FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 11 feb 2017, 16:18

Ova skupština danas nula bodova. Presipanje iz šupljeg u prazno sa puno demagogije i obećanja.

I mojne ovih slika više svega vam, pun mi ih je qurac. Ovo je deseta koju gledam u zadnjih pet/šest godina. Dajte da idemo korak po korak. Europa, trofej, promocija mladih, OP, dodatna konsolidacija kluba.
Završiti istok, teren, jug.
Znači korak po korak.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 11 feb 2017, 16:18

Jedna stvar je jako bitna, Slavko je stao na loptu odmah i rekao da je glavni cilj izlazak u Evropu.
Tako je, ziheraški, prebacio breme Zrinjskom i Konama, a mi ćemo, onako iz sjene, sa ovakvom ekipom, biti u prednosti.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 11 feb 2017, 16:23

Neandertalac je napisao/la:.
Hvala care.

Znači standardno Miro među najboljim iako je kako pročitah fulio dobru šansu, Sinišina konstantnost i borba zbog koje mi je izuzetno drag, a očekujem da bude još bolji jer smo doveli jaku konkurenciju na njegovu poziciju. I Uglješina qrcobolja koja me užasno iritira jer znam da može puno više kad hoće. Onda je vjerovatno jedan od razloga što je počelo nazad puhat izlazak Markovića.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 11 feb 2017, 16:24

braco je napisao/la:
Hvala care.

Znači standardno Miro među najboljim iako je kako pročitah fulio dobru šansu, Sinišina konstantnost i borba zbog koje mi je izuzetno drag, a očekujem da bude još bolji jer smo doveli jaku konkurenciju na njegovu poziciju. I Uglješina qrcobolja koja me užasno iritira jer znam da može puno više kad hoće. Onda je vjerovatno jedan od razloga što je počelo nazad puhat izlazak Markovića.
Ja ne bih rekao da je medju najboljima, jeste imo prodora i ubacaja , u tome je standardno dobar, ali je isto tako i krivac za gol a i promasio je dvije 100% sanse, od kojih je druga bila nemoguca za promasit :crazy:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 11 feb 2017, 16:28

irfo je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
maldini3 je napisao/la:Super utakmica doovih izmjena. Dosta trke, borbenosti i ovaj put i dosta sansi. Mozda se neko nece sloziti samnom al mislim da je Lendric bio najlosiji nas igrac ove 3 utakmice. Lose se krece bjezi od skok igre i jos i ova losa zavrsnica. Steta sto nema malo bolju konkurenciju u napadu i on bi sigurno bio bolji.
Lendrić i nije igrač za skok igre. Pod jedan.

A pod dva, nije istina da se loše kreće. Upravo radi njegovih kretnji u obrambenom dijelu niti jedna ekipa nije mogla kako treba organizirati napad. Odmah je tu i sigurno pretrči možda i najviše na terenu.
Lendric se odlicno krece, daleko najbolje sto se tice svih napadaca u ovoj ligi, i ona sansa 1 na 1 sto je imo je plod njegove dobre kretnje
Moje misljenje da je 1 sansa u ove 3 utakmice malo. Moguce je da umor cini svoje al svoje al po meni on mora vise
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 feb 2017, 16:31

braco je napisao/la:
Hvala care.

Marković i Blagojević kada su izašli mi smo se raspali. Onaj šminker i qarina od igrača Uglješa trči i igra kad on hoće. Možda nezadovoljan, smatra da može bolje pa se duri. Šta god da je, hebem mu ja mater.
Dino H. Naše je dijete ali daj Bože da od njega bude neki igrač. Volio bih da griješim.
Stana takome ušao da se zajebaje. Ono, na terminu momak.
Mussa kao što sam i pričao neuigran a nekom prve greške uvukla se neka nervoza pa se i to jako osjetilo. Siniša u defanzivi za njega svemirac. Eh sada, ako neko pita Mussa je za klasu bolji igrač ali trenutno nije ni blizu prve postave, bar za mene.
Bekrić ko Muha bez glave.
Zeba takođe. Kad imamo loptu name sebi igrača i iza njega trčkara. Baš ništa nije uradio ako izuzmemo prekide.

Ovo ostalo solidno.

Ps. Stoperski par odličan. Zapravo i bolje od odličnog.

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 feb 2017, 16:56

Dobro je, relizacija zakazala, ali protiv ovakvog protivnika smo stvarno odigrali odličnu utakmicu. Disciplina, zalaganje, kretanje u svim linijama - odlično. Prvi tim se iskristalisao, manje više se zna kako ćemo ući u nastavak prvenstva. Sad slijedi finiš priprema, tu će igrači dobiti na brzini, svježini, eksplozivnosti, taktički ćemo se popraviti, tako da sam generalno prezadovoljan.

Od igrača bih izdvojio samo Blagojevića, trenutno našeg najbitnijeg igrača, što je još jedna odlična stvar jer kad mu se priključe Zeba, Lendrić ili Stevanović, biće to izuzetno opasna ekipa.

