FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

cassanova
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cassanova » 01 avg 2010, 00:37

1921 je napisao/la:Je li Markovic sanirao povredu ?
Njegova pozicija je desni bek, izmedju ostalog.
Očekuje se da se možda pojavi u Međugorju. :)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 avg 2010, 05:30

Ljumani_Banovici je napisao/la:Split-Varteks 4:0
Bucan
62'

Bucan
70'

frajer dao 2 gola u debiju
nije mu ovo debi...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 avg 2010, 05:32

cassanova je napisao/la:
1921 je napisao/la:Je li Markovic sanirao povredu ?
Njegova pozicija je desni bek, izmedju ostalog.
Očekuje se da se možda pojavi u Međugorju. :)
Ma nece se on pojaviti u medjugorju,slomio prst na nozi...zdrav,prav,a ne moze da hoda...nezgodno...valjda ce uskoro moci...u svakom slucaju,lik je kasno dosao,a sad ima i povredu,dobio sam info da se radi o sasvim solidnom igracu za nasu ligu...malo je kasno,ali uigravace se kad bude mogao---zeljo radi dobre stvari...bice dosta radosti za nas ,po svakom pitanju...uskoro...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 01 avg 2010, 10:11

@Zeba93;Pošto Sam i ja penzioner,mogu ti reči da penzionersku godišnju možeš kupiti,tako što zajedno sa djedom i njegovim ČEK-om od penzije,zajedno dođete u klupske prostorije i kupite godišnju.Nemorate zajedno,može dedo i sam,naravno ako je sposoban i zdrav,mislim ono ako nije metuzalem 90g.,pa ne može hodat!Pozdrav. ;)

Mostar47
Kontakt:

Post Postao/la Mostar47 » 01 avg 2010, 10:36

zna li neko šta ima od dva pojačanja što su se spominjala?

Zeba'93
Kontakt:

Post Postao/la Zeba'93 » 01 avg 2010, 10:41

zlaja-73TM87 je napisao/la:@Zeba93;Pošto Sam i ja penzioner,mogu ti reči da penzionersku godišnju možeš kupiti,tako što zajedno sa djedom i njegovim ČEK-om od penzije,zajedno dođete u klupske prostorije i kupite godišnju.Nemorate zajedno,može dedo i sam,naravno ako je sposoban i zdrav,mislim ono ako nije metuzalem 90g.,pa ne može hodat!Pozdrav. ;)
Hvala Zlaja ;)
I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 01 avg 2010, 10:48

jel istina ono sto pise po hrvatskim novinama da nas je milan culum prodao u kupu i u utakmici sa hapoelom

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 avg 2010, 11:02

ZELJO MOJA je napisao/la:jel istina ono sto pise po hrvatskim novinama da nas je milan culum prodao u kupu i u utakmici sa hapoelom
To bi trebao pitati nekog agenta za istraživanje kriminala u fudbalu, koji ti također nebi mogao potvrditi informaciju sa sigurnošću.

A hajde sad ti nađi izvor odakle si pokupio tu "informaciju", da svi to vidimo.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Normala
Kontakt:

Post Postao/la Normala » 01 avg 2010, 11:03

Jeste, kazu ovi iz Hapoela molili Culuma da prihvati novcanu ponudu a da zauzvrat pusti utakmicu, jer inace kako bi prosli ovako jakog Zelju ? Mislim halooo :?
Historija se ponavlja, i Muharemovic je pustio protiv Litexa, jer inace kako bi se drugcije mogao opravdati onako sramotan porzaz.
Znaci kad je zijan i bruka onda je redovno neko prodao.
How Yes No.

drug

Post Postao/la drug » 01 avg 2010, 11:04

Milan Ćulum - Pa po meni, ovo uopšte nije neko iznenađenje. Radi se kvalitetno, selekcija je veoma dobra, a izbor ljudi u struci i u klubu i ne može da ne daje rezultate. Sad kad se osvrnem i pogledam ljude u "Želji" koji nas okružuju i brinu da sve funkcioniše kako treba, onda su sasvim razumljivi naši rezultati. Uz njih, tu su i najbolji navijači na ovim prostorima. Zaista su nam velika podrška. Kad je teško, kad ti ne ide, oni su tu i naprosto te trgnu. Meni je atmosfera na Grbavici neverovatna, 8 000 gledalaca, ali pazi, protiv Travnika, uz svo dužno poštovanje toj ekipi koja se zaista dobro držala. Baš sada, na portalima, gledam da u Srbiji ima nekih bojkota od strane navijača a mi igrači znamo da bez publike, a kada te ne ide, obično odigraš nerešeno ili izgubiš.

Željezničar i izlazak u Evropu?

