FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 11 feb 2017, 15:45

J*** ti Uglješa mamicu šminkersku u usta. Qarino od igrača! Slino!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 11 feb 2017, 15:47

imaju strasan budzet i prejake uslove, rekao bi covjek ekipa iz kazahstana kakvi oni, a inace Astana kao grad je poznata kao glavni grad illuminata :lol:
slika

dobra utakmica, imali nekoliko zicera, lendra opet fula nemoguce
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 feb 2017, 15:49

One sanse se moraju iskoristiti. Miro i Lendra moraju ozbiljnije da igraju pogotovo Lendra. 1 na 1 i sutne direktno u golmana.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 feb 2017, 15:52

Što mi se popišaše na dobru utakmicu sa ovih par bolikuraq stvari.

Elem neise, dobra utakmica. Drago mi je da smo i neke negativne stvari vidjeli pa neka ispravljaju, imaju još dosta vremena.

UPRAVA NAPOLJE!

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 11 feb 2017, 15:52

Šteta propuštenih šansi u **** materinu, mogli smo ih nakantati!Realizacija se mora popraviti, ali s obzirom na protivnika ovo je više nego odlično!Radeljić majstor!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 11 feb 2017, 15:55

Nisam gledao utakmicu pa ako neko može napisati kako smo odigrali,ko je od igrača bio među boljim/lošijim. Po komentarima vidim da je dobro izgledalo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 11 feb 2017, 15:55

Ras je napisao/la:Šteta propuštenih šansi u **** materinu, mogli smo ih nakantati!Realizacija se mora popraviti, ali s obzirom na protivnika ovo je više nego odlično!Radeljić majstor!
kakav radeljic?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 11 feb 2017, 15:58

Ma, yebo razultat, iako tri remija protiv ekipa koje bi vjerovatno prekucale ovu nasu ligu nije nikako za odbaciti... Ono sto raduje jeste sto mi nismo izvalcili ove nerijesene, vec se moze reci da smo ispustali pobjede. Posebno u prvoj i ovoj danas. Pojacanja su se pokazala kao bas- pojacanja, vidi se Petrovicev 'rukopis', sve to na terenu izgleda kao da 'ima smisla', od postavljanja, kombiniranja, akcija...
Bio sam optimista sto se tice proljeca, ono kao i obicno, ali nakon svega ovoga, ubijedjen sam da cemo napraviti rezultat.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 11 feb 2017, 16:00

Neandertalac je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Zeba protiv nadmoćnijih protivnika i kad treba više trčati nije isti igrač.
Na iskustvo se sakriva. Očekujem da mu Slavko objasni kako ovo ne može i neće prolaziti. Jesi dobar, jesi, izvoli pokaži se a ne da te čekam protiv nekog fenjeraša i beka sa deset kila viška da ga vozaš. Zahebi momak, igraj ili grij klupu. Kratko i jasno.

Evo zašto Mussa ne može igrat prije Siniše bez obzira na kvalitetu. Totalno neuigran sa ostatkom tima.

I daj malce da ih vidimo henžbem vam sto hljebova i dijete i sunce. Gonite su u sto piqki materina
Vjeruj da je moje mišljenje takvo da protiv podjednakih ili boljih ekipa treba igrati trojac Marković - Blagojević - Uglješa.

Neki dan sam napisao, po meni stoperski par izgleda fenomenalno i mislim da ovih prvih jedanaest koje je Slavko iskristalisao ne treba dirati na početku sezone.
Jasno se vidi da Slavko, bez obzira na kvalitet, forsira one koji su prošli čitave pripreme.

Eh, nakon toga, srazmjerno nuždi (odmaranje, pametno rotiranje, kup), mijenjati ekipu i ja mislim da možemo mnogo izvući iz ove ekipe u ovoj polusezoni.
Ekipa ima glavu i rep.

