Na zvanicnoj ispade da je Krizman nama platio da ide, mislim ko moze u to povjerovati..Zenzo je napisao/la:Sudeci po ovim informacijam sto dobijamo od medija i kluba, tako ispade !amazon je napisao/la:Igrac pod ugovorom otisao dzaba.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Morao sam otici po dvije dvolitre zbog Memije
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- plavousrcu
- Kontakt:
Titulu i treba najavljivati, odlazak Memije nece ugroziti ambicije. Problem je sto ne znamo raditi, sto nemamo ljude koji se na pravi nacin mogu baviti ovim stvarima. Ne treba sutjeti i okretati se pozitivi. Ako iko zasluzuje da zna informacije onda smo to mi Zeljovci. Zalosne su postale ove objave na sluzbenoj. Vrijedjaju inteligenciju.Neandertalac je napisao/la:Ali smo i mi naopaki.
Od najava titule do linča u par sati![]()
Treba spustiti loptu na zemlju i ohladiti se malo. Grešaka je bilo i bit će ih a ovo realno jeste kiks, veliki. Koliko god se trenutno Memija pokušavao predstaviti kao prosječan pa i ispod toga ( posebna sramota ) ali opet sve to ne smije ugroziti više ciljeve.
Za prolivenim mlijekom ne vrijedi plakati.
Brzo će sezona i nove pobijede, podrška potrebna kao nikada. Zato, pređimo preko ovoga i okrenimo se pozitivnijim stvarima.
- MocMahale444
Neandertalac je napisao/la:Kako ljudi sjebaše Dadu, Dženisa, Memiju. Pa i Mujagića...Expresno.
Ovo je tacno, sramotno i zalosno. Za Mujagica ne znam ali Dadu, Memiju i Dzenisa sigurno da. Bruka i sramota.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Hrasno1921
- Kontakt:
Malo po malo, i sve je propalo, zbog tebe i zbog mene, idu godineeee, malo pomalo nista nije ostalo od tebe i od mene .... i puce grom u srcuuu mom sta cu sad u zivotu svom?
Ma bit ce to dobro, nego mi smo se previse zadali, pa Memija ispade ko pet Stevanovica, kada ne moze gore samo se sjetis da je Slavko trener
Ma bit ce to dobro, nego mi smo se previse zadali, pa Memija ispade ko pet Stevanovica, kada ne moze gore samo se sjetis da je Slavko trener
1921'
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Rekonstrukcija istocne tribine bit ce prekinuta ,a juzna nece ulaziti u tok realizacije, a Klub ce ispasti iz lige i ugasiti.shzna je napisao/la:Za opstanak.Zenzo je napisao/la:Nervirat cemo se mi opasno na proljece i strepiti za europu.
Pa ti si majstore neviđen ....
Radnička klasa !
- Neandertalac
- Kontakt:
Argentina@ to nisu argumenti već subjektivna opservacija.
Čuj na prste jedne ruke ćeš mi nabrojati njegove dobre utakmice?
Brzo smo zaboravili Memiju kako je harao, probijao, špartao desnom stranom, zabijao, unosio nemir u protivničke odbrane. Kako je igrao pod inekcijama. Povrijđen. Brzo smo zaboravili kako je vs Ferenca i Standarda izdominirao svoju stranu. Kako smo ponosni na njega bili.
U zvijezde ga okovali!
A onda, par loših partija još juniora i klupa. Ima ovih polovnjaka i rastom i partijama što su bolji. Došli menageri Anderlechta ( pazi dobro, Anderlechta) da ga gledaju, mi na klupu naše dijete, igra Siniša. Mamić davao lovu i procenat mi ne damo. Ne valja mu menager uzme ga klub sebi.
I na kraju?
Do koga je?
Sto puta sam vam rekao, to su djeca i to naša djeca! Imaju po deset godina šljake iza sebe, navijaju za Želju od rođenja!
Malo više poštovanja ne bi škodilo!
Brzo smo zaboravili Memiju kako je harao, probijao, špartao desnom stranom, zabijao, unosio nemir u protivničke odbrane. Kako je igrao pod inekcijama. Povrijđen. Brzo smo zaboravili kako je vs Ferenca i Standarda izdominirao svoju stranu. Kako smo ponosni na njega bili.
U zvijezde ga okovali!
A onda, par loših partija još juniora i klupa. Ima ovih polovnjaka i rastom i partijama što su bolji. Došli menageri Anderlechta ( pazi dobro, Anderlechta) da ga gledaju, mi na klupu naše dijete, igra Siniša. Mamić davao lovu i procenat mi ne damo. Ne valja mu menager uzme ga klub sebi.
I na kraju?
Do koga je?
Sto puta sam vam rekao, to su djeca i to naša djeca! Imaju po deset godina šljake iza sebe, navijaju za Želju od rođenja!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Odvadi malo jarane,onda ne bi otisao u vejle.
- Hrasno1921
- Kontakt:
lupas gluposti, covjek ti detaljno objasnio ti opet, ohani malo ziv bio, nemoj da zovem Lakija ...BijelaCokolada je napisao/la:Odvadi malo jarane,onda ne bi otisao u vejle.
