Realno. Čekamo ga otvorenih rukuQUARTERBACK je napisao/la:ma treba westbrook otic odavde
NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja rivalstva i klinca, ruzno se pogledali i zavrsi, ne zna se koji su vece pichke.
Russ mu jos govori da i on dolazi u Dubse
Russ mu jos govori da i on dolazi u Dubse
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
knicksi - spursi u 21 i 30 na sk2
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Meni se cini da je u ovom OKC-u postalo takmicenje ko ce se vise izdrkat na Duranta.. Razumijem da Westbrook tu i tamo baci neki trash talk, ali da Kanter, Robertson i slicni glume debile.. e to je vec tesko razumijeti. Ali ajde, nekima je to jedini nacin da dodju u neku zizu interesovanja publike i medija.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kanter the moron thinks he's tough. Dude can't even beat a chair in a fight.
Don't believe the hype.
- tuzlak1987
- Kontakt:
I Westbrook je debil kao i oni, nista manji od Kantera ..samo sto je bolji igrac
Tako jetuzlak1987 je napisao/la:I Westbrook je debil kao i oni, nista manji od Kantera ..samo sto je bolji igrac
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
osim sto Westbrook ima pokrice da trash talka jer je njegovom nivou igracki ove ojebine mogu samo da se sagnu
podsjeca me ova situacija na Jamesa i sve one polovnjake koji su mu se unosili u facu
podsjeca me ova situacija na Jamesa i sve one polovnjake koji su mu se unosili u facu
I kad se on unosio bogu kosarke Mirzimiki_92 je napisao/la:osim sto Westbrook ima pokrice da trash talka jer je njegovom nivou igracki ove ojebine mogu samo da se sagnu
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Meni je za svaki respekt ovo "napadanje" Duranta od strane igraca OKCa.Ma ko to bio.To je minimum koji mogu uraditi za ovo sto im je ovaj priredio.Izgleda da stalno treba ponavljati.Pi.ckica je otisao u ekipu koja ih je IZBACILA iz POa.Otisla je,a da nije mogao ni reci u lice pojedincima "idem",otisla je iako je do odlaska davao hvalospjeve o svima,da bi plocu okrenuo za 180 stepeni.Zatim sinoc izjavi da bi,da moze ponoviti,sve isto uradio itd.On je sinoc dobro i prosao,kako je zasluzio da prodje.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Sinoć je Durantu bila kamilica kako je bilo Jamesu u Clevelandu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nije mi jasno kako je mogao tolike godine izdrzati u Oklahomi...

p.s. Celtics on fire
p.s. Celtics on fire
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
LMA did it firstNEZALAGANJE je napisao/la:Meni je za svaki respekt ovo "napadanje" Duranta od strane igraca OKCa.Ma ko to bio.To je minimum koji mogu uraditi za ovo sto im je ovaj priredio.Izgleda da stalno treba ponavljati.Pi.ckica je otisao u ekipu koja ih je IZBACILA iz POa.Otisla je,a da nije mogao ni reci u lice pojedincima "idem",otisla je iako je do odlaska davao hvalospjeve o svima,da bi plocu okrenuo za 180 stepeni.Zatim sinoc izjavi da bi,da moze ponoviti,sve isto uradio itd.On je sinoc dobro i prosao,kako je zasluzio da prodje.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:![]()
Kanter the moron thinks he's tough. Dude can't even beat a chair in a fight.
hvala jarane na ovome popravi mi dan
- BernardBarnjak
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:LMA did it firstNEZALAGANJE je napisao/la:Meni je za svaki respekt ovo "napadanje" Duranta od strane igraca OKCa.Ma ko to bio.To je minimum koji mogu uraditi za ovo sto im je ovaj priredio.Izgleda da stalno treba ponavljati.Pi.ckica je otisao u ekipu koja ih je IZBACILA iz POa.Otisla je,a da nije mogao ni reci u lice pojedincima "idem",otisla je iako je do odlaska davao hvalospjeve o svima,da bi plocu okrenuo za 180 stepeni.Zatim sinoc izjavi da bi,da moze ponoviti,sve isto uradio itd.On je sinoc dobro i prosao,kako je zasluzio da prodje.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- adriano_leite
- Kontakt:
Meni je smijesno da neko napada igrace koji su "ljuti" na bivse saigrace. Zasto bi bio Kanter debil? Pa GSW je pun debila koji igraju po 5 minuta, a skacu sa klupe, a svaki tim ima bar 3 takva igraca. Kanter je barem sesti igrac ili role player u najgorem slucaju i kao takav bolji je od tih profesionalnih mahaca peskirom i kavgadzija. Ja nisam igrao sa Jamesom u Clevelandu, kao ni sa Durantom u OKC, ali da jesam, vjerovatno bih dobio zelju da ih zadavim na parketu, upravo zbog laznog prodavanja bratstva. Nije da se Kanter i Durant nisu gotivili kad su bili u istom timu. Ista stvar je i sa napustanjem Orlanda od strane Shaqa, upucao bih ga, jer se ne bi smio pobiti, a nemas nista od ranjavanja, jer kad ozdravi pojede te
.
Helem nejse, Kanter je gluperda zbog drugih stvari, ali zbog ovog nije.
Helem nejse, Kanter je gluperda zbog drugih stvari, ali zbog ovog nije.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Vidi se da je GSW pobijedio 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa šta očekuješ, ovako je bilo i za vrijeme Heat ere. Neću se pravit da sam objektivan ovo ono, hejtam ih i gotovo. I nji i SASBrokula je napisao/la:Vidi se da je GSW pobijedio
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A mene samo interesuje što je RWB govorio I'm comin' kad su gubili 20 razlike 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.