NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Nece gospoda prihvatiti, ispod njihovog renomea je to
, iako svojom kvalitetom i jesu za 2.FBiH...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Mepas ce sve manje i manje davati u klub...
Da li su ostale njegove reklame na stadionu i stranici?
Mepasov logo je i dalje na sluzbenoj stranici
HRHB
HRHB
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
To su sve naklapanja!!! … Dogovor oko većine stvari je postignut i na ljeto se ide sa potpunom rekonstrukcijom i igračkog kadra i pojedinih čelnih ljudi. Dogovoreno je sve već na relaciji Mepas – FEAL istina da je na početku bilo trzavica i sad je sve većim djelom riješeno! FEAL će sigurno na sebe preuzeti veći dio tereta, ali Mepas svakako ostaje bitan faktor stabilnosti kluba. U iduću sezonu se planira ući sa velikim ambicijama, uglavnom sve će te vidjeti preko ljeta.sb1996 je napisao/la:Mepas ce sve manje i manje davati u klub...
Znoj štedi krv!
Moguće sve, i volio bi da je tako, ali ja sam neki dan od ljudih bliskih klubu čuo drugačije... Vidjet ćemoUstanik8SB8 je napisao/la:To su sve naklapanja!!! … Dogovor oko većine stvari je postignut i na ljeto se ide sa potpunom rekonstrukcijom i igračkog kadra i pojedinih čelnih ljudi. Dogovoreno je sve već na relaciji Mepas – FEAL istina da je na početku bilo trzavica i sad je sve većim djelom riješeno! FEAL će sigurno na sebe preuzeti veći dio tereta, ali Mepas svakako ostaje bitan faktor stabilnosti kluba. U iduću sezonu se planira ući sa velikim ambicijama, uglavnom sve će te vidjeti preko ljeta.sb1996 je napisao/la:Mepas ce sve manje i manje davati u klub...
Da li su ostale njegove reklame na stadionu i stranici?Slobodno neka me netko demantira početkom sezone u 8 mjesecu
Od ove se nije htjelo na silu loviti rezultat već će na neki način poslužiti kao test za uigravanje čitavog orkestra od uprave pa sve do igrač.
Da li je moguće da bude još prinova?
Ceka se Brazilac da rjesi papire neke dolebi trebo bi sletit u roku tjedan dana al je pitanje oce li ga registrirat(imali smo prije takvih slucajeva). Mislim da nitko vise nece dolazit. Na ljeto bi pokusao dovesti Bozu Musu iz Slaven Belupa,dobar igrac,domaci je sigurno bi bio vrlo dobar tandem Bralic-Musa..
Samo jedno ime
Nikakva naklapanja nisu ! Mapas nije glavni sponzor, logo je Feala i on je glavni sponzor. Došli su i dresovi sa logom Feala, isti kao i ovi prije, do kraja sezone imaju ugovor sa ovom firmom pa opremu trenutno ne mogu mijenjati. Ova 4 igrača su jedina pojačanja i najvjerojatnije će tako i ostati, taj Brazilac i ako dođe nije sigurno da će potpisati.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Davno sam vam ja govorio ovde da je puklo izmedju Bogdana i Mirka
Puklo je izneđu njih davno, nikada nisu bili u dobrim odnosima, ali to nije za sportskog foruma.
je prije 8 godina, ali je znakovito da su sada sjeli zajedno za stol, to vas treba plašitiHum94 je napisao/la:Davno sam vam ja govorio ovde da je puklo izmedju Bogdana i Mirka
Sta ce me plasit,trebalo bi vas plasit sta se jos prica za Mirka
Feal ako hoce moze sam davat velike novce i dovest nas do titule, ali ipak bi ljepse bilo da on i Mepas to rade zajedno ali to nije tema za nas
Mirko Maric u Videoton za 500000 eura. Imamo li mi ista od ovog transfera?
audere est facere!
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
Pročitaj malo bolje moj post pa ćeš shvatiti o čemu ti pričam. A to su obična “čaršijska naklapanja“ ljudi se ne vole na različitim poljima, ali novac interes i posao sve povezuje! U konkretnom slučaju sve je dobrim djelom dogovoreno i samo se finese trebaju iskristalizirati pa nas dogodine očekuje možda i nikad jača momčad Širokog, ali uredu pričekajmo 8 mjesec pa me slobodno citiraj i ti i mostarac!jozo121 je napisao/la:Nikakva naklapanja nisu ! Mapas nije glavni sponzor, logo je Feala i on je glavni sponzor. Došli su i dresovi sa logom Feala, isti kao i ovi prije, do kraja sezone imaju ugovor sa ovom firmom pa opremu trenutno ne mogu mijenjati. Ova 4 igrača su jedina pojačanja i najvjerojatnije će tako i ostati, taj Brazilac i ako dođe nije sigurno da će potpisati.
Znoj štedi krv!
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
Hum94 je napisao/la:Sta ce me plasit,trebalo bi vas plasit sta se jos prica za Mirka
Brini se o svom klubu prijatelju veći dio svog vremena posvećuješ drugima jesi ti jedan od onih iz Grabove Drage ili Izbična koji su “dica sa asvalta“
Znoj štedi krv!
Pa trebali bi dobiti, sad ne znam koliki postotak ide nama kao maticnom klubu...spursman je napisao/la:Mirko Maric u Videoton za 500000 eura. Imamo li mi ista od ovog transfera?
Ugovor sa Jako je do kraja sezone?
HRHB
HRHB
Ugovor sa Jako-m je do kraja 6 mjeseca. A za ovaj dogovor između Mepasa i Feala ja trenutno ne vjerujem, daj Bože da griješim, možda se nešto promjeni u dogledno vrijeme ali sada, sumnjam.
Drž se šefa sa bara i da vam dugo poživi.... nakon njegaHum94 je napisao/la:Sta ce me plasit,trebalo bi vas plasit sta se jos prica za Mirka
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
Strpi se još malojozo121 je napisao/la:Ugovor sa Jako-m je do kraja 6 mjeseca. A za ovaj dogovor između Mepasa i Feala ja trenutno ne vjerujem, daj Bože da griješim, možda se nešto promjeni u dogledno vrijeme ali sada, sumnjam.
Znoj štedi krv!
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, Zigazaga i 19 gostiju.