FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

narodniheroj
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la narodniheroj » 31 jan 2017, 20:22

irfo je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:
irfo je napisao/la:Titula se mora osvojit na kraju godine, ne zanima me kako
Nemoj ti biti lud kao neki ovdje, europa prije svega + kup ako bude moguce, sam je Slavko rekao kako stvari stoje.
titulu ili kup, sto se mene tice mora bar jedna ove sezone, stvarno se predugo cekalo
Reci da se šališ.
Zapamti ove rječi večerašnje. Dok je ova garnitura ljudi na čelu našeg Želje mi trofeja nećemo vidjeti. Neka me pljune svako u lice ako bude drugačije. Lošiji prelazni rok nismo dugo imali. Doveli smo igrače koji zajedno nemaju 10 utakmica u nogama u zadnju godinu dana ako izuzmemo Zebu, koji opet pola godine nije igrao ozbiljan fudbal. Balimo ovdje danima na nekog kloca koji u mrtvoj Slobodi nije bio u prvoj postavi, ai njega nisu u stanju dovesti. Zapamtite da ova agonija i lutanje od prelaznog do prelaznog roka ne može ništa dobrog donijeti Želji. Uz to još dodajte da smo gotovo eutanizirali omladinski kadar iz kojeg nam sad dođe igrač svake prestupne godine. Ovaj tim ljudi će nas dovesti na nivo prosječnog bh ligaša. Ova se situacija mora HITNO mjenjati. :salut:

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 31 jan 2017, 20:22

Neandertalac je napisao/la:Bijela Cokolada@

Trebao sam pohvaliti ovaj potez da bi "neki" od vas "pohvalili" mene!?
Prosto kao pasulj; kada nešto valja ja ću hvaliti, kada ne valja ja ću kritikovati i ama baš ništa na ovom svijetu to ne može promijeniti!

Tebi su bolji Stanić i Siniša, meni nisu.
Tebi je ok da nam trenutno najskuplji exponat ode u drugu ligu Danske, meni nije.
Tebi je ok 200 milja maraka za mladog i potencijalnog A reprezentativaca sa preko 80 nastupa za prvi tim, meni nije.
Tebi je ok da nam mladi ne dobijaju šansu, meni nije.
Tebi je ok da gledaš igrače sa strane, skupe, potrošene, loše, prije naše djece, meni nije.
Tebi igrači sa strane imaju prednost nad našom školom, meni nemaju!
Tvoje razmišljanje ne donosi prijeko potrebna financijska sredstva, moje da.
Tvoje razmišljanje ne štiti klubske interese, kratkoročno je i bez jasne strategije i budućnosti, ja se vodim Amarovim temeljima i smjernicama!

Uostalom, pišem pozitivno kada jeste tako, ne mogu protiv sebe. Zna par forumaša da imam veša prljavog ali šutim, ne želim kontra Želje. Ali ovo, ovo je loš potez i treba ga osuditi! Jasno i glasno!

Ljutio se neko ili ne... A i qurac me zaboli, iskreno...

Imam osjecaj da malo subjektivno gledas.

Na prste jedne ruke mogu nabrojati dobre tekme od Memije, momak se trudi ali ne zna centrirati. Sinisa je izmislio sve za njega, pa i borbenost.
Ne znam kako ti je on veci eksponat od Lendrica i Vece
Miljama je daleko od potencijalnog reprezentativca, a kamoli rerezentativca.
Bolje je starijima dati mjesto ako su bolji i vise se zalazu.
Bolje mi je gledati npr sa strane ako je bolje i ako je borbeniji(Sinisa, Stevanovic...)
Svaki igrac koji je kao Lendric ili Stevanovic normalno da je meni ispred nasih. Sta sad ako je nas i los treba igrati prije igraca koji su bolji od njih.

Ovo su ti moji argumenti na tvoje pisanje. Ne mogu da vjerujem da mislis da treba dati sansu nekome samo zato sto je iz nase skole, iako je slabiji i losiji igrac. Onda ne trebamo nikad dovesti nekoga po tvojoj logici. Meni je Stevanovic izmislio borbenost i kvalitetu za svakog naseg igraca kojeg smo imali iz nase skole od 1995 pa do sada. Jedino koga bi izdvojio je Zeba po kvaliteti i Mulalic po borbenosti.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 31 jan 2017, 20:23

Zenzo je napisao/la:
amazon je napisao/la:Igrac pod ugovorom otisao dzaba.
Sudeci po ovim informacijam sto dobijamo od medija i kluba, tako ispade !
Na zvanicnoj ispade da je Krizman nama platio da ide, mislim ko moze u to povjerovati..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 31 jan 2017, 20:24

Morao sam otici po dvije dvolitre zbog Memije

1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 31 jan 2017, 20:25

Previse negativnosti za danas, sutra je novi dan !
- Zeljeznicar -

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 31 jan 2017, 20:26

Neandertalac je napisao/la:Ali smo i mi naopaki.

