FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 02 avg 2010, 14:06

Od sutra kreće prodaja
godišnjih i polugodišnjih ulaznica

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/od ... h-ulaznica
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 avg 2010, 14:07

Oficijelna stranice ŽELJE je meni lično fantastična i još se sada i redovno ažurira! Je li fakat istina da se to radi bez naknade? Ne morate o ciframa, mogu i pojmovi "simbolično", "solidno", "ništa"... Znam da je krenula volonterski.
Što se dresove tiče, najgore je što su se prodavali dresovi(iz Trebinja čini mi se) koji se nisu namjeravali koristiti u sezoni, a uz tu pretpostavku su se kupovali. Za Čolu me boli ona stvar, taman da su mu onaj Vazdin s pijace poklonili. Fin marketinški potez. A što se tih nekih fotografija tiče, svugdje je aktuelno da se poslika nekoliko igrača u novim dresovima u svim pozama :mrgreen: Ono profesionalno. Pa da se to onda okači na stranicu i tjera ljude da kupe dres (:
Što se tiče neopipljivog Žuje, zamolio bih ljude sa stranice da ugovore intervju s njim, a po onom principu "Pitajte Sabahudina". Čini mi se su nam ostali dužni za Lazara jedan takav najavljeni intervju.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 avg 2010, 14:14

0KM, nula, nistica, zero itd
No to i nije problem, ne traze se pare, nego samo korektan odnos...
Za Lazu je propalo jer je server imao viruse pa dok smo stavili u funkciju novu stranicu bla bla, palo je u zaborav...
Ali bice intervjua sada, dok dodju u Sa :D
Sto se Zuje tice, sumnjam da ce se to desiti jer ipak smo mi Zeljin site i ne moze se bas napraviti takav intervju kakav svi zelimo (ako me shvatas)...mislim da bi to izvor trebao ili ss...

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 02 avg 2010, 14:19

Seyo_TM je napisao/la:0KM, nula, nistica, zero itd
Za Lazu je propalo jer je server imao viruse pa dok smo stavili u funkciju novu stranicu bla bla, palo je u zaborav...
Sto se Zuje tice, sumnjam da ce se to desiti jer ipak smo mi Zeljin site i ne moze se bas napraviti takav intervju kakav svi zelimo (ako me shvatas)...mislim da bi to izvor trebao ili ss...
neće žuju niko ništa "ružno" pitati
a on kao prvi čovjek kluba mora izaći sa ciljevima i razmišljanjima o sezoni pred nama
ali ga treba "zamoliti" da bude konkretan

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 02 avg 2010, 14:19

Žujo ne želi da daje intervjue prije nego počne nešto konkretno raditi. Pošteno od njega.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 avg 2010, 14:24

Seyo_TM je napisao/la:0KM, nula, nistica, zero itd
Hajde super ako ništa ne dobijate :mrgreen: Mislim, kapa do poda! Stranicom sam zadivljen! A za Lazara ste ostali dužni, polomio sam se da predložim nekih par normalnih pitanja :mrgreen:
Šteta to za Žuju, ali shvatam. "Izvor" bi bio idealno rješenje...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 avg 2010, 14:29

elSaik je napisao/la:Žujo ne želi da daje intervjue prije nego počne nešto konkretno raditi. Pošteno od njega.
Je li to znači da neće nikad davati intervjue? :lol: Đe je to pošteno?! Zar ih nije davao borovinama kad je trebalo kukati oko dugova?! Nedavno se i na "izvoru" osvrnuo na Tel Aviv. Doduše, lik više ništa ni ne obećava. Doslovno kaže da klub kao klub nije ni milimetra napredovao i da je sve to u sjeni titule. Ranije je makar spominjao grupnu fazu Lige prvaka :lol: Šta da se radi?! Ako je Amaru dobar i ako nema bolji, neka ga. Ali i sam priznaje da je organizaciono i finansijski klub sa njim na čelu ostao u mjestu!

Visca el Višća!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 02 avg 2010, 14:35

Ma samo nek ne dira Amara. Mislim da je Žujo tu samo da bi Šef mogao raditi kako on želi. Bitno je da ne nazadujemo. ;)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 avg 2010, 14:37

Zna li neko sastav protiv Branitelja? Je li igralo startnih 11 za Olimpik? Je li Lazar istisnuo Rovčanina? Je li Čolić još na desnom beku? Koji je sastav za Olimpik? Usput rečeno, baš bih volio da su starteri Rovčanin i Čolić. Mlade igračine, na kojima se može i zaraditi. A najvažnije je to da njihove limite još nismo upoznali.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 avg 2010, 14:39

elSaik je napisao/la:Ma samo nek ne dira Amara. Mislim da je Žujo tu samo da bi Šef mogao raditi kako on želi. Bitno je da ne nazadujemo. ;)
Čuo sam da se Amar baš naljutio kad je Žujo "neintervjuer" rekao za jedan medij kako nije nikakav problem ako šef ode, jer će odmah Meša doći. Makar se od takvih gluposti može suzdržavati... A dirati ga ni ne smije! Možemo jedino mi njega dirati. :mrgreen:

Visca el Višća!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 avg 2010, 14:40

Seyo_TM je napisao/la:Od sutra kreće prodaja

Obavještavamo sve navijače Željezničara da sutra do 12:00 kreće prodaja godišnjih i polugodišnjih ulaznica za sezonu 2010/2011.

