Realno. Čekamo ga otvorenih rukuQUARTERBACK je napisao/la:ma treba westbrook otic odavde

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Realno. Čekamo ga otvorenih rukuQUARTERBACK je napisao/la:ma treba westbrook otic odavde
Kanter the moron thinks he's tough. Dude can't even beat a chair in a fight.
Tako jetuzlak1987 je napisao/la:I Westbrook je debil kao i oni, nista manji od Kantera ..samo sto je bolji igrac
I kad se on unosio bogu kosarke Mirzimiki_92 je napisao/la:osim sto Westbrook ima pokrice da trash talka jer je njegovom nivou igracki ove ojebine mogu samo da se sagnu
podsjeca me ova situacija na Jamesa i sve one polovnjake koji su mu se unosili u facu
LMA did it firstNEZALAGANJE je napisao/la:Meni je za svaki respekt ovo "napadanje" Duranta od strane igraca OKCa.Ma ko to bio.To je minimum koji mogu uraditi za ovo sto im je ovaj priredio.Izgleda da stalno treba ponavljati.Pi.ckica je otisao u ekipu koja ih je IZBACILA iz POa.Otisla je,a da nije mogao ni reci u lice pojedincima "idem",otisla je iako je do odlaska davao hvalospjeve o svima,da bi plocu okrenuo za 180 stepeni.Zatim sinoc izjavi da bi,da moze ponoviti,sve isto uradio itd.On je sinoc dobro i prosao,kako je zasluzio da prodje.
akisarajevo92 je napisao/la:![]()
Kanter the moron thinks he's tough. Dude can't even beat a chair in a fight.
miki_92 je napisao/la:LMA did it firstNEZALAGANJE je napisao/la:Meni je za svaki respekt ovo "napadanje" Duranta od strane igraca OKCa.Ma ko to bio.To je minimum koji mogu uraditi za ovo sto im je ovaj priredio.Izgleda da stalno treba ponavljati.Pi.ckica je otisao u ekipu koja ih je IZBACILA iz POa.Otisla je,a da nije mogao ni reci u lice pojedincima "idem",otisla je iako je do odlaska davao hvalospjeve o svima,da bi plocu okrenuo za 180 stepeni.Zatim sinoc izjavi da bi,da moze ponoviti,sve isto uradio itd.On je sinoc dobro i prosao,kako je zasluzio da prodje.
Pa šta očekuješ, ovako je bilo i za vrijeme Heat ere. Neću se pravit da sam objektivan ovo ono, hejtam ih i gotovo. I nji i SASBrokula je napisao/la:Vidi se da je GSW pobijedio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.