Od najava titule do linča u par sati :lol:

Treba spustiti loptu na zemlju i ohladiti se malo. Grešaka je bilo i bit će ih a ovo realno jeste kiks, veliki. Koliko god se trenutno Memija pokušavao predstaviti kao prosječan pa i ispod toga ( posebna sramota ) ali opet sve to ne smije ugroziti više ciljeve.
Za prolivenim mlijekom ne vrijedi plakati.

Brzo će sezona i nove pobijede, podrška potrebna kao nikada. Zato, pređimo preko ovoga i okrenimo se pozitivnijim stvarima.
Titulu i treba najavljivati, odlazak Memije nece ugroziti ambicije. Problem je sto ne znamo raditi, sto nemamo ljude koji se na pravi nacin mogu baviti ovim stvarima. Ne treba sutjeti i okretati se pozitivi. Ako iko zasluzuje da zna informacije onda smo to mi Zeljovci. Zalosne su postale ove objave na sluzbenoj. Vrijedjaju inteligenciju.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 31 jan 2017, 20:31

Neandertalac je napisao/la:Kako ljudi sjebaše Dadu, Dženisa, Memiju. Pa i Mujagića...Expresno.

Ovo je tacno, sramotno i zalosno. Za Mujagica ne znam ali Dadu, Memiju i Dzenisa sigurno da. Bruka i sramota.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 31 jan 2017, 20:34

Malo po malo, i sve je propalo, zbog tebe i zbog mene, idu godineeee, malo pomalo nista nije ostalo od tebe i od mene .... i puce grom u srcuuu mom sta cu sad u zivotu svom? :opaopa:

Ma bit ce to dobro, nego mi smo se previse zadali, pa Memija ispade ko pet Stevanovica, kada ne moze gore samo se sjetis da je Slavko trener :njanjanja:
1921'

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 31 jan 2017, 20:50

shzna je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Nervirat cemo se mi opasno na proljece i strepiti za europu.
Za opstanak.
Rekonstrukcija istocne tribine bit ce prekinuta ,a juzna nece ulaziti u tok realizacije, a Klub ce ispasti iz lige i ugasiti.

Pa ti si majstore neviđen ....
Radnička klasa !

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 31 jan 2017, 20:58

Argentina@ to nisu argumenti već subjektivna opservacija.
Čuj na prste jedne ruke ćeš mi nabrojati njegove dobre utakmice?
Brzo smo zaboravili Memiju kako je harao, probijao, špartao desnom stranom, zabijao, unosio nemir u protivničke odbrane. Kako je igrao pod inekcijama. Povrijđen. Brzo smo zaboravili kako je vs Ferenca i Standarda izdominirao svoju stranu. Kako smo ponosni na njega bili.
U zvijezde ga okovali!

A onda, par loših partija još juniora i klupa. Ima ovih polovnjaka i rastom i partijama što su bolji. Došli menageri Anderlechta ( pazi dobro, Anderlechta) da ga gledaju, mi na klupu naše dijete, igra Siniša. Mamić davao lovu i procenat mi ne damo. Ne valja mu menager uzme ga klub sebi.
I na kraju?
Do koga je?

Sto puta sam vam rekao, to su djeca i to naša djeca! Imaju po deset godina šljake iza sebe, navijaju za Želju od rođenja!
Malo više poštovanja ne bi škodilo!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 31 jan 2017, 21:02

Odvadi malo jarane,onda ne bi otisao u vejle.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 31 jan 2017, 21:03

BijelaCokolada je napisao/la:Odvadi malo jarane,onda ne bi otisao u vejle.
lupas gluposti, covjek ti detaljno objasnio ti opet, ohani malo ziv bio, nemoj da zovem Lakija ...
1921'

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 31 jan 2017, 21:06

BijelaCokolada je napisao/la:Odvadi malo jarane,onda ne bi otisao u vejle.
Kakav ba Vejle :twisted:

Znaš ko ide tamo? Moj komšija što ima diskusherniju a zadnju utakmicu odigrao prije 7 godina...

To je sposobnost ovih što su ga prodali a ne njegova nesposobnost kako bi ga ti htio predstaviti!

Fuj! Minus veliki upravi!

