Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jedina sreća Slobode oko ovih ugovora je što živimo u Bosni i Hercegovini! Inače bi im se crno pisalo za ovakvu klempu državi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa naravno, nikada oni nisu poslovali kako treba. Za javnost i naivne ljude da ali ovako..YNWA je napisao/la:Kad krene prozivanje za nelegalno poslovanje, i varanje države, a svi to rade, pa prvi zeljeznicar je nudio Ordagicu dupli ugovor, jedan u savez, sa cifrom za doprinose, jedan samo da oni znaju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Inace je novcana kazna i -3 boda klubu uz 6 mjeseci zabrane igranja igracu ali nista od toga nece biti najvjerovatnije.joker90 je napisao/la:Tresla se gora, rodio se miš! Obično tako bude kod nas, kakva izbacivanja i kazne..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- zamorano1plus8
- Kontakt:
plus zabrana dovodjenja igraca na odredjeni periodMortemHz je napisao/la:Inace je novcana kazna i -3 boda klubu uz 6 mjeseci zabrane igranja igracu ali nista od toga nece biti najvjerovatnije.joker90 je napisao/la:Tresla se gora, rodio se miš! Obično tako bude kod nas, kakva izbacivanja i kazne..
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
A ne možeš im oduzeti tri boda, Široki bi ih prestigao, ovako imaju još kakve takve šanse za ligu za prvaka.MortemHz je napisao/la:Inace je novcana kazna i -3 boda klubu uz 6 mjeseci zabrane igranja igracu ali nista od toga nece biti najvjerovatnije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dajte nam tuu federalnu
da i vi svi malo dusom dahnete bez zeljee 
Sto se tice kostica na kraju ce najvise ispastat on sam, ako je imao ugovor trebao ga je ispostovat, a ne znam sta je pogresno u tome sto zeljo radi kao mi bi njeg mogli nagovorit da raskine ugovor sa slobodom protiv njegove volje, smijesno. Da sam to ne zeli nista se od ovog ne bi desilo
Sto se tice kostica na kraju ce najvise ispastat on sam, ako je imao ugovor trebao ga je ispostovat, a ne znam sta je pogresno u tome sto zeljo radi kao mi bi njeg mogli nagovorit da raskine ugovor sa slobodom protiv njegove volje, smijesno. Da sam to ne zeli nista se od ovog ne bi desilo
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Neandertalac je napisao/la:Sariel je napisao/la:
u koliziji si po pitanju forme i sadrzaja postova.neandertalac,ozbiljno..ono gospodski a same psovke
nisam neki kolektor po pitanju pravopisa, al to je strahobalno.
kakvo pocerivanje ba, ko ovaj vas slucaj kostic na ufei jeli?![]()
mislim nije jos gotovo,al bice, ko i za punca s dinom
kakav her zika kakav kolektor
kako nisam lepo reko? kako detektor?
ovaj koincident jesam dobro reko?
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 10 feb 2017, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Neandertalac
- Kontakt:
Izbaciti iz lige fukare. Do juče za milju, dvije prodavali utakmice a danas bi da se naguravaju sa najvećima.
E neće moći...
E neće moći...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
da pozovemo miliciju???Neandertalac je napisao/la:Izbaciti iz lige fukare. Do juče za milju, dvije prodavali utakmice a danas bi da se naguravaju sa najvećima.
E neće moći...
SAMO MI JOS TO FALI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zanimljivo je da protiv Zelje imamo pozitivan omjer od 1945-2016, a da je Zeljo u Jugoslaviji ispao iz lige kada je Sloboda bila u vrhu. Ali Zeljo je golem.
Neko ispao iz Jugoslavije a nekog Leotar izbacio
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
ex YU 51 18 15 18 67-67tuzlak1987 je napisao/la:Zanimljivo je da protiv Zelje imamo pozitivan omjer od 1945-2016, a da je Zeljo u Jugoslaviji ispao iz lige kada je Sloboda bila u vrhu. Ali Zeljo je golem.
"Istina je, razgovarali smo sa Kostićem i na obostrano zadovoljstvo smo dogovorili produžetak saradnje do 2018. godine", istakao je prvi čovjek Slobode Senad Mujkanović.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Onda je Ordagicu neki drugi Zeljeznicar Sarajevo ponudio dupli ugovor, pričam o onom vremenu kad ste ga zvali dok je bio u Zvijezdi, kada je bio u vašim prostorijama, i trebao da potpise ugovore, koje sam vidio jer su levati mislili da ce se predomisliti dali mu da ponese kuci te ugovore. A i tada se Misimovic za sve pitao, i isti ljudi ko sad bili u klubu.Virtu4l je napisao/la:Nije tačno. Željezničar je jedini klub u ligi koji posluje legalno po svim zakonskim osnovama i gdje su svi igrači prijavljeni na njihova stvarna primanja i klub koji odvaja dodatnih 70% za doprinose i poreze na apsolutno svakog igrača i uposlenika kluba.YNWA je napisao/la:Kad krene prozivanje za nelegalno poslovanje, i varanje države, a svi to rade, pa prvi zeljeznicar je nudio Ordagicu dupli ugovor, jedan u savez, sa cifrom za doprinose, jedan samo da oni znaju.