Naravno, važno je napomenuti da su ovo prijateljske, ali poznavajući navike Slavka, ovo će se prenijeti i na prvenstvo.

Lijeva strana napokon postoji, jako dobre akvizicije, stoperski tandem siguran, desna strana kao I uvijek odrađuje svoj posao, Miro se ne štedi, sredina izgleda odlično sa starim Jovanom i potrebno je samo popraviti završnicu, a vjerujem, da će Lendra, kada najviše zatreba, biti tu.
Bitno je napomenuti da konkurencija može donijeti samo dobro.

Imamo širinu, imamo trenera, imamo atmosferu, imamo pozitivan niz, nemamo nikakvo breme na leđima i mislim da ovo definitivno može biti PLAVO PROLJEĆE.

VOLIM TE ŽELJO!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 11 feb 2017, 16:00

Odlicno je danas bilo. Protivnik koji nesto znaci u Evropi, a mi bolji. Idemo sad po titulu. Nakon danasnje igre sve osim titule je neuspjesno.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 11 feb 2017, 16:01

Svaka čast Astani na streamu, baš profesionalno ljudi odradili :clap:

Lendrić :thumbdown: Stevanovićevo drugo :thumbdown: ali me raduje igra u cjelini, biće ovo odlično aBd :)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 feb 2017, 16:02

braco je napisao/la:Nisam gledao utakmicu pa ako neko može napisati kako smo odigrali,ko je od igrača bio među boljim/lošijim. Po komentarima vidim da je dobro izgledalo.
Prvo pol odlično, zatvoreni skoro svi putevi prema našem golu, jedino na individualne akcije i utrčavanja nekog njihovog crnca nam pravili male probleme. Ima još prostora za zadnju liniju da se dodatno uigra, par bespotrebno izlaženja iz linije i ne pravovremenih reakcija.
Sredina solidna, fino smo kontrolirali prostor i posjed kada smo napadali a Miro odigrao jako dobro. Ipak igrač prvog pol za mene Siniša S.

Dugo pol totalno obrnuta situacija. Nismo mogli dva pasa sastaviti i većinom se lopta izbijala bez neke kombinatorike. Zbe nigdje a bgmi ni Bekrića kada je ušao. Uglješa, da se pitam, ne bi više minute dobio samo radi onog indolentnog odnosa gdje se dečko šeta po terenu i daje nekakve pasove pisle kojih bi mu šamar opalio.
U odbrani neuigranost ulaskom Musse još više do izražaja došla pa tako i primamo go.
U napadu iako nešto lošije pol, dva zicera koja smo morali zabiti a generalno realizacija je nešto na čemu bi trebali dodatno poraditi.

Sve u svemu, pročazna ocjena protiv vidi s itekako dobro ekipe Astane.

Eto na brzinu jarane, za tebe nije frka. Možda nisam sve uzeo u obzir, neki moj prvi utisak.

UPRAVA NAPOLJE!

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 11 feb 2017, 16:03

Super utakmica doovih izmjena. Dosta trke, borbenosti i ovaj put i dosta sansi. Mozda se neko nece sloziti samnom al mislim da je Lendric bio najlosiji nas igrac ove 3 utakmice. Lose se krece bjezi od skok igre i jos i ova losa zavrsnica. Steta sto nema malo bolju konkurenciju u napadu i on bi sigurno bio bolji.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 11 feb 2017, 16:07

irfo je napisao/la:
Ras je napisao/la:Šteta propuštenih šansi u **** materinu, mogli smo ih nakantati!Realizacija se mora popraviti, ali s obzirom na protivnika ovo je više nego odlično!Radeljić majstor!
kakav radeljic?
Stojanović :lol:
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 feb 2017, 16:08

maldini3 je napisao/la:Super utakmica doovih izmjena. Dosta trke, borbenosti i ovaj put i dosta sansi. Mozda se neko nece sloziti samnom al mislim da je Lendric bio najlosiji nas igrac ove 3 utakmice. Lose se krece bjezi od skok igre i jos i ova losa zavrsnica. Steta sto nema malo bolju konkurenciju u napadu i on bi sigurno bio bolji.
Lendrić i nije igrač za skok igre. Pod jedan.