- Mene pre svega interesuje ta stabilnost kluba, finansijska konstantnost, rešena mnoga pitanja koja su važna da bi klub u kontinuitetu proizvodio dobre rezultate. To su po meni važnija pitanje nego razgovori o Evropi. Tek kada se to reši onda se i o inostranstvu može razgovarati, o tim inostranim nastupima. Kako da to objasnim, nama Evropa ne treba ako ćemo igrati samo jednu ili dvije utakmice. Moj ugovor je na principu 1+1 i ne vidim razloga da se ne produži, da i ja budem deo te priče.

_________________________________________________________________________________________________

Čovjek koji ovako prica u toku sezone, nikad ne prodaje tekme.

rubin_kazan
Kontakt:

Post Postao/la rubin_kazan » 01 avg 2010, 12:02

ma to su realno gluposti oko namještanja

šta smo mi imali namještat ljudi tamo dali 4 komanda HSV-u u prošloj sezoni evropa lige i da se nas boje u najmanju ruku smiješno :P

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 01 avg 2010, 12:06

Danas, Željezničar - Branitelj.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 01 avg 2010, 12:07

Milan Ćulum je čovjek i po. Nije neki fudbaler, ali je rega momak. Pustite se ba šuplje. Ljudi nas potukli u svim segmentima, jer im nismo dorasli. To je jedina istina. Kakve prodaje, kakvi bakrači?!

A Hrvatima, ako im se već kenja, neka kenjaju o tome kako je Cibalija prodala Claftonvilleu. ILi kako nije prodala, jer nije ni bilo potrebe.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 avg 2010, 12:29

ZELJO MOJA je napisao/la:jel istina ono sto pise po hrvatskim novinama da nas je milan culum prodao u kupu i u utakmici sa hapoelom
Ljudi moraju nesto napisat a ovakve stvari privlace paznju a hrvarski nogomet je pun skandala drugim rijecima to je aktuelna tema ali ovakvim stvarima ne treba pridodavati neki poseban znacaj, bezbroj puta sam se uvjerio da sve sto procitam nije ni blizu istine.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 01 avg 2010, 12:32

http://footballuser.com/Formations/2010 ... rajevo.jpg
Tako bi trebao biti sastav protiv Olimpik.

Kleo
Kontakt:

Post Postao/la Kleo » 01 avg 2010, 12:33

To su gluposti ! Prica potice od revans utakmice, bilo je cudno zasto je Culum na klupi, a do sad je igrao sve utakmice. I odmah je namestio, prodao... Jednostavno je odigarao lose prvu tekmu i prilika je pruzena drugim igracima. Milan je na covek, veliki borac i ostavice srce na terenu za Zelju! A da se igra 100 utakmica Hapoel bi pobedio 100 puta, jer su spremniji, organizovaniji, imaju para sto je i najbitnije! Hrvati se bave tudjim stvarima ( takvi su i bice takvi) jel su nevidjeni papci!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 01 avg 2010, 13:31

Kleo je napisao/la:

To su gluposti ! Prica potice od revans utakmice, bilo je cudno zasto je Culum na klupi, a do sad je igrao sve utakmice. I odmah je namestio, prodao... Jednostavno je odigarao lose prvu tekmu i prilika je pruzena drugim igracima. Milan je na covek, veliki borac i ostavice srce na terenu za Zelju! A da se igra 100 utakmica Hapoel bi pobedio 100 puta, jer su spremniji, organizovaniji, imaju para sto je i najbitnije! Hrvati se bave tudjim stvarima ( takvi su i bice takvi) jel su nevidjeni papci!
Ovo samo govori koliki si ti papak. ;) Mogao si reći 'hrvatski novinari su takvi i takvi', ali jok, bitno je po nacionalnoj pripadnosti udariti...

Što se tiče teme, gdje se igra utakmica ?

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 avg 2010, 13:41

U kojim hrvatskim novinama? Piše li još išta?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Kleo
Kontakt:

Post Postao/la Kleo » 01 avg 2010, 13:50

suntu jeu je napisao/la:
Kleo je napisao/la:

Ovo samo govori koliki si ti papak. ;) Mogao si reći 'hrvatski novinari su takvi i takvi', ali jok, bitno je po nacionalnoj pripadnosti udariti...

Što se tiče teme, gdje se igra utakmica ?
Hrvatski novinari su takvi i takvi...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 01 avg 2010, 14:02

Na pojačanja potrošili 200 hiljada eura

Gracić za predstojeću sezonu najavljuje velike rezultate Olimpika. Kako kaže, igrači i treneri svjesni su zadatka koji je pred njima.

- Na pojačanja smo izdvojili 200 hiljada eura. Poslije Širokog smo najorganiziraniji klub u BiH. Sada imamo jači tim i od Želje i od Sarajeva. Ove godine ćemo se plasirati u Evropu - optimista je Gracić.

Jao Jao, cuj ti optimiste ***ote haha :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 37 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []