FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pisalo se kako nam dolaze 3 igraca,a nama su zapravo otisla 3 igraca. Doci ce Kostic i eto. Toliko je i Slavko rekao. Mi love nemamo da dovedemo Kerlu i njemu slicne.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Oslobodili se Kerimove i Sandijeve plate i nema za Kerlu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Neandertalac
- Kontakt:
E hbga sada. Baš si klošar pravi...Monci je napisao/la:Konobar jesam te pito nešto?Neandertalac je napisao/la:Monci insajderMonci je napisao/la:Ne samo stoper...![]()
To komšija, nisi ti džaba pisao o onim menagerima
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sve i da ima para za Kerlu treba mu dati u granicama normale, izgleda da je i on jedan od onih koji se vratio iz ljubavi prema klubu ali to kosta ministarsku platu.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 01 feb 2017, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ne smijem nista napisati ... 
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- amazon
- Kontakt:
Objasnite nam kako smo se pojacali? Po linijima intelektualci?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Pa prelazni rok jos traje, odlasci igraca nas sigurno nisu oslabili, sve je bilo kako treba maltene pa idilicno dok nismo saznali da Memija ide u Dansku, stoper treba doci, a zvanicno trazimo i beka, narazvno tu je najveci problem kasni doilazak igraca koji nece odraditi komplet pripreme sa ekipim, ili ce doci sredinom priprema ili pred kraj, ali boze moj sta je tu je ...amazon je napisao/la:Objasnite nam kako smo se pojacali? Po linijima intelektualci?
Necemo vise cak ni o imenima igraca koji bi nam mogli doci, stoper opce poznat, bek jos poznatiji ali o tom potom ...
1921'
- Neandertalac
- Kontakt:
Lijevi bočni. Bolje nego da se krpimo.amazon je napisao/la:Objasnite nam kako smo se pojacali? Po linijima intelektualci?
Ofanzivni vezni. Škripi već godinu.
Lijevi vezni. Ne sjećam se zadnjeg ljevaka.
Pripreme odradili svi zajedno, bar ovi bitni. U odnosu na polusezonu napredak.
Eto ukratko.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
neko "iz zbunja", neko nikakoSirAmar je napisao/la:Neandertalac dosta te jarane. Ti kao da si iz buducnosti dosao da nam objasnis. Daj ba.....
Kome se ti pravdas? Radite maksimalno, pokrili ste pripreme svih klubova ove godine kao nikad niko do sada. Internet brigada te brine? Kladim se, da sjednes sa svim ovim majstorima za stol, i da ih vidis i cujes, otisao bi kuci i ugasio forum. Opusti se i samo radi, svaka cast !admin je napisao/la: Na žalost, ništa od ovoga. Obaviješteni smo da klub ne dozvoljava da radimo stream ili uzimamo bilo kakve izjave.
Šteta.
Pišem jer će internet brigada opet nas okriviti, pa da preduprijedim besmislene diskusije kojima bi se smišljeno mogla pokušati narušiti tema...
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
[/quote]
Konobar jesam te pito nešto?[/quote]
E hbga sada. Baš si klošar pravi...[/quote]
Klošar ne klošar pun mi je racku prozivnja i pametovanja. Jarane nisam te ništa pitao, piši šta hoćeš mene popusti. Normalni komentari mogu u svakom slučaju a ta neka podjebavanja ostavi za nekog drugog. Prozbiljan sam ja za ta sranj-a. To ti već nekoliko puta govorim...dakle ako ne možeš ono što ja pišem komentarisati normalo, preskoči me...
Konobar jesam te pito nešto?[/quote]
E hbga sada. Baš si klošar pravi...[/quote]
Klošar ne klošar pun mi je racku prozivnja i pametovanja. Jarane nisam te ništa pitao, piši šta hoćeš mene popusti. Normalni komentari mogu u svakom slučaju a ta neka podjebavanja ostavi za nekog drugog. Prozbiljan sam ja za ta sranj-a. To ti već nekoliko puta govorim...dakle ako ne možeš ono što ja pišem komentarisati normalo, preskoči me...
