FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

xeksor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la xeksor » 04 feb 2017, 16:43

Ma jarane nezna on nabroja 10 igraca slobode. Nepsuje Karića sto javno govori da mu je zeljo omiljen klub i nek jer je tamobzaradio pare. Ma lik nezna nista napusat dok nepogleda iznad racunara uramljenu sliku velikog vođe koji muvdaje inspiracijuvza ive divne tekstove

katarakta

Post Postao/la katarakta » 04 feb 2017, 16:44

Jagodić je za kraj razgovora imao jasnu poruku: “Ovako nećemo, bojim se, daleko jer sam u ovih četiri mjeseca svjedok koliko je klub novca podijelio pojedinim igračima a oni sada idu u druge klubove i tuže svoj klub.”
Niko, niko, samo Sloboda

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 04 feb 2017, 16:48

xeksor je napisao/la:I molim sve igrace koji su u klubu da prilikom prelaska u neki novi klub kontaktiraju velikog ljubitelja Slobode SARS kako bi im Halalio prelazak i dabim nepriredi veliki docek na Tusnju
O cemu ti pricas balavac jedan, vama su igraci vazniji od kluba i kao nesto ih sad opravdavate, a ovakvi kao on jedva docekaju da tuze klub i dovode nas u situacije u kakvim smo sad...Uzmite veliki transparent napravite i Piricu i Kosticu i Karicu i Dzidicu koji su ogulili ovaj klub koliko su mogli i onda cim je pipa zavrnuta ajmo bjezati u Zelju Zrinjski i ostale klubove...Ako vam je Sloboda toliko draga zrtvuj se malo za nju, isto kao sto su uradili Ordagic Krpic i da ne nabrajam sve, to su ljudi koji su pokazali ljubav prema klubu a ovakvih kao Kostic i slicni njemu mi je pun k....

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 feb 2017, 16:50

A ja bas kontam gdje je stari Slobodas SARS :D ....Negooooo,od kad ono krenuše ove nase miki maus izjave od strane privrednika....Jel' od onog kad cickovo ulje rece da im je Karic pobjegao iz busa u Janji i otišao u nepoznatom pravcu :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 04 feb 2017, 16:51

Nelupaj gluposti ima sloboda dosta ljudi u FS TK, a NEMA u NS BiH, ljudi rade po pravilniku, ako su u pravu svako moze pidnjet zalbu NSBiH
Evo vidi ko su u vrhu nstk
PREDSJEDNIK : Dr.sci. Delić Salih dipl.ing rud.
DOPREDSJEDNIK: Mosorović Admir
GENERALNI SEKRETAR: Arnautović Midhat
TEHNIČKI SEKRETAR: Pavljašević Dina
SEKRETAR ZA SUDIJE I SUDIJSKA PITANJA, SEKRETAR TAKMIČENJA: Lemezović Muraz

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 04 feb 2017, 16:53

staragarda je napisao/la:A ja bas kontam gdje je stari Slobodas SARS :D ....Negooooo,od kad ono krenuše ove nase miki maus izjave od strane privrednika....Jel' od onog kad cickovo ulje rece da im je Karic pobjegao iz busa u Janji i otišao u nepoznatom pravcu :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol:
ajmo taksista dvije ture okomog :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 feb 2017, 16:53

xeksor je napisao/la:Nelupaj gluposti ima sloboda dosta ljudi u FS TK, a NEMA u NS BiH, ljudi rade po pravilniku, ako su u pravu svako moze pidnjet zalbu NSBiH
Mitke je tu najveći Slobodas....Taj nam je **** majku kad god mu se ukazala prilika :urnebes:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 feb 2017, 16:55

Dok navijaci drugih klubova podrzavaju ljude koji zele dobro klubu i borbu za vrh tabele i euro nastupe,kod nasih navijaca je obrnuto,dobri su oni koji su klub zaduzili,gurnuli u nizi rang,doveli do gasenja..

