FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma jarane nezna on nabroja 10 igraca slobode. Nepsuje Karića sto javno govori da mu je zeljo omiljen klub i nek jer je tamobzaradio pare. Ma lik nezna nista napusat dok nepogleda iznad racunara uramljenu sliku velikog vođe koji muvdaje inspiracijuvza ive divne tekstove
Jagodić je za kraj razgovora imao jasnu poruku: “Ovako nećemo, bojim se, daleko jer sam u ovih četiri mjeseca svjedok koliko je klub novca podijelio pojedinim igračima a oni sada idu u druge klubove i tuže svoj klub.”
Niko, niko, samo Sloboda
O cemu ti pricas balavac jedan, vama su igraci vazniji od kluba i kao nesto ih sad opravdavate, a ovakvi kao on jedva docekaju da tuze klub i dovode nas u situacije u kakvim smo sad...Uzmite veliki transparent napravite i Piricu i Kosticu i Karicu i Dzidicu koji su ogulili ovaj klub koliko su mogli i onda cim je pipa zavrnuta ajmo bjezati u Zelju Zrinjski i ostale klubove...Ako vam je Sloboda toliko draga zrtvuj se malo za nju, isto kao sto su uradili Ordagic Krpic i da ne nabrajam sve, to su ljudi koji su pokazali ljubav prema klubu a ovakvih kao Kostic i slicni njemu mi je pun k....xeksor je napisao/la:I molim sve igrace koji su u klubu da prilikom prelaska u neki novi klub kontaktiraju velikog ljubitelja Slobode SARS kako bi im Halalio prelazak i dabim nepriredi veliki docek na Tusnju
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
A ja bas kontam gdje je stari Slobodas SARS
....Negooooo,od kad ono krenuše ove nase miki maus izjave od strane privrednika....Jel' od onog kad cickovo ulje rece da im je Karic pobjegao iz busa u Janji i otišao u nepoznatom pravcu

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nelupaj gluposti ima sloboda dosta ljudi u FS TK, a NEMA u NS BiH, ljudi rade po pravilniku, ako su u pravu svako moze pidnjet zalbu NSBiH
Evo vidi ko su u vrhu nstk
PREDSJEDNIK : Dr.sci. Delić Salih dipl.ing rud.
DOPREDSJEDNIK: Mosorović Admir
GENERALNI SEKRETAR: Arnautović Midhat
TEHNIČKI SEKRETAR: Pavljašević Dina
SEKRETAR ZA SUDIJE I SUDIJSKA PITANJA, SEKRETAR TAKMIČENJA: Lemezović Muraz
ajmo taksista dvije ture okomogstaragarda je napisao/la:A ja bas kontam gdje je stari Slobodas SARS....Negooooo,od kad ono krenuše ove nase miki maus izjave od strane privrednika....Jel' od onog kad cickovo ulje rece da im je Karic pobjegao iz busa u Janji i otišao u nepoznatom pravcu
![]()
![]()
![]()
![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Mitke je tu najveći Slobodas....Taj nam je **** majku kad god mu se ukazala prilikaxeksor je napisao/la:Nelupaj gluposti ima sloboda dosta ljudi u FS TK, a NEMA u NS BiH, ljudi rade po pravilniku, ako su u pravu svako moze pidnjet zalbu NSBiH
Dok navijaci drugih klubova podrzavaju ljude koji zele dobro klubu i borbu za vrh tabele i euro nastupe,kod nasih navijaca je obrnuto,dobri su oni koji su klub zaduzili,gurnuli u nizi rang,doveli do gasenja..
I obavezno drugi su krivi,sad ce imat slobodan ulaz,dok u prethodne tri sezone morali su placat..
I obavezno drugi su krivi,sad ce imat slobodan ulaz,dok u prethodne tri sezone morali su placat..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
hahahahahha koji si ti poznavalac prilika kad izneses ovakvu nevidjenu glupostxeksor je napisao/la:Nelupaj gluposti ima sloboda dosta ljudi u FS TK, a NEMA u NS BiH, ljudi rade po pravilniku, ako su u pravu svako moze pidnjet zalbu NSBiH
Ne radite ta vrijedjanja na forumu valjda na normu, odmorite malo i udahnite
Salu na stranu, u sukobu bilo kojeg igraca i kluba ja cu uvijek stati na stranu kluba.
