Neandertalac je napisao/la:Bijela Cokolada@
Trebao sam pohvaliti ovaj potez da bi "neki" od vas "pohvalili" mene!?
Prosto kao pasulj; kada nešto valja ja ću hvaliti, kada ne valja ja ću kritikovati i ama baš ništa na ovom svijetu to ne može promijeniti!
Tebi su bolji Stanić i Siniša, meni nisu.
Tebi je ok da nam trenutno najskuplji exponat ode u drugu ligu Danske, meni nije.
Tebi je ok 200 milja maraka za mladog i potencijalnog A reprezentativaca sa preko 80 nastupa za prvi tim, meni nije.
Tebi je ok da nam mladi ne dobijaju šansu, meni nije.
Tebi je ok da gledaš igrače sa strane, skupe, potrošene, loše, prije naše djece, meni nije.
Tebi igrači sa strane imaju prednost nad našom školom, meni nemaju!
Tvoje razmišljanje ne donosi prijeko potrebna financijska sredstva, moje da.
Tvoje razmišljanje ne štiti klubske interese, kratkoročno je i bez jasne strategije i budućnosti, ja se vodim Amarovim temeljima i smjernicama!
Uostalom, pišem pozitivno kada jeste tako, ne mogu protiv sebe. Zna par forumaša da imam veša prljavog ali šutim, ne želim kontra Želje. Ali ovo, ovo je loš potez i treba ga osuditi! Jasno i glasno!
Ljutio se neko ili ne... A i qurac me zaboli, iskreno...
Imam osjecaj da malo subjektivno gledas.
Na prste jedne ruke mogu nabrojati dobre tekme od Memije, momak se trudi ali ne zna centrirati. Sinisa je izmislio sve za njega, pa i borbenost.
Ne znam kako ti je on veci eksponat od Lendrica i Vece
Miljama je daleko od potencijalnog reprezentativca, a kamoli rerezentativca.
Bolje je starijima dati mjesto ako su bolji i vise se zalazu.
Bolje mi je gledati npr sa strane ako je bolje i ako je borbeniji(Sinisa, Stevanovic...)
Svaki igrac koji je kao Lendric ili Stevanovic normalno da je meni ispred nasih. Sta sad ako je nas i los treba igrati prije igraca koji su bolji od njih.
Ovo su ti moji argumenti na tvoje pisanje. Ne mogu da vjerujem da mislis da treba dati sansu nekome samo zato sto je iz nase skole, iako je slabiji i losiji igrac. Onda ne trebamo nikad dovesti nekoga po tvojoj logici. Meni je Stevanovic izmislio borbenost i kvalitetu za svakog naseg igraca kojeg smo imali iz nase skole od 1995 pa do sada. Jedino koga bi izdvojio je Zeba po kvaliteti i Mulalic po borbenosti.