Realno nama fali stoper,bek i napadac. Previse je to igraca koji bi dosli,a nisu prosli te cuvene Slavkove pripreme.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- amazon
- Kontakt:
Prvo Slavko je rekao da prije priprema hoce sve igrace a nije moj babo. Prvo sto nisu dosli svi nego ih otisli u toku priprema. Nije problem prelazni ako ti nemas pola igraca a kraj priprema skoro pa sad ce. Daj ba cirkus prave je.bo to vise.Hrasno1921 je napisao/la:Pa prelazni rok jos traje, odlasci igraca nas sigurno nisu oslabili, sve je bilo kako treba maltene pa idilicno dok nismo saznali da Memija ide u Dansku, stoper treba doci, a zvanicno trazimo i beka, narazvno tu je najveci problem kasni doilazak igraca koji nece odraditi komplet pripreme sa ekipim, ili ce doci sredinom priprema ili pred kraj, ali boze moj sta je tu je ...amazon je napisao/la:Objasnite nam kako smo se pojacali? Po linijima intelektualci?
Necemo vise cak ni o imenima igraca koji bi nam mogli doci, stoper opce poznat, bek jos poznatiji ali o tom potom ...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
@monci, cemu takav pokusaj ponizavanja i vrijedjanja? to, kod tebe, posao konobara nesto ispod tvog nivoa? ni konobar ne moze bit svako, i za to treba imati talenta i zivaca za "poslovanje" sa svakakvim osobama i spodobama. ti, kao starija osoba ovdje (tako se barem predstavljas), ne bi trebao prosipati te djecije fazone, ne priliciti. ali, tebi na cast. kod mene si pao u ocima kao osoba, pa sta god da si i ko god da si.Monci je napisao/la:Konobar jesam te pito nešto?Neandertalac je napisao/la:Monci insajderMonci je napisao/la:Ne samo stoper...![]()
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- Neandertalac
- Kontakt:
Daleko smo mi od jarana sa ovakvim stavom. A normalno sam komentarisao, to što si nadrkan ili imaš pik fakat nije moj problem. Halal ti, puknem i ja pa te shvatam.Monci je napisao/la: Klošar ne klošar pun mi je racku prozivnja i pametovanja. Jarane nisam te ništa pitao, piši šta hoćeš mene popusti. Normalni komentari mogu u svakom slučaju a ta neka podjebavanja ostavi za nekog drugog. Prozbiljan sam ja za ta sranj-a. To ti već nekoliko puta govorim...dakle ako ne možeš ono što ja pišem komentarisati normalo, preskoči me...
A jesi hbga spominjao menagere, zapad, velike novce. Valjda te smijem mezit
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ma stari uz dužno poštovanje baš me i ne zanima šta ovdje neko misli o meni. Ovaj vječito provocira, a ništa ga niti pitam, niti me zanima. A lupa ali baš ofirno. A protiv posla nemam ništa, ja u šanku radim....starigrad je napisao/la:
@monci, cemu takav pokusaj ponizavanja i vrijedjanja? to, kod tebe, posao konobara nesto ispod tvog nivoa? ni konobar ne moze bit svako, i za to treba imati talenta i zivaca za "poslovanje" sa svakakvim osobama i spodobama. ti, kao starija osoba ovdje (tako se barem predstavljas), ne bi trebao prosipati te djecije fazone, ne priliciti. ali, tebi na cast. kod mene si pao u ocima kao osoba, pa sta god da si i ko god da si.
Izvinjavam se ostalim na off-u tema je Željo...
