NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Nikakva naklapanja nisu ! Mapas nije glavni sponzor, logo je Feala i on je glavni sponzor. Došli su i dresovi sa logom Feala, isti kao i ovi prije, do kraja sezone imaju ugovor sa ovom firmom pa opremu trenutno ne mogu mijenjati. Ova 4 igrača su jedina pojačanja i najvjerojatnije će tako i ostati, taj Brazilac i ako dođe nije sigurno da će potpisati.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Davno sam vam ja govorio ovde da je puklo izmedju Bogdana i Mirka
Puklo je izneđu njih davno, nikada nisu bili u dobrim odnosima, ali to nije za sportskog foruma.
je prije 8 godina, ali je znakovito da su sada sjeli zajedno za stol, to vas treba plašitiHum94 je napisao/la:Davno sam vam ja govorio ovde da je puklo izmedju Bogdana i Mirka
Sta ce me plasit,trebalo bi vas plasit sta se jos prica za Mirka
Feal ako hoce moze sam davat velike novce i dovest nas do titule, ali ipak bi ljepse bilo da on i Mepas to rade zajedno ali to nije tema za nas
Mirko Maric u Videoton za 500000 eura. Imamo li mi ista od ovog transfera?
audere est facere!
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
Pročitaj malo bolje moj post pa ćeš shvatiti o čemu ti pričam. A to su obična “čaršijska naklapanja“ ljudi se ne vole na različitim poljima, ali novac interes i posao sve povezuje! U konkretnom slučaju sve je dobrim djelom dogovoreno i samo se finese trebaju iskristalizirati pa nas dogodine očekuje možda i nikad jača momčad Širokog, ali uredu pričekajmo 8 mjesec pa me slobodno citiraj i ti i mostarac!jozo121 je napisao/la:Nikakva naklapanja nisu ! Mapas nije glavni sponzor, logo je Feala i on je glavni sponzor. Došli su i dresovi sa logom Feala, isti kao i ovi prije, do kraja sezone imaju ugovor sa ovom firmom pa opremu trenutno ne mogu mijenjati. Ova 4 igrača su jedina pojačanja i najvjerojatnije će tako i ostati, taj Brazilac i ako dođe nije sigurno da će potpisati.
Znoj štedi krv!
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
Hum94 je napisao/la:Sta ce me plasit,trebalo bi vas plasit sta se jos prica za Mirka
Brini se o svom klubu prijatelju veći dio svog vremena posvećuješ drugima jesi ti jedan od onih iz Grabove Drage ili Izbična koji su “dica sa asvalta“
Znoj štedi krv!
Pa trebali bi dobiti, sad ne znam koliki postotak ide nama kao maticnom klubu...spursman je napisao/la:Mirko Maric u Videoton za 500000 eura. Imamo li mi ista od ovog transfera?
Ugovor sa Jako je do kraja sezone?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ugovor sa Jako-m je do kraja 6 mjeseca. A za ovaj dogovor između Mepasa i Feala ja trenutno ne vjerujem, daj Bože da griješim, možda se nešto promjeni u dogledno vrijeme ali sada, sumnjam.
Drž se šefa sa bara i da vam dugo poživi.... nakon njegaHum94 je napisao/la:Sta ce me plasit,trebalo bi vas plasit sta se jos prica za Mirka
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
Strpi se još malojozo121 je napisao/la:Ugovor sa Jako-m je do kraja 6 mjeseca. A za ovaj dogovor između Mepasa i Feala ja trenutno ne vjerujem, daj Bože da griješim, možda se nešto promjeni u dogledno vrijeme ali sada, sumnjam.
Znoj štedi krv!
Kako me iritiraju ova naklapanja kao posvađali se Jozo i Mirko....pa koliko naivni trebate biti da mislite da 2 čovjeka koja skupa imaju 500 000 000 KM ulaze u nešto bez da se dogovore i oko najmanje sitnice kao tko će biti glavni sponzor i čiji će logo biti na prsima...pfff kao da je to bitno
Široki će biti nikad jači,ne brinite ništa
A ovom jadniku s jabuke koji pljuje trenera o kojem zna isto koliko ja o uzgoju avokada na Tajlandu poručujem da se slobodno iseli iz Širokog jer takvi nam ne trebaju

Široki će biti nikad jači,ne brinite ništa
A ovom jadniku s jabuke koji pljuje trenera o kojem zna isto koliko ja o uzgoju avokada na Tajlandu poručujem da se slobodno iseli iz Širokog jer takvi nam ne trebaju
EKONNP
Nesto razmišljam, jeli oni lik s jabuke psihički poremećena osoba, ili mu je dosadno u zivotu pa trazi nekoga da se prepire preko komentara...
...
Ajde ljudi sta se opterecujete debilima,ima ljubomornih iskompleksiranih uvijek i bit ce
Samo jedno ime
Siroki - Velez live stream preko Her.cegovinaLive
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Jet2Holiday, johntravolta123, Paromlinac, Rahatlokum, Venom i 36 gostiju.