FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 01 feb 2017, 19:06

Pisalo se kako nam dolaze 3 igraca,a nama su zapravo otisla 3 igraca. Doci ce Kostic i eto. Toliko je i Slavko rekao. Mi love nemamo da dovedemo Kerlu i njemu slicne.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 feb 2017, 19:09

Oslobodili se Kerimove i Sandijeve plate i nema za Kerlu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 feb 2017, 19:17

Monci je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Monci je napisao/la:Ne samo stoper...
Monci insajder :njanjanja:

To komšija, nisi ti džaba pisao o onim menagerima ;)
Konobar jesam te pito nešto?
E hbga sada. Baš si klošar pravi...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 01 feb 2017, 19:17

Sve i da ima para za Kerlu treba mu dati u granicama normale, izgleda da je i on jedan od onih koji se vratio iz ljubavi prema klubu ali to kosta ministarsku platu.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 01 feb 2017, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 01 feb 2017, 19:18

Ne smijem nista napisati ... :think:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 01 feb 2017, 19:18

Objasnite nam kako smo se pojacali? Po linijima intelektualci?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 01 feb 2017, 19:32

amazon je napisao/la:Objasnite nam kako smo se pojacali? Po linijima intelektualci?
Pa prelazni rok jos traje, odlasci igraca nas sigurno nisu oslabili, sve je bilo kako treba maltene pa idilicno dok nismo saznali da Memija ide u Dansku, stoper treba doci, a zvanicno trazimo i beka, narazvno tu je najveci problem kasni doilazak igraca koji nece odraditi komplet pripreme sa ekipim, ili ce doci sredinom priprema ili pred kraj, ali boze moj sta je tu je ...

Necemo vise cak ni o imenima igraca koji bi nam mogli doci, stoper opce poznat, bek jos poznatiji ali o tom potom ...
1921'

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 feb 2017, 19:35

amazon je napisao/la:Objasnite nam kako smo se pojacali? Po linijima intelektualci?
Lijevi bočni. Bolje nego da se krpimo.
Ofanzivni vezni. Škripi već godinu.
Lijevi vezni. Ne sjećam se zadnjeg ljevaka.

Pripreme odradili svi zajedno, bar ovi bitni. U odnosu na polusezonu napredak.

Eto ukratko.

UPRAVA NAPOLJE!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 01 feb 2017, 19:35

SirAmar je napisao/la:Neandertalac dosta te jarane. Ti kao da si iz buducnosti dosao da nam objasnis. Daj ba.....
admin je napisao/la: Na žalost, ništa od ovoga. Obaviješteni smo da klub ne dozvoljava da radimo stream ili uzimamo bilo kakve izjave.
Šteta.

Pišem jer će internet brigada opet nas okriviti, pa da preduprijedim besmislene diskusije kojima bi se smišljeno mogla pokušati narušiti tema...
Kome se ti pravdas? Radite maksimalno, pokrili ste pripreme svih klubova ove godine kao nikad niko do sada. Internet brigada te brine? Kladim se, da sjednes sa svim ovim majstorima za stol, i da ih vidis i cujes, otisao bi kuci i ugasio forum. Opusti se i samo radi, svaka cast !
neko "iz zbunja", neko nikako :mrgreen:
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 01 feb 2017, 19:36

To komšija, nisi ti džaba pisao o onim menagerima ;)[/quote]

Konobar jesam te pito nešto?[/quote]

E hbga sada. Baš si klošar pravi...[/quote]

Klošar ne klošar pun mi je racku prozivnja i pametovanja. Jarane nisam te ništa pitao, piši šta hoćeš mene popusti. Normalni komentari mogu u svakom slučaju a ta neka podjebavanja ostavi za nekog drugog. Prozbiljan sam ja za ta sranj-a. To ti već nekoliko puta govorim...dakle ako ne možeš ono što ja pišem komentarisati normalo, preskoči me...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 feb 2017, 19:40

