Ova brojka nije tacna 99%, ali...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
What ?Amsterdam1312 je napisao/la:Yesterday 8000 Glasgow Rangers FC fans travelled 1700 km on a snowy day to show the Red Bull owned Leipzig what real fans and real passion are !
Teško ove sezone, ali možda u narednim godinama, koliko sam skontao vratili sve te dugove koje su imali, sada korak po korak. Najjači.Manuel je napisao/la:Pa stvarno DInamovi dominiraju.Koja bi to bila dobrila da udju u Bundes Ligu a imaju realne sanse ako nista preko baraza.
Ma polako nek su samo u vrhu a onda kad udju krece jos vece ludilo.sarajevo46 je napisao/la:Teško ove sezone, ali možda u narednim godinama, koliko sam skontao vratili sve te dugove koje su imali, sada korak po korak. Najjači.Manuel je napisao/la:Pa stvarno DInamovi dominiraju.Koja bi to bila dobrila da udju u Bundes Ligu a imaju realne sanse ako nista preko baraza.
Znaš već priču oko RB-a u Njemačkoj i da su svi protiv njih..IlProfessore je napisao/la:Šta piše na ovim transparentima navijača BVB-a?
I koliko god da je loš kvalitet fudbala, posjeta i milion drugih faktora, i dalje su italijani ti koji imaju dobri stari šmek ultra scene.
Ma znam, u toku sam, nego sam mislio konkretno na transparente... razumijem samo bullshitsarajevo46 je napisao/la:Znaš već priču oko RB-a u Njemačkoj i da su svi protiv njih..IlProfessore je napisao/la:Šta piše na ovim transparentima navijača BVB-a?
I koliko god da je loš kvalitet fudbala, posjeta i milion drugih faktora, i dalje su italijani ti koji imaju dobri stari šmek ultra scene.Tako su se prikljucili i navijači BVB uglavnom su parole protiv RB, modernog fudbala, saveza što dopušta to i sl.
Italija će uvijek biti u vrhu.
Jos kad bi prijevod stavio....sarajevo46 je napisao/la:St.Pauli - SG Dynamo![]()
"Svi moji prijatelji je.. sve tvoje prijatelje"semcho je napisao/la:Jos kad bi prijevod stavio....sarajevo46 je napisao/la:St.Pauli - SG Dynamo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.