1921'
- Neandertalac
- Kontakt:
Kakav ba VejleBijelaCokolada je napisao/la:Odvadi malo jarane,onda ne bi otisao u vejle.
Znaš ko ide tamo? Moj komšija što ima diskusherniju a zadnju utakmicu odigrao prije 7 godina...
To je sposobnost ovih što su ga prodali a ne njegova nesposobnost kako bi ga ti htio predstaviti!
Fuj! Minus veliki upravi!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Dobro radimo nema sta. Uspjeli smo otjerati Dadu, Mujagu, Memiju prodati dovesti beka od 33 godine. Na ljeto istice ugovor Sinis tako da i on ide. Miro takoder, otjerat jos Vedrana dovesti nekog novog Fjezica, Bobica, extra.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Neandertalac je napisao/la:Argentina@ to nisu argumenti već subjektivna opservacija.
U zvijezde ga okovali!
I na kraju?
Do koga je?
Postujem ja sve to, jasno mi u kakvim uslovima nase mladje kategorije treniraju, ali mi realno naseg napadaca nismo imali da je blizu Lendicu i sta sad trebamo dati nasem nekom sansu, a za nase uslove imamo top napadaca, isti slucaj je i s krilom(Stevanovic). Meni je Memija drag igrac, iskljucivo radi borbe, igracki je po meni prosjek. Neko je gore napisao, pricamo o bocnom igracu, a ne zna centrirati.
Ako je iz nase skole, ne znaci da je s neba, pa da moze sta god i da pod svaku cijenu treba igrati. Ako si slucajno isao na treninge od kako je Slavko dosao, posebno kad je tek dosao, Memija je bio medju onima koje je najvise kudio i to s razlogom, jer se ponasao kao maneken. Opravdavam ga zbog godina i fkt ne zamjeran to. Za mene je Kvesic koji nije nas izmislio fudbal i zalaganje za njega.
Ista prica je i za bracu Sadikovice bila, realno nemaju mjesta, cekalo ih se, nisu dovoljno dobri za Zelju, ali eto, svako ima svoje misljenje...
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- Neandertalac
- Kontakt:
Ko je za Želju?
Čuj ne zna centrirati? Šta se sve neće napisati...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Joj sta sam danas cifri cuo za koju je Memija otisao, tacno cu izgasit internet na dva dana, da mi mozak odmori ... Najnovija je 250.000 € i 10% od narednog transfera (izvor: oni momci sto rade izvjestaje sa utakmica) ... ma ne bi sad Memiji povjerovao da mi kaze za koliko je otisao 
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Realno braca Sadikovic nemaju mjesta u Zelji. Cekalo ih se ocito sto su nasi i to je to. Nisam jedini koji kaze za Memiju da ne zna centrirati, a to je najvaznija osobina u napadu za njegovu poziciju. Isto kao da ne gledamo iste tekme. I prije mene su ljudi to spominjali, ne kazem to samo ja. Kako god da je, momak nije vise dio naseg tima, zelim mu svu srecu i zelim nama srecu da smo zaradili koju stotinu eura.Neandertalac je napisao/la:Ko je za Želju?
Prvak NR BiH: 1946
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Preloš transfer Memije realno govorim to kao skaut jedne jake evropske agencije, Memija je mogao lagano otići u Slovačku, Češku, Poljsku, Kipar... ali u jednu ruku me i ne čudi niko u Evropi ne želi nase igrače, licno trenutno radim jednog našeg igrača u top Euro klub i toliko zajebancije, prevare, laganja, varanja u zivotu nisam vidio. Ljudima se smuči kad dođu raditi transfer s našim prevarantima. Licno u Zelji deset ljudi dolazi na sastanak svi ti nude po jednog igrača, na kraju se sastanak završava s dogovorom da se uvali neki "moj" igrac Osimu u Katar da se operu pare.
Nadam se da ce Memija se zadržati sto manje tamo bar ce imati bolje Uslove za razvoj i vjerovatno minute na terenu sto ce mu dobro doci kao neka odskočna daska.
Nadam se da ce Memija se zadržati sto manje tamo bar ce imati bolje Uslove za razvoj i vjerovatno minute na terenu sto ce mu dobro doci kao neka odskočna daska.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- MocMahale444
Treba sacekati da se ispise 10 stranica pa onda ostaviti komentar, vecinom ljudi ljuti pa pisu svasta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- plavousrcu
- Kontakt:
Mislis da ne bismo na sluzbenoj citali 500.000 i 10 posto od iduceg transfera. I ne bih im sad povjerovao kad bi ugovor objavili. Pricamo dvije godine o TRANSPARENTNOSTI i o otvorenosti prema navijacima i onda objavimo da ce nam Krizman platiti odredjeno i da cemo od ovih za Memiju dobiti adekvatno obestecenje.Qwerty90 je napisao/la:Joj sta sam danas cifri cuo za koju je Memija otisao, tacno cu izgasit internet na dva dana, da mi mozak odmori ... Najnovija je 250.000 € i 10% od narednog transfera (izvor: oni momci sto rade izvjestaje sa utakmica) ... ma ne bi sad Memiji povjerovao da mi kaze za koliko je otisao
Trenutno korisnika/ca: addebisi, Cwirek, Kajkutenjoyer i 46 gostiju.