FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Nek sad Boccacinija i njega uce bosanski. Bocca je naucio neke rijeci,ali treba jos nauciti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kerla u Zrinjskom? 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO

cenan me vazda nasmije
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ćenan vazda ima facu k'o iz Nadrealista.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Joj Cenanu frizure haha gdje ce ko s njim ?
- Neandertalac
- Kontakt:
Pitar SD.
A meni govorili godinu, jok ba, ne treba nam, šta će nam, nema potrebe itd. Kad na kraju glavni scout, pitar, na jednu od najreprezentativnijih i najodgivornijh funkcija u klubu.
Hajde to što je potrčko obični pa nema neke odgovornosti, to i shvatam. Ali da pitar ispred Želje, pregovara, dogovara, objašnjava, izlazi ispred kluba...
To nisam nikad niti ću ikad shvatiti!
Kome je ok, samo neka posluša šta nam komšije svakodnevno govore i neka se malo sjeti nekih stvari iz prošlosti. Da ne ulazimo u to da su nam gradski rivali.
A meni govorili godinu, jok ba, ne treba nam, šta će nam, nema potrebe itd. Kad na kraju glavni scout, pitar, na jednu od najreprezentativnijih i najodgivornijh funkcija u klubu.
Hajde to što je potrčko obični pa nema neke odgovornosti, to i shvatam. Ali da pitar ispred Želje, pregovara, dogovara, objašnjava, izlazi ispred kluba...
To nisam nikad niti ću ikad shvatiti!
Kome je ok, samo neka posluša šta nam komšije svakodnevno govore i neka se malo sjeti nekih stvari iz prošlosti. Da ne ulazimo u to da su nam gradski rivali.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Evo meni je ok, i nadam se da će još dugo ostati na toj funkciji i davati ovakve rezultate. Titula SD mu je samo nagrada za odličan posao koji je radio dok je bio 'skaut'.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Neka ga sve dok je ova uprava tu, a to je nadam se makar još 10 godina.Virtu4l je napisao/la:Evo meni je ok, i nadam se da će još dugo ostati na toj funkciji i davati ovakve rezultate. Titula SD mu je samo nagrada za odličan posao koji je radio dok je bio 'skaut'.
Volio bih i ja da neki bas Zeljovac tu,ali ni ovo nije toliko lose. Sabanadzovic je bio moja zelja za tu poziciju,medjutim, on je sam rekao da se ne bavi poslovima oko fudbala vec skroz nesto 10. Kako god bolje Cenan nego onaj sto je kod komsija kuca mu daleko od Grbavice bila.
- Neandertalac
- Kontakt:
Treba imati bar neke aršine i principe u pm.
Za mene lično ovo je bruka!
Za mene lično ovo je bruka!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pitanje za ove sto imaju neke informacije jesmo li zavrsili sa prelaznim ili ce jos neko doci ?
Ne da nije toliko loše, nego je odlično. Mlad, izuzetno ambiciozan čovjek na takvoj poziciji, a evo vidjeli smo i da zna znanje. Kakvi Šabanadžovići i ta neka 'zvučna' imena, nemaju ti ljudi potrebnu energiju za takav posao. Ćenan se savršeno uklapa u kompletnu administraciju, svi su isti, izuzetno motivisani, ambiciozni, klub im je na prvom mjestu, nema zadrške, rokaju samo naprijed.LjoZee je napisao/la:Volio bih i ja da neki bas Zeljovac tu,ali ni ovo nije toliko lose. Sabanadzovic je bio moja zelja za tu poziciju,medjutim, on je sam rekao da se ne bavi poslovima oko fudbala vec skroz nesto 10. Kako god bolje Cenan nego onaj sto je kod komsija kuca mu daleko od Grbavice bila.
Shvatili su gdje su griješili u prošlosti i evo skoro pa su ispravili sve greške, to je po meni najbitnije. Griješiti je ok, ali ponavljati iste greške je već problem.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Čuj kakav Šabanađović. Bolje da je Ćenan.
Evo kakvi smo.

Evo kakvi smo.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Incognito87
- Kontakt:
Refik sam reko da su ga zvali i da se zahvalio, bespotrebno se ponavljaju stvari.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- Neandertalac
- Kontakt:
To nije bitno za ovo što ja govorim. Imaš položaj uIncognito87 je napisao/la:Refik sam reko da su ga zvali i da se zahvalio, bespotrebno se ponavljaju stvari.
FK Željezničar na kojem je dijete FK Sarajevo.
90% navijača Sarajeva, da ih sada pitaš da li bi voljeli da meteor udari u stadion Grbavica odgovorili bi potvrdno.
Da ih pitaš da li bi voljeli da Željo ispadne iz lige, odgovorili bi potvrdno.
Da ih pitaš da li bi voljeli da se ugasimo, odgovorili bi potvrdno.
Čak i više, možda i nekih 95%.
Klub sa skoro sto godina tradicije i nama na takvoj funkciji pitar. Žalosno.
Moj stav, moje razmišljanje. Bar imam kičmu a ne kao neki što iz guzica vire...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pa imam i ja mišljenje, a to je da Ćenan odlično odrađuje svoj posao.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ćenan je igrao i za Zelju, i to nakon Sarajeva za sta treba imati i muda. Mislim da bi svi voljeli vidjeti nekog Zeljovca kad bi imali garanciju da ce raditi isto ili bolje od Cenana. Zasad Cenan radi odlican posao i neka ga tu, bitnije to nego da imamo naseg nekog koga je lijepo vidjeti a da ne zna posao raditi.