- Hrasno1921
- Kontakt:
Rekao, pa kasnije izjavio kako se nada da ce u toku sedmice doci stoper i eventualno jos jedan igrac ne precizirajuci njegovu poziciju i da ce oba biti prikljuceni pripremama u Turskoj, dakle nista novo, sada se promijenilo "samo" to sto smo zbog povrede Crnova prinudjeni dovesti i beka, i jedino je to problem i nova situacija, gdje se nadam da cemo brzo i adekvatno reagovati a vec ima i info. oko toga te se samim tim ne sikiram pretjerano.amazon je napisao/la:Prvo Slavko je rekao da prije priprema hoce sve igrace a nije moj babo. Prvo sto nisu dosli svi nego ih otisli u toku priprema. Nije problem prelazni ako ti nemas pola igraca a kraj priprema skoro pa sad ce. Daj ba cirkus prave je.bo to vise.Hrasno1921 je napisao/la:Pa prelazni rok jos traje, odlasci igraca nas sigurno nisu oslabili, sve je bilo kako treba maltene pa idilicno dok nismo saznali da Memija ide u Dansku, stoper treba doci, a zvanicno trazimo i beka, narazvno tu je najveci problem kasni doilazak igraca koji nece odraditi komplet pripreme sa ekipim, ili ce doci sredinom priprema ili pred kraj, ali boze moj sta je tu je ...amazon je napisao/la:Objasnite nam kako smo se pojacali? Po linijima intelektualci?
Sam Slavko je takodjer rekao za ta dva igraca da treniraju i da su u pumom pogonu, a realno za 20.tak dana do prve tekme dalo bi se to uigrati koliko toliko, sve u svemu nas je jucerasnja vijest o Memiji totalno nokautirala pa nam je sve sada crno, sto uopste nije tako, malo pozitive i nista vise ...
@monci, ti dobro znas sta sam ja pisao sve na ovom forumu, kako sam "udarao" ispod pojasa, prozivao i hrakao, ali prozvati covjeka tek tako u nadi da ces ga uvrijediti ili poniziti jer je toboze konobar i jer od toga zivi je ispod svakog nivoa, znas i sam u kakvoj drzavi zivimo i svaki castan posao je i vise nego uredu za raditi, nego mi smo toliko sjebani u mozak da su nam neki poslovi ok. kao ispod nivoa a neki super, sve u svemu on meni **** sve ja njemu pa se opet nismo tako sicali da jedan drugog ponizimo na taj nacin ...
1921'
- amazon
- Kontakt:
Kompleksasi su to. On ima avto, vikendicu, dva stana, jahtu, ku. Rce pavlce 
Ja jednostvno ne prozivam nikoga, niti hoću da mene neko proziva za bilo šta. Pišem konstruktivno na pdf punom destrukcije, pišem argumentovano, uvažavam i poštujem svakčije mišljenje. I to se zna. Evo ako mislite da sam toliko pogriješio što sam rekao da je neko konobar, ja se izvinjavam, ali taj isti, pa i ti yebete mater ovdje raji, nema šta ne govorite, pa je to ok i vama i moderaciji. Uglavnom završavam diskusiju na ovu temu. Ko hoće dodatno da komunicira može na privatne poruke...
- Neandertalac
- Kontakt:
A nije ti prvi put, vidiš. Ne moraš se izvinjavati, halalio sam, pusti se patetike.Monci je napisao/la:Idi ba malo čaše preslušaj, popusti nas...
Nego da malo po zahebanciji opletemo:
Monci
Post01 nov 2016, 20:56
Baja i Amir su toliko dobri i perspektivni igrači,bili na oku svima, da bi ih i ja prodao i donio milione. Ali sigurno ne u Tursku.
"Monci"
Bilo je zainteresovanih naravno..Menaf Kodro, Redžepagić, Pa i Mario Stanić sa nekim vezama....ali glupani dopustiše najjačem manageru Hrapoviću da radi transfere. Sirotinjskoj i kokuznoj djeci i klubu koji nije imao opcije zavrtiše sa nešto para i štaš kokuz nema opcija drugih...
A boli te briga, imaš veze, poznanstva, bar smo se oparili na zapadu. Ko" da si ti radio Memijin transfer"Monci"
A djeca su mogla biti odvedena i malo prema zapadu i to za veće pare....ali Zuban legenda mislio na Želju ba bolje za manje,samo da je preko legende...
Još si i konstruktivan
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 01 feb 2017, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Bit ce 90% na youtube kanalu Krylie Sovjetov live stream sutrasnje tekme ...
Evo predstavili su nas na njihovoj zvanicnoj klupskoj stranici
http://www.kc-camapa.ru/cgi-bin/newsprn.cgi?14541
Evo predstavili su nas na njihovoj zvanicnoj klupskoj stranici
http://www.kc-camapa.ru/cgi-bin/newsprn.cgi?14541
1921'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.