A pod dva, nije istina da se loše kreće. Upravo radi njegovih kretnji u obrambenom dijelu niti jedna ekipa nije mogla kako treba organizirati napad. Odmah je tu i sigurno pretrči možda i najviše na terenu.

UPRAVA NAPOLJE!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 11 feb 2017, 16:10

maldini3 je napisao/la:Super utakmica doovih izmjena. Dosta trke, borbenosti i ovaj put i dosta sansi. Mozda se neko nece sloziti samnom al mislim da je Lendric bio najlosiji nas igrac ove 3 utakmice. Lose se krece bjezi od skok igre i jos i ova losa zavrsnica. Steta sto nema malo bolju konkurenciju u napadu i on bi sigurno bio bolji.
Druže, to ti je tako.
U ove dvije utakmice je bio usamljen, većinom među dva gorostasa na stoperskim pozicijama i jednostavno se nije mogao iskazati u onoj mjeri u kojoj mi to očekujemo.

Ipak, moramo znati da on ni u ligi nema previš dobijenih vazdušnih duela, njegova kvaliteta je da se izvuće i ostavlja loptu na stranu, a naravno i ta njegova završnica koja je zakazala u ovim utakmicama.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 feb 2017, 16:10

Meni je pravo krivo sto smo mogli ih dobiti,ali eto.
Odbrana u prvom je top, sredina je danas bila dobra,napad zastekao. Miroslav,Zeba i Lendra nisu na nivou bili danas. Zakaric mi je bio solidan. Odlicno funkcionise sa Stojanovicem. Je li bio ofsajd kad su nam zabili gol ? Onako na prvu mi baca da jeste.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 11 feb 2017, 16:10

Neandertalac je napisao/la:
Lendrić i nije igrač za skok igre. Pod jedan.

A pod dva, nije istina da se loše kreće. Upravo radi njegovih kretnji u obrambenom dijelu niti jedna ekipa nije mogla kako treba organizirati napad. Odmah je tu i sigurno pretrči možda i najviše na terenu.
Lendric se odlicno krece, daleko najbolje sto se tice svih napadaca u ovoj ligi, i ona sansa 1 na 1 sto je imo je plod njegove dobre kretnje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 11 feb 2017, 16:11

Ako cemo realno i Amkar i Astana(3x skuplja) su ekipe ispred nas..kako budjetom tako i iz jacih liga. Mislim da Željo ima finu ekipu koja ce se jos bolje uigrati i pokazati dosta ove polusezne. U OVOJ LIGI NEMA EKIPE KO STO JE ASTANA A MI SMO SE NOSILI SA NJIMA! Malo me brinu ovi ziceri sa 20cm sto ne zabijaju Miro i Lendric 1na1 ali nek udje u ligi! Vidi se zestok napredak u trcanju i presingu! Usput novina je da je jug 500 KM desetogodisnja zato manijaci polako po malo sa strane... Hoce da naprave jug 8 metara od gola i bice nasa najveca tribina! Evo nesto od danas sto je GRANDE MISKE prezentiro...A do sve sto je obecao covjek je i ispunio!

slika
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 11 feb 2017, 16:14

plavousrcu je napisao/la:Odlicno je danas bilo. Protivnik koji nesto znaci u Evropi, a mi bolji. Idemo sad po titulu. Nakon danasnje igre sve osim titule je neuspjesno.
Slazem se sto se tice igre, sto se tice kombinatorike.Ali ne bi smjeli najavljivati neke trofeje ili dominaciju.Ici tekmu po tekmu i izboriti evropu minimalno,a sve dalje je prava stvar

Bravo Zeljoo :bow:
Radnička klasa !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.