Velež je isto tako krenuo našim stopama i svaka im čast na tome, to je jedino ispravno dugoročno rješenje.
Sloboda bi trebala biti izbačena iz lige zbog finansijskih malverzacija.
Koje 400 stoje ? Kakve gluposti pisete, on ima amaterski ugovor, znaci primanja nema prema ugovoru sto je u savezu, i zato se i ne zali u savez, jer papire na taj način ne može dobiti, nema duga.ackeey je napisao/la:Jesi li naletio negdje na ugovor izmedju Slobode i Kostica?avenija je napisao/la:Stvarno je zanimljiv ovaj slucaj Kostic, ako je istina sto navode iz Slobode da je njihov uposlenik a ne vidim razlog da glume ublehe onda ne razumijem ovo ponasanje celni ljudi Zeljeznicara prema drugom klubu tj Slobodi.
Covjek je strani drzavljanin i krivicna prijava protiv njega i Zelje nije bezazlena stvar.
Opet ponavljam ako je istina kako navode iz Slobode a vjerujem da jeste, jer vidimo da ga Zeljeznicar ne moze registrovati a placaju mu pripreme i time krse pravila i UEFE I FIFE ?
Plivaju mu 50.000 KM koje su trebali isplatiti do Nove godine. Nisu mu ih isplatili.
Onu platu od 400 km mjesečno jesu, ivih50 K nisu...
Mada lično ne mislim da je Željo trebao toliko zapeti za njega, nije Pepe jbt.
Na osnovu medjusonog sporazuma papire ne može dobiti na nasim komisijama, jer savez to ne zanima, moze jedino kroz neko vrijeme Sloboda imati probleme kad ih tuzi i trazi pare na osnovu tog sporazuma, ali ko zna kad ce to biti, a on mora imati papire do sedamnaestog kad završava prelazni rok, a sanse da se tako brzo rijesi njegov status su nikakve.
Jedino da Sloboda pristane da ga pusti, a poznavajući vas od toga nema nista, vi svakom igracu prilazite sa tom pričom, sa Ordagicem isto pokusali prije 2 mjeseca, ali za razliku od Kostica, Ordagic imao nekoliko opcija, Koreja, Sarajevo i Sloboda koja ga je htjela zadržati, pa nije zelio da ima posla sa ovom vasom najboljom upravom poslije rata.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
drugim rijecima, Ordagic nije smece kao pojedini igraci
- JohnCleese
- Kontakt:
Za prosperitet ove lige pogubno bi bilo da se jos jedna afera/slucaj bukvalno zataska tek tako bez konacnog epiloga i suda nadleznih.
Nadam se da ce se Fifa i Uefa u ovom slucaju ukljuciti i raskrinkati ovu stvar, a zasto ne i mnoge druge stvari iz proslosti.
Ako je ceh za uspjesniju, kvalitetniju i sretniju premijer ligu otkrivanje skandala u lakrdiji BiH-u nogometa, svi istinski ljubitelji domaceg fudbala trebamo stati i pozdraviti takav koncept.
Za bolje sutra Fifu pozovi taman nam liga dozivjela Calciopoli
Nadam se da ce se Fifa i Uefa u ovom slucaju ukljuciti i raskrinkati ovu stvar, a zasto ne i mnoge druge stvari iz proslosti.
Ako je ceh za uspjesniju, kvalitetniju i sretniju premijer ligu otkrivanje skandala u lakrdiji BiH-u nogometa, svi istinski ljubitelji domaceg fudbala trebamo stati i pozdraviti takav koncept.
Za bolje sutra Fifu pozovi taman nam liga dozivjela Calciopoli
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Cigansko ponasanje uprave Zeljeznicara, pristaje im
Nad tobom sunce najljepše sja
- Incognito87
- Kontakt:
mislim da trebate čovjeku isplatiti novac koji ste mu dužni. to je ciganluk.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Samo UEFA-i treba lagano priložit i podatak da je Želješčar već bio izbacivan iz lige zbog namještanja uz ovu tužbu. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Zeljo je nesto sto mozes samo da zamisljas !pinoglavi je napisao/la:Cigansko ponasanje uprave Zeljeznicara, pristaje im
Radnička klasa !
Ciganluk nemam ni potrebe zamisljati. Sad bez zajebancije, kako god zavrsi sve ovo, ovaj nacin uzimanja igraca je jednostavno ciganski. Jbg branio ti to ili ne.ZeljeznicarFan je napisao/la:Zeljo je nesto sto mozes samo da zamisljas !pinoglavi je napisao/la:Cigansko ponasanje uprave Zeljeznicara, pristaje im
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 10 feb 2017, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.