AREZZO-Alessandria

Navijaci Parme idu na gostovanje u Veneziju

Torino-Atalanta

Avellino-Entella

Genoa-Crotone

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

Znaš već priču oko RB-a u Njemačkoj i da su svi protiv njih..IlProfessore je napisao/la:Šta piše na ovim transparentima navijača BVB-a?
I koliko god da je loš kvalitet fudbala, posjeta i milion drugih faktora, i dalje su italijani ti koji imaju dobri stari šmek ultra scene.
Ma znam, u toku sam, nego sam mislio konkretno na transparente... razumijem samo bullshitsarajevo46 je napisao/la:Znaš već priču oko RB-a u Njemačkoj i da su svi protiv njih..IlProfessore je napisao/la:Šta piše na ovim transparentima navijača BVB-a?
I koliko god da je loš kvalitet fudbala, posjeta i milion drugih faktora, i dalje su italijani ti koji imaju dobri stari šmek ultra scene.Tako su se prikljucili i navijači BVB uglavnom su parole protiv RB, modernog fudbala, saveza što dopušta to i sl.
Italija će uvijek biti u vrhu.

Jos kad bi prijevod stavio....sarajevo46 je napisao/la:St.Pauli - SG Dynamo![]()
"Svi moji prijatelji je.. sve tvoje prijatelje"semcho je napisao/la:Jos kad bi prijevod stavio....sarajevo46 je napisao/la:St.Pauli - SG Dynamo![]()

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.