Realno nama fali stoper,bek i napadac. Previse je to igraca koji bi dosli,a nisu prosli te cuvene Slavkove pripreme.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 01 feb 2017, 19:42

Hrasno1921 je napisao/la:
Pa prelazni rok jos traje, odlasci igraca nas sigurno nisu oslabili, sve je bilo kako treba maltene pa idilicno dok nismo saznali da Memija ide u Dansku, stoper treba doci, a zvanicno trazimo i beka, narazvno tu je najveci problem kasni doilazak igraca koji nece odraditi komplet pripreme sa ekipim, ili ce doci sredinom priprema ili pred kraj, ali boze moj sta je tu je ...

Necemo vise cak ni o imenima igraca koji bi nam mogli doci, stoper opce poznat, bek jos poznatiji ali o tom potom ...
Prvo Slavko je rekao da prije priprema hoce sve igrace a nije moj babo. Prvo sto nisu dosli svi nego ih otisli u toku priprema. Nije problem prelazni ako ti nemas pola igraca a kraj priprema skoro pa sad ce. Daj ba cirkus prave je.bo to vise.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 01 feb 2017, 19:45

Monci je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Monci je napisao/la:Ne samo stoper...
Monci insajder :njanjanja:

To komšija, nisi ti džaba pisao o onim menagerima ;)
Konobar jesam te pito nešto?
@monci, cemu takav pokusaj ponizavanja i vrijedjanja? to, kod tebe, posao konobara nesto ispod tvog nivoa? ni konobar ne moze bit svako, i za to treba imati talenta i zivaca za "poslovanje" sa svakakvim osobama i spodobama. ti, kao starija osoba ovdje (tako se barem predstavljas), ne bi trebao prosipati te djecije fazone, ne priliciti. ali, tebi na cast. kod mene si pao u ocima kao osoba, pa sta god da si i ko god da si.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 feb 2017, 19:46

Monci je napisao/la: Klošar ne klošar pun mi je racku prozivnja i pametovanja. Jarane nisam te ništa pitao, piši šta hoćeš mene popusti. Normalni komentari mogu u svakom slučaju a ta neka podjebavanja ostavi za nekog drugog. Prozbiljan sam ja za ta sranj-a. To ti već nekoliko puta govorim...dakle ako ne možeš ono što ja pišem komentarisati normalo, preskoči me...
Daleko smo mi od jarana sa ovakvim stavom. A normalno sam komentarisao, to što si nadrkan ili imaš pik fakat nije moj problem. Halal ti, puknem i ja pa te shvatam.

A jesi hbga spominjao menagere, zapad, velike novce. Valjda te smijem mezit :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 01 feb 2017, 19:51

starigrad je napisao/la:
@monci, cemu takav pokusaj ponizavanja i vrijedjanja? to, kod tebe, posao konobara nesto ispod tvog nivoa? ni konobar ne moze bit svako, i za to treba imati talenta i zivaca za "poslovanje" sa svakakvim osobama i spodobama. ti, kao starija osoba ovdje (tako se barem predstavljas), ne bi trebao prosipati te djecije fazone, ne priliciti. ali, tebi na cast. kod mene si pao u ocima kao osoba, pa sta god da si i ko god da si.
Ma stari uz dužno poštovanje baš me i ne zanima šta ovdje neko misli o meni. Ovaj vječito provocira, a ništa ga niti pitam, niti me zanima. A lupa ali baš ofirno. A protiv posla nemam ništa, ja u šanku radim....
Izvinjavam se ostalim na off-u tema je Željo...