Ako smijem da primjetim .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 avg 2010, 14:46

Stole iz Bora je napisao/la:

Obavještavamo sve navijače Željezničara da sutra do 12:00 kreće prodaja godišnjih i polugodišnjih ulaznica za sezonu 2010/2011.

Pa znači može krenuti i u 8 ujutro, ali će DO 12 sigurno krenuti :mrgreen: 8-)

Visca el Višća!

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 02 avg 2010, 14:52

pa eto zujo je nasao dosta sponzora, ima ih fakat dosta, vise nego prosle sezone i telecom i code generalni. ne moze uvijek coca cola kao sto neki zele. vidis da radi covjek nesto hehe. sa zeljom se konkretno nista ne desava pa ne mora izlaziti u javnost covjek. sta hocete da vam kaze? stvari kao koji ce se dres nositi i kad ce se moci kupiti. :lol:
polako, dres ako se bude prodavao, to je cisto da oni zarade a ne da vama udovolje. uglavnom ima jedna solucija i ne znam hoce li se realizovat uskoro, da imamo u sklopu stadiona i radnju za prodaju stvari kao dresovi, kape, rukavice, salovi, majice, za bebe stvari, lopte i tako dalje, tu opet imate pijacu pa ce odmah kopirat stvari al eto, ovdje ce procenat ici klubu radi imena i etikete. vidjet cemo kako ce se odvijat. al too nije nimalo lose, skuplje ce biti al ce biti zeljino..

zamisli zeljo ne izgubi nijedne tekme ove sezone hehe

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 avg 2010, 14:53

Željovac je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:

Pa znači može krenuti i u 8 ujutro, ali će DO 12 sigurno krenuti :mrgreen: 8-)
Tako mu nekako dodje. Da se ljudi ne zalete izutra pa da onda rondaju Seji i ostalima na sajtu kako su ih navukli .. :D
AMAR OSIM

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 avg 2010, 15:08

Stole iz Bora je napisao/la: Tako mu nekako dodje. Da se ljudi ne zalete izutra pa da onda rondaju Seji i ostalima na sajtu kako su ih navukli .. :D
Pa Seyo im ništa do 12 nije obećao :mrgreen: To je tek mogućnost. Dove87, šta je to generalni sponzor?

Visca el Višća!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 02 avg 2010, 15:23

Do mene je, ali ja volim malo ko svabo.

Na kraju krajeva gledajuci nas mentalitet nije ni bitno hoce li poceti u 9 ili u 12 prodaja godisnjih, imamo sasvim dovoljno vremena da ih kupimo, ali brate dragi kad se radi treba da se radi ozbiljno ili nikako, da se napise prodaja pocinje tad i tad u minutu, pa makar to bilo i u 11:38, ali neka pocne tad. Toliko me nesto ubode u oko ovo DO 12h.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 avg 2010, 15:33

Namjerno smo to napisali da bi se moglo malo pisati...nadam se da je zarez svaki na mjestu :mrgreen:

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 02 avg 2010, 15:40

Lektor mi na godisnjem pa zbog toga viska zareza.

Nije ovo samo zbog ovog DO 12, treba meni malo vise dok ja ne vrisnem :mrgreen: :mrgreen:
malo mi sve ovo i sva ova kolicina neozbiljnosti i neprofesionalnosti laaaaagano ide na zivce.

Da se odmah ogradim da ovim ne obuhvatam stranicu, to znam kako se radi i svaka cast, ali ovo ostalo mi da se skupimo ovdje mislim da bi ozbiljnije radili svoj posao, ali (evo ga opet zarez) sta je tu je mozda se i uozbiljimo.

p.s. ako je namjerno napisano da se raja malo upale onda....
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 avg 2010, 15:43

Seyo_TM je napisao/la:Namjerno smo to napisali da bi se moglo malo pisati...nadam se da je zarez svaki na mjestu :mrgreen:
Zar koristis zareze .. 8-)
AMAR OSIM

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 02 avg 2010, 16:02

Jel se ovo meni nesto kao "poremetio" izgled stranice kluba ili je to svima?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.