cenan me vazda nasmije
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Neka ga sve dok je ova uprava tu, a to je nadam se makar još 10 godina.Virtu4l je napisao/la:Evo meni je ok, i nadam se da će još dugo ostati na toj funkciji i davati ovakve rezultate. Titula SD mu je samo nagrada za odličan posao koji je radio dok je bio 'skaut'.
Ne da nije toliko loše, nego je odlično. Mlad, izuzetno ambiciozan čovjek na takvoj poziciji, a evo vidjeli smo i da zna znanje. Kakvi Šabanadžovići i ta neka 'zvučna' imena, nemaju ti ljudi potrebnu energiju za takav posao. Ćenan se savršeno uklapa u kompletnu administraciju, svi su isti, izuzetno motivisani, ambiciozni, klub im je na prvom mjestu, nema zadrške, rokaju samo naprijed.LjoZee je napisao/la:Volio bih i ja da neki bas Zeljovac tu,ali ni ovo nije toliko lose. Sabanadzovic je bio moja zelja za tu poziciju,medjutim, on je sam rekao da se ne bavi poslovima oko fudbala vec skroz nesto 10. Kako god bolje Cenan nego onaj sto je kod komsija kuca mu daleko od Grbavice bila.
To nije bitno za ovo što ja govorim. Imaš položaj uIncognito87 je napisao/la:Refik sam reko da su ga zvali i da se zahvalio, bespotrebno se ponavljaju stvari.
Malo sam prepravio da ne miješano kruške i jabuke.amar92 je napisao/la:Pitar je igrao i za Zelju, i to nakon Sarajeva za sta treba imati i muda. Mislim da bi svi voljeli vidjeti nekog Zeljovca kad bi imali garanciju da ce raditi isto ili bolje od Pitara. Zasad Pitar radi odlican posao i neka ga tu, bitnije to nego da imamo naseg nekog koga je lijepo vidjeti a da ne zna posao raditi.
Nije uopšte bitno je li to Ćenan ili neki drugi PITAR. Bitno da je Pitar, samo to i ništa više.Monci je napisao/la:Boga mi ja se sjećam i da im "utrpa" u nekoj tekmi. Ne može im gore od toga biti.
Ja 100% znam da je Šabanu i Mariu Staniću nuđeno da preuzmu tu funkciju, ali odbili su. Čuo sam (dakle nemam sigurnu informaciju) da je još nekim od Željinih legendi nuđeno, ali da su takođe odbili. Teško je ljudima koji su uspjeli u životu, i kao nogometaši, i u privatnom poslu prihvatiti ovakve obaveze, jer fakat traže mnogo vremena i odricanja. Za neku platu, koje predpostavljam i nije nešto posebno, obzirom da su ti ljudi dobro situirani i imaju razvijene privatne poslove, logično je da se ne vide u ovome. Da li je Ćenan idealno rješenje ja fakat ne znam, ali činjenica je da u ovom momentu solidno radi, mnogo je angažovan oko svega, i ima rezultate. Slaže se sa Slavkom, dobro stoji i sa upravom, dakle imaju svi skupa bitnu sinergiju, što bi se trebalo reflektovati i na ekipu na kraju krajeva, i donijeti rezultat. To je jedino važno, sve ostalo je manje bitno. A torPEDERI ujedaju, da nije oko Ćenana našli bi neku drugu ublehu, satra ih ljubomora pojedoše se....
To sto je igrao za Zelju nakon pitara moze znaciti i da je profesionalac kojem je karijera na prvom mjestu.Neandertalac je napisao/la:Malo sam prepravio da ne miješano kruške i jabuke.amar92 je napisao/la:Pitar je igrao i za Zelju, i to nakon Sarajeva za sta treba imati i muda. Mislim da bi svi voljeli vidjeti nekog Zeljovca kad bi imali garanciju da ce raditi isto ili bolje od Pitara. Zasad Pitar radi odlican posao i neka ga tu, bitnije to nego da imamo naseg nekog koga je lijepo vidjeti a da ne zna posao raditi.
To što je igrao za Želju par utakmica ne znači ama baš ništa drugo osim da je izdao svoj klub.
Ko bi od vas prešao da igra za Sarajevo? Možete li se zamisliti da to učinite? Šta bi mislili o sebi i šta bi drugi mislili o vama?
Što se njegovog rada tiče;
Idi tamo, idi ovamo, nazovi ovoga, javi se ovome, ponudi ovo, prihvati to i to. Vrhunski posao za koji treba imati znanja. I kičmu
A da je poletan i ima volju za rad, to stoji. Falio sam nedavno baš te stvari, što se kaže nije mu mrsko ništa.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hrasno15, pinki, RoadRunner85, Sarun, WeekendOffender, Zeljoo1921 i 96 gostiju.