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 01 feb 2017, 19:55

amazon je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:

Prvo Slavko je rekao da prije priprema hoce sve igrace a nije moj babo. Prvo sto nisu dosli svi nego ih otisli u toku priprema. Nije problem prelazni ako ti nemas pola igraca a kraj priprema skoro pa sad ce. Daj ba cirkus prave je.bo to vise.
Rekao, pa kasnije izjavio kako se nada da ce u toku sedmice doci stoper i eventualno jos jedan igrac ne precizirajuci njegovu poziciju i da ce oba biti prikljuceni pripremama u Turskoj, dakle nista novo, sada se promijenilo "samo" to sto smo zbog povrede Crnova prinudjeni dovesti i beka, i jedino je to problem i nova situacija, gdje se nadam da cemo brzo i adekvatno reagovati a vec ima i info. oko toga te se samim tim ne sikiram pretjerano.

Sam Slavko je takodjer rekao za ta dva igraca da treniraju i da su u pumom pogonu, a realno za 20.tak dana do prve tekme dalo bi se to uigrati koliko toliko, sve u svemu nas je jucerasnja vijest o Memiji totalno nokautirala pa nam je sve sada crno, sto uopste nije tako, malo pozitive i nista vise ...

@monci, ti dobro znas sta sam ja pisao sve na ovom forumu, kako sam "udarao" ispod pojasa, prozivao i hrakao, ali prozvati covjeka tek tako u nadi da ces ga uvrijediti ili poniziti jer je toboze konobar i jer od toga zivi je ispod svakog nivoa, znas i sam u kakvoj drzavi zivimo i svaki castan posao je i vise nego uredu za raditi, nego mi smo toliko sjebani u mozak da su nam neki poslovi ok. kao ispod nivoa a neki super, sve u svemu on meni **** sve ja njemu pa se opet nismo tako sicali da jedan drugog ponizimo na taj nacin ...
1921'

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 01 feb 2017, 20:04

Kompleksasi su to. On ima avto, vikendicu, dva stana, jahtu, ku. Rce pavlce :D

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 01 feb 2017, 20:05

Ja jednostvno ne prozivam nikoga, niti hoću da mene neko proziva za bilo šta. Pišem konstruktivno na pdf punom destrukcije, pišem argumentovano, uvažavam i poštujem svakčije mišljenje. I to se zna. Evo ako mislite da sam toliko pogriješio što sam rekao da je neko konobar, ja se izvinjavam, ali taj isti, pa i ti yebete mater ovdje raji, nema šta ne govorite, pa je to ok i vama i moderaciji. Uglavnom završavam diskusiju na ovu temu. Ko hoće dodatno da komunicira može na privatne poruke...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 feb 2017, 20:09

Monci je napisao/la:Idi ba malo čaše preslušaj, popusti nas...
A nije ti prvi put, vidiš. Ne moraš se izvinjavati, halalio sam, pusti se patetike.

Nego da malo po zahebanciji opletemo:
Monci
Post01 nov 2016, 20:56

Baja i Amir su toliko dobri i perspektivni igrači,bili na oku svima, da bi ih i ja prodao i donio milione. Ali sigurno ne u Tursku.
"Monci"

Bilo je zainteresovanih naravno..Menaf Kodro, Redžepagić, Pa i Mario Stanić sa nekim vezama....ali glupani dopustiše najjačem manageru Hrapoviću da radi transfere. Sirotinjskoj i kokuznoj djeci i klubu koji nije imao opcije zavrtiše sa nešto para i štaš kokuz nema opcija drugih...
"Monci"

A djeca su mogla biti odvedena i malo prema zapadu i to za veće pare....ali Zuban legenda mislio na Želju ba bolje za manje,samo da je preko legende...
A boli te briga, imaš veze, poznanstva, bar smo se oparili na zapadu. Ko" da si ti radio Memijin transfer :lol:
Još si i konstruktivan :lol:
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 01 feb 2017, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 01 feb 2017, 20:12

Bit ce 90% na youtube kanalu Krylie Sovjetov live stream sutrasnje tekme ...

Evo predstavili su nas na njihovoj zvanicnoj klupskoj stranici

http://www.kc-camapa.ru/cgi-bin/newsprn.cgi?14541
1921'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Lokomotifa i 12 gostiju.