Bolji u skoku, naše dijete, zavaljen na lijevom krilu...Neandertalac je napisao/la:Memija je bolji od Siniše za klasu!
Brži, prodorniji, bolji tehničar, trkački za njega svemirac.
Jedino gdje je inferiorniji je postavljanje u defanzivi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Titula se mora osvojit na kraju godine, ne zanima me kako
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nemoj ti biti lud kao neki ovdje, europa prije svega + kup ako bude moguce, sam je Slavko rekao kako stvari stoje.irfo je napisao/la:Titula se mora osvojit na kraju godine, ne zanima me kako
- Zeljeznicar -
- Hrasno1921
- Kontakt:
Najskuplji transfer u Danskoj je 2.5 miliona eura, dok ovi drugoligaši još nikada nisu marke za obestecenje dali, samim tim ja ne mgu da vjerujem da su više od 50.000 eura dali za Memiju, a vi kako hocete ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- amazon
- Kontakt:
Hrasno ba, uozbilji se jbt.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Kako po prvi put u novije vrijeme nismo objavili na zvanicnoj iznos transfera vjerujem u 100.000 eura isto kao sto vjerujem da je Krizman platio raskid saradnje. Previse se nasi prave pametni, a do prije dvije godine niko nije imao dodira sa vodjenjem kluba. Preuzeli mi brigu o karijerama igraca, ugledali se na Milan, Real i ostale velikane.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Pa pokusaj me uvjeriti u suprotno, jbg ti, Vejle pet godina, haloooo pet godina marke nije dao za bilo kakvo obestecenje !!! i sada da kesiraju 200-300 eura za Memiju? aha jasta ...amazon je napisao/la:Hrasno ba, uozbilji se jbt.
Cijela ekipa Im vrijedi ko nasa 4. najskuplja igraca ...
MA DAJ BA !!
Zadnja izmjena: Hrasno1921, dana/u 31 jan 2017, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
1921'
- amazon
- Kontakt:
Pa onda ti bas treba biti jasno da je finta. Igrac pod ugovorom otisao dzaba.Hrasno1921 je napisao/la:Pa pokusaj me uvjeriti u suprotno, jbg ti, Vejle pet godina, haloooo pet godina marke nije dao za bilo kakvo obestecenje !!! i sada da kesiraju 200-300 eura za Memiju? aha jasta ...amazon je napisao/la:Hrasno ba, uozbilji se jbt.
Cijela ekipa nam vrijedi ko nasa 4. najskuplja igraca ...
MA DAJ BA !!
MA DAJ BA!!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
zasto da ne? nebi me nista cudilo, pa ne radi se uopste o direktnom transferu izmedju dva kluba, vec je sve islo preko tog rumuna, kakve finte i k*** palci
1921'
Sudeci po ovim informacijam sto dobijamo od medija i kluba, tako ispade !amazon je napisao/la:Igrac pod ugovorom otisao dzaba.
- Zeljeznicar -
titulu ili kup, sto se mene tice mora bar jedna ove sezone, stvarno se predugo cekaloZenzo je napisao/la:Nemoj ti biti lud kao neki ovdje, europa prije svega + kup ako bude moguce, sam je Slavko rekao kako stvari stoje.irfo je napisao/la:Titula se mora osvojit na kraju godine, ne zanima me kako
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ono, inače, tm je relevantan.Hrasno1921 je napisao/la:Otisao je bez ikakvog obestecenja !
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Pa kada nema nikakvih drugih info. jeste, ako su nas znali bombardovati postenjem i info. o "TRANSPARENTNOSTI" pa cak i kada se nabavila famozna tekucina za otklanjanje mrlja na stolicama na sjeveru onda je red da kazu iz kluba zvanicno jasno i glasno iznos obestecenja ako ga uopste ima, i sa tim bi naravno zaustavili sve daljnje spekulacije ...Rokoko87 je napisao/la:Ono, inače, tm je relevantan.Hrasno1921 je napisao/la:Otisao je bez ikakvog obestecenja !
![]()
1921'
Ono što je Di Marzio na Čizmi to su Zuka i Rule u BiH.Rokoko87 je napisao/la:Ono, inače, tm je relevantan.Hrasno1921 je napisao/la:Otisao je bez ikakvog obestecenja !
![]()
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Sve nas je presjekla ova vjest o odlasku Memije na ovaj nacin i to gdje, ovo je amaterizam i glupost neviđena pored svega dobrog sto je ova uprava napravila.irfo je napisao/la:titulu ili kup, sto se mene tice mora bar jedna ove sezone, stvarno se predugo cekaloZenzo je napisao/la:Nemoj ti biti lud kao neki ovdje, europa prije svega + kup ako bude moguce, sam je Slavko rekao kako stvari stoje.irfo je napisao/la:Titula se mora osvojit na kraju godine, ne zanima me kako
- Zeljeznicar -
Prvo mi trebamo imati odbranu da bi planirali trojef. Imas Sinisu koji je sklon kartonima i Stanica koji igra toplo-hladno. Ma stoperima imas Osmankovica koji je neiskusan,ali sad mora biti na klupi zbog ono pravila za mlade igrace. Onda imamo Bogicevica koji je haman u penziji i Boccacinija koji nema ni ugovor. Na lijevom beku ostao samo Stojanovic za kojeg ne mozes garantovati da ce igrati dobro na proljece jos ne moze u Kupu nastupati.
Ako dodje Kostic opet nismo toliko kvalitetni nazad jer je ovaj mjesec dana trckarao sa juniorima,a ne moze nastupati u Kupu.
Ako dodje Kostic opet nismo toliko kvalitetni nazad jer je ovaj mjesec dana trckarao sa juniorima,a ne moze nastupati u Kupu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Za opstanak.Zenzo je napisao/la:Nervirat cemo se mi opasno na proljece i strepiti za europu.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Neandertalac
- Kontakt:
Ali smo i mi naopaki.
Od najava titule do linča u par sati
Treba spustiti loptu na zemlju i ohladiti se malo. Grešaka je bilo i bit će ih a ovo realno jeste kiks, veliki. Koliko god se trenutno Memija pokušavao predstaviti kao prosječan pa i ispod toga ( posebna sramota ) ali opet sve to ne smije ugroziti više ciljeve.
Za prolivenim mlijekom ne vrijedi plakati.
Brzo će sezona i nove pobijede, podrška potrebna kao nikada. Zato, pređimo preko ovoga i okrenimo se pozitivnijim stvarima.
Od najava titule do linča u par sati
Treba spustiti loptu na zemlju i ohladiti se malo. Grešaka je bilo i bit će ih a ovo realno jeste kiks, veliki. Koliko god se trenutno Memija pokušavao predstaviti kao prosječan pa i ispod toga ( posebna sramota ) ali opet sve to ne smije ugroziti više ciljeve.
Brzo će sezona i nove pobijede, podrška potrebna kao nikada. Zato, pređimo preko ovoga i okrenimo se pozitivnijim stvarima.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Baš tako, od A do Ž, od kukanja i jaukanja nema ništa. Okrenuti se, možda i nikad težoj sezoni koja je pred nama i ciljevima koji su postavljeni. Naše je da podrška ne izostane, kao što nije ni do sad, a oni koji trebaju ispuniti ciljeve, nek razbijaju glavu kako ce do istih !Neandertalac je napisao/la:Ali smo i mi naopaki.
Od najava titule do linča u par sati [emoji38]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.