Salu na stranu, u sukobu bilo kojeg igraca i kluba ja cu uvijek stati na stranu kluba.
Jel Salih Delić, što je poslao da plijene pare za Kreku? Mitke, hahahahaha. Sve Slobodaš do Slobodaša. Pa NS TK daje ispisnice bola'xeksor je napisao/la:Nelupaj gluposti ima sloboda dosta ljudi u FS TK, a NEMA u NS BiH, ljudi rade po pravilniku, ako su u pravu svako moze pidnjet zalbu NSBiH
Niko, niko, samo Sloboda
kospe i ulaz trica to oni hoceharry_90 je napisao/la:Dok navijaci drugih klubova podrzavaju ljude koji zele dobro klubu i borbu za vrh tabele i euro nastupe,kod nasih navijaca je obrnuto,dobri su oni koji su klub zaduzili,gurnuli u nizi rang,doveli do gasenja..
Nad tobom sunce najljepše sja
ma Kostić je pao u formi ...nista nije pokazao u polusezoni,Hari i Škaha će biti starteri.**** Kostica.Al svi bi mi otisli da nam ne ispoštuju dogovoreno.!Nema ljubavi kad se radi o novcu!!
DRŽAVA TUZLA!!
Matero mila koliko smo mi podjeljeni to je cudo jedno... I ustvarnom zivotu i na forumu. Nigdje sivog hebote, sve crno i bijelo. De malo odvadite i jedni i drugi.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Fazla, miran budiSARS je napisao/la:ajmo taksista dvije ture okomogstaragarda je napisao/la:A ja bas kontam gdje je stari Slobodas SARS....Negooooo,od kad ono krenuše ove nase miki maus izjave od strane privrednika....Jel' od onog kad cickovo ulje rece da im je Karic pobjegao iz busa u Janji i otišao u nepoznatom pravcu
![]()
![]()
![]()
![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel Azmir kriv sto Sloboda nema svoje ljude? Pa nije niko kriv Seceru, Lici sto nece u saveze na federalnom, drzavnom ili makar ovom nivou i drugim legendama, njima to nije bilo u cilju. Oni su vise volili da ne rade nista i zive na sisi Slobode i grada.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Sto se mene tice ne znam sta se lozite sto je otisao? Lik je ostao tu kad smo svi molili bivseg predjednika da ga zadrzi momak je ostao i dobio finu platu jer je to isto nudio i Zeljo.. Momak je tu ostao za iste pare tu gdje se vec uklopio nasao..sad trenutno ta cijena. Ne odgovara nama jer vise nemamo para kao nekad..lik trazi svoje a ovim odgovara da ide. Kako nebi mu davali tu platu koju je imao i to je to....da je on nase dijete ja bi ga kritikovao, ali ovako nema sanse smo idi ali nam vise nikad ne trbas I to je to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
STA bolan crno-bijelo...Jel' vidis sta kreteni rade sa Kluba...Jel' vidis sta se dešavaRimes87 je napisao/la:Matero mila koliko smo mi podjeljeni to je cudo jedno... I ustvarnom zivotu i na forumu. Nigdje sivog hebote, sve crno i bijelo. De malo odvadite i jedni i drugi.
Hahahahahahaha ti imas kompleks od Fazle iako je i meni to najgluplji lik sto moze bitistaragarda je napisao/la:Fazla, miran budiSARS je napisao/la:ajmo taksista dvije ture okomogstaragarda je napisao/la:A ja bas kontam gdje je stari Slobodas SARS....Negooooo,od kad ono krenuše ove nase miki maus izjave od strane privrednika....Jel' od onog kad cickovo ulje rece da im je Karic pobjegao iz busa u Janji i otišao u nepoznatom pravcu
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa Azmir kad je spomenuo da bi mogao u Savez fasovao je jednogodišnju suspenziju da se ne može kandidovat na izborima. A mora od kantona krenut. Niko iz Sarajeva nije kriv 
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.