_veliki je napisao/la:
braco je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Info je sto posto tacan. Mislim ako laze pomocni trener kluba lazem i ja vas. Moze li neko iskopati ako ima na netu koliku su Danci najvecu odstetu platili. Nisu oni po tom pitanju sirokogrudni.
slika

Eto 10 najvećih odšteta.
Hvala! Vidis imena klubova u top 10, a i samu visinu odstete. Druga liga Danske mi je nekako poluprofesionalna. Tamo ides pred kraj karijere, par godina odradis i dobijes papire. Nastavis tamo raditi i zivjeti.
a i nesto kontam, otkud klubu iz druge danske lige 250 k eura.... gledam na transfermarktu sve djabe dovode igrace
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 31 jan 2017, 16:35

O ciframa i klubu u koji Kerim ide treba pricati kad zvanicna objavi sve detalje. Imat cemo problem u kupu gdje ne mozemo racunati na Stojanovica, dakle Stanic ce morati igrati lijevo ili Besirevic.

Kerimu nek je sretno gdje god osao, zasluzuje sav respect za pruzene igre u najdrazem dresu.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 31 jan 2017, 16:45

Prodaja igrača za bilo koju cifru iznad 200-250 k e je čista umjetnost
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Proximic i 18 gostiju.