Monci je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:shzna je napisao/la:Nea,
pusti finansije, šta misliš možemo li do titule?
Čuj pusti finansije. Ono u redu u je, u plusu smo, nemojte puno pitanja. Mojne to ba
Šalim se malo. Naravno da možemo care, imamo ekipu za taj najveći domet. Imat ćemo siguran sam i nezapamćenu podršku ove polusezone od nekih po meni 10 milja u prosjeku na domaćim utakmicama. U takvoj atmosferi igrači će sami od sebe davati svoj maximum i ako nam se poklope neke stvari, budemo imali fer suđenje ja nas vidim kao glavne kandidate iza Zrinjskog koji ima tih šest boba prednosti. Ne treba ni kone otpisati ali nisam siguran koliko su "zdravi" trenutno da bi bili ispred nas.
Nego Hoćemo dalje o skupštini. Idemo na mog druga Deju i njegovo pojašnjenje transfera. Pa kaže;
U četiri i pol godine... Prvo, nemam pojma zašto je uzeo 4,5 jer nas to ne interesuje,trebao je samo 2016 da nam pojasni, zar ne.
Znači u 4,5 što je 9 prelaznih rokova 166 fudbalera ili došlo 77, otišlo 90.
Na brzinu sam našao ovo. Zadnja tri prelazna roka uključujući i ovaj; 86. Došli 41, otišlo 45.
Znači u zadnja tri je bio veći promet nego u prošlih šest na koje se naš bivši FM u pokušaju poziva.
Mani mi se šuplje Dejo, daj 2016, koliko igrača i za koliko love to 5 mjesto.
Pročitao sam na drugom forumu neko je baš lijepo napisao. Ponašaju se kao djeca.Kada dobije peticu u školi trči kući da to kaže roditeljima, a kada je loša ocjena ušuti se ko beba kad se ukenja...
Kad se uzela šuška i od Džeke i ostalih transfera bili su transparentni objaviti te miione i kitili se tuđim perjem. Sada kada nije tako, nema informacija, samo šturi podaci. Ne može to tako.
Da ne bi bio pogrešno shvaćen, ja ih ne napadam, isto kao što ih nisam ni branio kada su to drugi radili. Iznosim samo svoje mišljenje...
Najvažnije da je ekipa kvalitetno složena, da se rezultat napravi. Atmosfera u Dolini će biti sjajna, dodatni finansijski iskoraci na prodatim kartama...i to je zasluga uprave. Ja samo hoću da smo realni i da stvari nazivamo pravim imenom..
Prvo, dobro jutro. Nekakav tmuran dan u najavi
Slažem se Monci, ova pitanja nisu nikakav napad kako kažeš i ja takođe dijelim to mišljenje, već samo poruka da bi neki od navijača željeli da se nivo transparentnosti zadrži na nivou koji su oni sami postavili.
Dalje, takođe dijelimo mišljenje kako će taj vanserihski prosjek gledalaca biti zasluga uprave ali i navijača koji su se uključili u svaku akciju kluba da se stadion izgradi i to će rezultirati po meni nezapamćeni interesovanjem. Ako se dobro sjećam najveći prosjek ikada je onih 7.5 milja na domaćim tekmama kada smo na Balkanu bili najposjećeniji u sezoni kada se Amar vrati. Mođda griješim ali ako bude 10 to je rekord, bar ovako po pamćenju.
A čitao sam i ja sada uz kafu malo kod komšija, banovaše čovjeka radi škakljivih pitanja uz neko formalno objašnjenje kako je pudlici rekao ; mali ne seri.
Da nije smiješno bilo bi žalosno.
I to baš moj drug Izlija
Nema današnja omladina više nikakvog poštovanja prema nama "mrvicu" starijima.