Ko ih stavlja u isti koš?HeraklitMracni je napisao/la:Imal jos neko da poredi Doncica i Musu u isti koš
Dončić još pure mora pojest da bude kao Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ko ih stavlja u isti koš?HeraklitMracni je napisao/la:Imal jos neko da poredi Doncica i Musu u isti koš
HeraklitMracni je napisao/la:Imal jos neko da poredi Doncica i Musu u isti koš
Koji si tu indijanac jbt.HeraklitMracni je napisao/la:Imal jos neko da poredi Doncica i Musu u isti koš [emoji38]
Pa igra on njihovu prvu ligu koja je u odnosu snaga ista kao i nasa liga 12. Mnogi su ocekivali da ce vise igrati u Aba ligi i Eurocupu.save je napisao/la:Musa treba mase, utakmica i prije svega slobode u igri. To naravno nema jer nije Cedevitin projekat niti interes - postavlja se pitanje sto su ga onda uzimali ako ima ovakav odnos. Bolje bi prosao/napredovao da je igrao ligu 12. Tražiti ekipu i sredinu gdje moze igrati barem 20 minuta + sloboda u igri.
Ma i tu dobija po 15-tak minuta + što nema neku posebnu slobodu u igri. Njemu treba ono što Donćić ima u Realu - sloboda u igri, nešto slično što ima u repci ... a tko će mu dati tu i takvu sloboduChstal je napisao/la:Pa igra on njihovu prvu ligu koja je u odnosu snaga ista kao i nasa liga 12. Mnogi su ocekivali da ce vise igrati u Aba ligi i Eurocupu.save je napisao/la:Musa treba mase, utakmica i prije svega slobode u igri. To naravno nema jer nije Cedevitin projekat niti interes - postavlja se pitanje sto su ga onda uzimali ako ima ovakav odnos. Bolje bi prosao/napredovao da je igrao ligu 12. Tražiti ekipu i sredinu gdje moze igrati barem 20 minuta + sloboda u igri.
Ma dzaba sam ja to trubio tokom ovog proteklog EP-a, ispadnes samo neko ko ga mrzi.3isamagicnumber je napisao/la:Mazalin 2.0 u najavi?.. I ako dodze do toga ne treba se traziti krivicu dalje od Muse. Imao i ima bolje alternative ali je sam izabrao ovo. Juka osnovne stvar nije naucio tu, Musa je isti ako ne gori igrac od prije nego sto je dosao u Cedevitu, samo je u svojoj glavi postao MJ a na parketu je minimalan napredak.
Onda odlazak muse u drugi klub moze koristiti i jednim i drugimaChstal je napisao/la:Morate znati da on sad ima ugovor od 4k eura po sezoni do punoljestva, a nakon punoljestva ide na 6k eura. Malo ga je novac digao, vjerovatno bi se i vecini to desilo. Znam otvoreno da Musa pravi probleme ali ozbiljne klubu i cesto se desi da je suspendovan (da naglasim da nisu djecije bubice). Zbog njegove neozbiljnosti, i ne rada doveli su Tomasa a na Musu su ove sezone bas racunali jer su poslali Mazalina u Zadar.
Ima srecu da je veoma mlad i da sve moze ispraviti radom a minute ce doci, ali nastavili ovako ide sve ka prosjecnom igracu. Podsjeca me na mostarskog Jordana, kojem je isto bilo mrsko trenirati i bio udaren u glavu ali je redovno trpao u Aba ligi i domacem prvenstu 30 poena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.