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 31 jan 2017, 21:23

Dobro radimo nema sta. Uspjeli smo otjerati Dadu, Mujagu, Memiju prodati dovesti beka od 33 godine. Na ljeto istice ugovor Sinis tako da i on ide. Miro takoder, otjerat jos Vedrana dovesti nekog novog Fjezica, Bobica, extra.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 31 jan 2017, 21:25

Neandertalac je napisao/la:Argentina@ to nisu argumenti već subjektivna opservacija.
Čuj na prste jedne ruke ćeš mi nabrojati njegove dobre utakmice?
Brzo smo zaboravili Memiju kako je harao, probijao, špartao desnom stranom, zabijao, unosio nemir u protivničke odbrane. Kako je igrao pod inekcijama. Povrijđen. Brzo smo zaboravili kako je vs Ferenca i Standarda izdominirao svoju stranu. Kako smo ponosni na njega bili.
U zvijezde ga okovali!

A onda, par loših partija još juniora i klupa. Ima ovih polovnjaka i rastom i partijama što su bolji. Došli menageri Anderlechta ( pazi dobro, Anderlechta) da ga gledaju, mi na klupu naše dijete, igra Siniša. Mamić davao lovu i procenat mi ne damo. Ne valja mu menager uzme ga klub sebi.
I na kraju?
Do koga je?

Sto puta sam vam rekao, to su djeca i to naša djeca! Imaju po deset godina šljake iza sebe, navijaju za Želju od rođenja!
Malo više poštovanja ne bi škodilo!

Postujem ja sve to, jasno mi u kakvim uslovima nase mladje kategorije treniraju, ali mi realno naseg napadaca nismo imali da je blizu Lendicu i sta sad trebamo dati nasem nekom sansu, a za nase uslove imamo top napadaca, isti slucaj je i s krilom(Stevanovic). Meni je Memija drag igrac, iskljucivo radi borbe, igracki je po meni prosjek. Neko je gore napisao, pricamo o bocnom igracu, a ne zna centrirati.

Ako je iz nase skole, ne znaci da je s neba, pa da moze sta god i da pod svaku cijenu treba igrati. Ako si slucajno isao na treninge od kako je Slavko dosao, posebno kad je tek dosao, Memija je bio medju onima koje je najvise kudio i to s razlogom, jer se ponasao kao maneken. Opravdavam ga zbog godina i fkt ne zamjeran to. Za mene je Kvesic koji nije nas izmislio fudbal i zalaganje za njega.

Ista prica je i za bracu Sadikovice bila, realno nemaju mjesta, cekalo ih se, nisu dovoljno dobri za Zelju, ali eto, svako ima svoje misljenje...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 31 jan 2017, 21:27

Ko je za Želju?

Čuj ne zna centrirati? Šta se sve neće napisati...

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 31 jan 2017, 21:29

slika

[emoji122] [emoji122]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 31 jan 2017, 21:30

Joj sta sam danas cifri cuo za koju je Memija otisao, tacno cu izgasit internet na dva dana, da mi mozak odmori ... Najnovija je 250.000 € i 10% od narednog transfera (izvor: oni momci sto rade izvjestaje sa utakmica) ... ma ne bi sad Memiji povjerovao da mi kaze za koliko je otisao :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 31 jan 2017, 21:32

Neandertalac je napisao/la:Ko je za Želju?

Čuj ne zna centrirati? Šta se sve neće napisati...
Realno braca Sadikovic nemaju mjesta u Zelji. Cekalo ih se ocito sto su nasi i to je to. Nisam jedini koji kaze za Memiju da ne zna centrirati, a to je najvaznija osobina u napadu za njegovu poziciju. Isto kao da ne gledamo iste tekme. I prije mene su ljudi to spominjali, ne kazem to samo ja. Kako god da je, momak nije vise dio naseg tima, zelim mu svu srecu i zelim nama srecu da smo zaradili koju stotinu eura.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 31 jan 2017, 21:34

Preloš transfer Memije realno govorim to kao skaut jedne jake evropske agencije, Memija je mogao lagano otići u Slovačku, Češku, Poljsku, Kipar... ali u jednu ruku me i ne čudi niko u Evropi ne želi nase igrače, licno trenutno radim jednog našeg igrača u top Euro klub i toliko zajebancije, prevare, laganja, varanja u zivotu nisam vidio. Ljudima se smuči kad dođu raditi transfer s našim prevarantima. Licno u Zelji deset ljudi dolazi na sastanak svi ti nude po jednog igrača, na kraju se sastanak završava s dogovorom da se uvali neki "moj" igrac Osimu u Katar da se operu pare.

Nadam se da ce Memija se zadržati sto manje tamo bar ce imati bolje Uslove za razvoj i vjerovatno minute na terenu sto ce mu dobro doci kao neka odskočna daska.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.