Oficijelna stranice ŽELJE je meni lično fantastična i još se sada i redovno ažurira! Je li fakat istina da se to radi bez naknade? Ne morate o ciframa, mogu i pojmovi "simbolično", "solidno", "ništa"... Znam da je krenula volonterski.
Što se dresove tiče, najgore je što su se prodavali dresovi(iz Trebinja čini mi se) koji se nisu namjeravali koristiti u sezoni, a uz tu pretpostavku su se kupovali. Za Čolu me boli ona stvar, taman da su mu onaj Vazdin s pijace poklonili. Fin marketinški potez. A što se tih nekih fotografija tiče, svugdje je aktuelno da se poslika nekoliko igrača u novim dresovima u svim pozama

Ono profesionalno. Pa da se to onda okači na stranicu i tjera ljude da kupe dres (:
Što se tiče neopipljivog Žuje, zamolio bih ljude sa stranice da ugovore intervju s njim, a po onom principu "Pitajte Sabahudina". Čini mi se su nam ostali dužni za Lazara jedan takav najavljeni intervju.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!