Odbrana perfektna i Slavko će biti na slatkim mukama kad se priključe Kerla i nadam se Kostić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 11 feb 2017, 17:00

Musa nije pogrijesio kod gola vec je trcao na igraca kojeg je neko zaboravio
Volim Zeljeznicar

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 feb 2017, 17:04

Musa nije uigran sa ostatkom odbrane. Tu je prednost Sinise. Tek nekoliko dana je Musa tu sa ekipom tesko je ocekivati neko cudo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 11 feb 2017, 17:08

LjoZee je napisao/la:Musa nije uigran sa ostatkom odbrane. Tu je prednost Sinise. Tek nekoliko dana je Musa tu sa ekipom tesko je ocekivati neko cudo.
Naravno da nije uigran, nema potrebe o tome diskutovati.
Siniša ima startnu prednost, zbog toga što je prošao čitave pripreme, a Musa je tu radi konkurencije i jakog ritma.
Trebat će nam momak, šta ste navalili.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 11 feb 2017, 17:12

Rokoko87 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Musa nije uigran sa ostatkom odbrane. Tu je prednost Sinise. Tek nekoliko dana je Musa tu sa ekipom tesko je ocekivati neko cudo.
Naravno da nije uigran, nema potrebe o tome diskutovati.
Siniša ima startnu prednost, zbog toga što je prošao čitave pripreme, a Musa je tu radi konkurencije i jakog ritma.
Trebat će nam momak, šta ste navalili.
Bas tako
Volim Zeljeznicar

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 feb 2017, 17:38

Mali "Izlijići" standardno. Uvijek se nađe jedan od ko zna koliko acc koje koristi desetak ljudi da se sa njega ujede naš najtrofejniji trener.

Klošarska posla.

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 feb 2017, 17:43

Da hoce izvjestaj na 1921.tv da cujem sta Slavko kaze za igru.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 11 feb 2017, 17:55

Ma kada se spomene "Najtrofejniji" ustati se mora....Šta je on radosti donio.Ne znam zašto nije bio danas na skupštini, ali nije mi drago zbog toga.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 feb 2017, 18:11

Ne treba se prozivati. Svako misli da ono što radi, radi najbolje i iza svakoga ostanu rezultati.
Treba vremena da se sve to analizira. Ova skupština danas niti je šta pojasnila niti šta novo donijela.

Treba se okrenuti ligi. Kako sam skontao i iz uprave imaju najveća očekivanja. Pripremne utakmice nam svima ulijevaju nadu a ako ne bude nekih velikih podmetanja od strane sudija i NS može ovaj Željo i do trofeja.

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 feb 2017, 18:15

Realno nije imala sta novo ni donijeti. Objasnili su stvari vezane za financije,sve oko stadiona i nemaju vise sta.Sam Vukotic je rekao kako su ih clanovi Skupstine upozorili na neke stvari i da su prihvatili te kritike.

Sad se sam prvenstvu okrenuti. Nasi se sutra ako Bog da vracaju,a 18. igraju zadnju pripremnu tekmu protiv Veleza.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 11 feb 2017, 18:16

Neandertalac je napisao/la:Ne treba se prozivati. Svako misli da ono što radi, radi najbolje i iza svakoga ostanu rezultati.
Treba vremena da se sve to analizira. Ova skupština danas niti je šta pojasnila niti šta novo donijela.

Treba se okrenuti ligi. Kako sam skontao i iz uprave imaju najveća očekivanja. Pripremne utakmice nam svima ulijevaju nadu a ako ne bude nekih velikih podmetanja od strane sudija i NS može ovaj Željo i do trofeja.
Vidi ovo jbt opet se slažem sve!!! Ha,ha, još ćemo i pivu popiti...Iskreno ja se bojim sudija i saveza al baš pravo. Jedino dominacijom na terenu možemo odgovoriti na njihove(zna se u čijoj režiji smicalice)

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 feb 2017, 18:19

Monci je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Ne treba se prozivati. Svako misli da ono što radi, radi najbolje i iza svakoga ostanu rezultati.

Vidi ovo jbt opet se slažem sve!!! Ha,ha, još ćemo i pivu popiti...Iskreno ja se bojim sudija i saveza al baš pravo. Jedino dominacijom na terenu možemo odgovoriti na njihove(zna se u čijoj režiji smicalice)
Ma može odmah ako si kući.

Da se samo ispravim za današnju skupštinu. Naučili smo kako su raskidi ugovora pravac u kojem klub treba ići u narednom periodu. U plusu smo :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 11 feb 2017, 18:21

LjoZee je napisao/la:Realno nije imala sta novo ni donijeti. Objasnili su stvari vezane za financije,sve oko stadiona i nemaju vise sta.Sam Vukotic je rekao kako su ih clanovi Skupstine upozorili na neke stvari i da su prihvatili te kritike.

Sad se sam prvenstvu okrenuti. Nasi se sutra ako Bog da vracaju,a 18. igraju zadnju pripremnu tekmu protiv Veleza.
Malo su "došli tobe" što bi naš narod reko. Ne treba ni sa svim ići u javnost, ali ako uporedimo finasijski izvještaj prije godinu i ovaj nisu niti blizu...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 feb 2017, 18:34

Mi smo jedini klub u BiH koji vise zaradi na raskidima ugovora nego sto potrosi. [emoji23]

U zadnje vrijeme se vidi veca doza ozbiljnosti sto me raduje. Dobro je sto su ih clanovi upozorili na neke stvari jer oni su ti koji direktno mogu uticati na njih. Sve u svemu dobro je.

Evo izvjestaja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 3 gosta.