- Neandertalac
- Kontakt:
Malo sam prepravio da ne miješano kruške i jabuke.amar92 je napisao/la:Pitar je igrao i za Zelju, i to nakon Sarajeva za sta treba imati i muda. Mislim da bi svi voljeli vidjeti nekog Zeljovca kad bi imali garanciju da ce raditi isto ili bolje od Pitara. Zasad Pitar radi odlican posao i neka ga tu, bitnije to nego da imamo naseg nekog koga je lijepo vidjeti a da ne zna posao raditi.
To što je igrao za Želju par utakmica ne znači ama baš ništa drugo osim da je izdao svoj klub.
Ko bi od vas prešao da igra za Sarajevo? Možete li se zamisliti da to učinite? Šta bi mislili o sebi i šta bi drugi mislili o vama?
Što se njegovog rada tiče;
Idi tamo, idi ovamo, nazovi ovoga, javi se ovome, ponudi ovo, prihvati to i to. Vrhunski posao za koji treba imati znanja. I kičmu
A da je poletan i ima volju za rad, to stoji. Falio sam nedavno baš te stvari, što se kaže nije mu mrsko ništa.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Boga mi ja se sjećam i da im "utrpa" u nekoj tekmi. Ne može im gore od toga biti.
Ja 100% znam da je Šabanu i Mariu Staniću nuđeno da preuzmu tu funkciju, ali odbili su. Čuo sam (dakle nemam sigurnu informaciju) da je još nekim od Željinih legendi nuđeno, ali da su takođe odbili. Teško je ljudima koji su uspjeli u životu, i kao nogometaši, i u privatnom poslu prihvatiti ovakve obaveze, jer fakat traže mnogo vremena i odricanja. Za neku platu, koje predpostavljam i nije nešto posebno, obzirom da su ti ljudi dobro situirani i imaju razvijene privatne poslove, logično je da se ne vide u ovome. Da li je Ćenan idealno rješenje ja fakat ne znam, ali činjenica je da u ovom momentu solidno radi, mnogo je angažovan oko svega, i ima rezultate. Slaže se sa Slavkom, dobro stoji i sa upravom, dakle imaju svi skupa bitnu sinergiju, što bi se trebalo reflektovati i na ekipu na kraju krajeva, i donijeti rezultat. To je jedino važno, sve ostalo je manje bitno. A torPEDERI ujedaju, da nije oko Ćenana našli bi neku drugu ublehu, satra ih ljubomora pojedoše se....
Ja 100% znam da je Šabanu i Mariu Staniću nuđeno da preuzmu tu funkciju, ali odbili su. Čuo sam (dakle nemam sigurnu informaciju) da je još nekim od Željinih legendi nuđeno, ali da su takođe odbili. Teško je ljudima koji su uspjeli u životu, i kao nogometaši, i u privatnom poslu prihvatiti ovakve obaveze, jer fakat traže mnogo vremena i odricanja. Za neku platu, koje predpostavljam i nije nešto posebno, obzirom da su ti ljudi dobro situirani i imaju razvijene privatne poslove, logično je da se ne vide u ovome. Da li je Ćenan idealno rješenje ja fakat ne znam, ali činjenica je da u ovom momentu solidno radi, mnogo je angažovan oko svega, i ima rezultate. Slaže se sa Slavkom, dobro stoji i sa upravom, dakle imaju svi skupa bitnu sinergiju, što bi se trebalo reflektovati i na ekipu na kraju krajeva, i donijeti rezultat. To je jedino važno, sve ostalo je manje bitno. A torPEDERI ujedaju, da nije oko Ćenana našli bi neku drugu ublehu, satra ih ljubomora pojedoše se....
- Neandertalac
- Kontakt:
Nije uopšte bitno je li to Ćenan ili neki drugi PITAR. Bitno da je Pitar, samo to i ništa više.Monci je napisao/la:Boga mi ja se sjećam i da im "utrpa" u nekoj tekmi. Ne može im gore od toga biti.
Po deseti put, za mene je to uvreda. Žalosno.
A ovaj podvučeni dio.
Pravite atmosferu da se ništa što nekome ne odgovara ne smije reći ili javno iznositi. Znači ako neki navijač FK Željezničar kaže da mu je nezamislivo gledati pitara na funkciji SD vi mu kažete da je ****, rušitelj, plaćenik, klošar, konobar, majmun...Šta sve već pričate.
Pazi, nije to baš tako bezazleno kako se na prvi pogled čini. Jeste ružno, odvratno i primitivno, to svakako.
Pa kada kažem kako je transfer Memije smiješan i žalostan jer bi samo od naknade za treniranje dobili nekih 120 milja € , ja sam ****, plaćenik, rušitelj itd.
Kao napada vas neko ili napada se na klub ako to spomeneš. Ako sam rekao za Ćenana ja rušim upravu a ako kažem za neki transfer onda pišete da ne bi volio da se izgradi istok.
Mislim, baš ste fuj...
Nisam vam ja Amazon i Hrasno a ni ss.ba. Ja, svijetla obraza dođem na utakmicu i pozdravom se sa stotinama ljudi koji me poznaju lično ka časnog i poštenog čovjeka, velikog Željovca, koji nikada nikome u životu nije dužan ostao. Nemam oraha u džepovima niti sam nekada imao neku vezu sa klubom osim kao navijač.
Ako ja kao navijač, ne smijem reći da mi se nešto ne sviđa, onda ok. Samo se to u mom slučaju neće dogoditi.
Dok sam živ niti če me ko kupiti niti če mi nešto zabraniti.
A ovo Ped€r itd. Ti i svi ostali koji tako pišu, vjerujem da razmjenjujete privatne podatke forumaša, opet uzete od nekih prodanih duša.
Kada me vidiš na ulici, ti i bilo ko drugi, zaustavi me pa reci; je li P€deru, šta ono ti pišeš.
Stisni muda kujo!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 29 gostiju.