I obavezno drugi su krivi,sad ce imat slobodan ulaz,dok u prethodne tri sezone morali su placat..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 04 feb 2017, 16:55

xeksor je napisao/la:Nelupaj gluposti ima sloboda dosta ljudi u FS TK, a NEMA u NS BiH, ljudi rade po pravilniku, ako su u pravu svako moze pidnjet zalbu NSBiH
hahahahahha koji si ti poznavalac prilika kad izneses ovakvu nevidjenu glupost :clap: :clap: :clap: cuj Sloboda ima ljude u NSTK :urnebes: :urnebes:

Brdo1919
Kontakt:

Post Postao/la Brdo1919 » 04 feb 2017, 16:55

Ne radite ta vrijedjanja na forumu valjda na normu, odmorite malo i udahnite :)
Salu na stranu, u sukobu bilo kojeg igraca i kluba ja cu uvijek stati na stranu kluba.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 04 feb 2017, 16:56

Jel Salih Delić, što je poslao da plijene pare za Kreku? Mitke, hahahahaha. Sve Slobodaš do Slobodaša. Pa NS TK daje ispisnice bola' ;)
Niko, niko, samo Sloboda

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 feb 2017, 16:57

harry_90 je napisao/la:Dok navijaci drugih klubova podrzavaju ljude koji zele dobro klubu i borbu za vrh tabele i euro nastupe,kod nasih navijaca je obrnuto,dobri su oni koji su klub zaduzili,gurnuli u nizi rang,doveli do gasenja..

I obavezno drugi su krivi,sad ce imat slobodan ulaz,dok u prethodne tri sezone morali su placat..
kospe i ulaz trica to oni hoce
Nad tobom sunce najljepše sja

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 04 feb 2017, 16:57

ma Kostić je pao u formi ...nista nije pokazao u polusezoni,Hari i Škaha će biti starteri.**** Kostica.Al svi bi mi otisli da nam ne ispoštuju dogovoreno.!Nema ljubavi kad se radi o novcu!!
DRŽAVA TUZLA!!

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 04 feb 2017, 16:58

Matero mila koliko smo mi podjeljeni to je cudo jedno... I ustvarnom zivotu i na forumu. Nigdje sivog hebote, sve crno i bijelo. De malo odvadite i jedni i drugi.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 feb 2017, 16:59

SARS je napisao/la:
staragarda je napisao/la:A ja bas kontam gdje je stari Slobodas SARS :D ....Negooooo,od kad ono krenuše ove nase miki maus izjave od strane privrednika....Jel' od onog kad cickovo ulje rece da im je Karic pobjegao iz busa u Janji i otišao u nepoznatom pravcu :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol:
Fazla, miran budi

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 feb 2017, 17:00

Jel Azmir kriv sto Sloboda nema svoje ljude? Pa nije niko kriv Seceru, Lici sto nece u saveze na federalnom, drzavnom ili makar ovom nivou i drugim legendama, njima to nije bilo u cilju. Oni su vise volili da ne rade nista i zive na sisi Slobode i grada.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 feb 2017, 17:01

Sto se mene tice ne znam sta se lozite sto je otisao? Lik je ostao tu kad smo svi molili bivseg predjednika da ga zadrzi momak je ostao i dobio finu platu jer je to isto nudio i Zeljo.. Momak je tu ostao za iste pare tu gdje se vec uklopio nasao..sad trenutno ta cijena. Ne odgovara nama jer vise nemamo para kao nekad..lik trazi svoje a ovim odgovara da ide. Kako nebi mu davali tu platu koju je imao i to je to....da je on nase dijete ja bi ga kritikovao, ali ovako nema sanse smo idi ali nam vise nikad ne trbas I to je to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 feb 2017, 17:01

Rimes87 je napisao/la:Matero mila koliko smo mi podjeljeni to je cudo jedno... I ustvarnom zivotu i na forumu. Nigdje sivog hebote, sve crno i bijelo. De malo odvadite i jedni i drugi.

Sent from my D6603 using Tapatalk
STA bolan crno-bijelo...Jel' vidis sta kreteni rade sa Kluba...Jel' vidis sta se dešava

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 04 feb 2017, 17:01

staragarda je napisao/la:
SARS je napisao/la:
Fazla, miran budi
Hahahahahahaha ti imas kompleks od Fazle iako je i meni to najgluplji lik sto moze biti

katarakta

Post Postao/la katarakta » 04 feb 2017, 17:05

Pa Azmir kad je spomenuo da bi mogao u Savez fasovao je jednogodišnju suspenziju da se ne može kandidovat na izborima. A mora od kantona krenut. Niko iz Sarajeva nije kriv ;)
Niko, niko, samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.