Naguzi ga Fucsovics 6:0, 6:0 hahah i neka je, kako je mali neodgojen, baš je hinja ko što kažešbhsport je napisao/la:Norvezanin nece biti veliki igrac jer je hinja, provokator, a to se vidjelo danas.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Jači žrijeb u ovom Mirzinom Celendzeru haman, da je barem mogao ove sedmice u Ecuadoru igrat, smijesni igraci na jednom atp turniru. 
Anderson je igračina za Damira, samo su ga povrede yebale prošle godine i nadam se da nije više u onoj formi u kakvoj je nekada bio.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
thelightblue
- Kontakt:
Samo da Anderson je profesjonalni teniser koji trenira da se brzo vrati tamo gdje slobodno moze biti - Top20, a Damira jos uvjek vise zanima broj lajkova i followersa nego bodova u rankingu. A iz cisto teniske perspektive po tome sta smo vidjeli posebno u Zenici i Sofiji mozemo pretpostavljati, da DD bude imao vjerovatno toliko duplih gresaka koliko Anderson asova.Raonffa je napisao/la:Anderson je igračina za Damira, samo su ga povrede yebale prošle godine i nadam se da nije više u onoj formi u kakvoj je nekada bio.
Ma totalno sam zaboravio Andersona odavno ga nisam vidio na Touru nigdje, znam da je bio povrijeđen i zato se nadam da nije u svojoj pravoj formi. Ovo će mu biti koliko vidim prvi meč nakon više od 3,5 mjeseca, valjda nije na nivouthelightblue je napisao/la:Samo da Anderson je profesjonalni teniser koji trenira da se brzo vrati tamo gdje slobodno moze biti - Top20, a Damira jos uvjek vise zanima broj lajkova i followersa nego bodova u rankingu. A iz cisto teniske perspektive po tome sta smo vidjeli posebno u Zenici i Sofiji mozemo pretpostavljati, da DD bude imao vjerovatno toliko duplih gresaka koliko Anderson asova.Raonffa je napisao/la:Anderson je igračina za Damira, samo su ga povrede yebale prošle godine i nadam se da nije više u onoj formi u kakvoj je nekada bio.
Jel' igraju sutra ili prekosutra?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Napravise od Andersona nekakvog futures igraca jbt, covjek je favorit protiv Damira i sve osim njegove pobjede ce biti iznenadjenje, znamo i to kako se Damir provodi protiv jakih udaraca kao sto je Anderson, meni ovo mirise na jos jedan lagani poraz, nadam se da grijesim, jedino je upitno u kakvom ce ritmu doci Anderson nakon pauze od 3 mjeseca, ali da nije spreman ne bi ni igrao ovaj smijesni Memphis, to je sigurno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
To je istina, vjerujem da bi "stari Anderson" ovdje glat do finala stigao.bodi123 je napisao/la:Napravise od Andersona nekakvog futures igraca jbt, covjek je favorit protiv Damira i sve osim njegove pobjede ce biti iznenadjenje, znamo i to kako se Damir provodi protiv jakih udaraca kao sto je Anderson, meni ovo mirise na jos jedan lagani poraz, nadam se da grijesim, jedino je upitno u kakvom ce ritmu doci Anderson nakon pauze od 3 mjeseca, ali da nije spreman ne bi ni igrao ovaj smijesni Memphis, to je sigurno
Ne vjerujem da on može nakon 3 mjeseca neigranja izaći na teren i igrati kao da pauze i nije bilo, to prosto nije moguće. Al' svakako ono što mene brine je Džumhur jer bojim se da koliko god Kevin loše može odigrati, Damir može još lošije.
Valjda konačno odigra dobar meč ove godine, bar se nadam da hoće...
Nece on pasti na teren kao s neba nakon sto je 3 mjeseca lezao u krevetu i sad mu se cefnulo da odigra ATP mec. Povredu je davno zalijecio, vec neko vrijeme trenira i igra punom parom, ima on svoje sparing partnere koji mu pomazu da dodje na ATP nivo vec u prvom mecu nakon povratka, naravno da nece biti u nekoj aman zaman formi jer nema kontinuiteta, ali nece izaci na teren da izgubi i pokloni pobjedu Damiru, budi siguran.Raonffa je napisao/la:To je istina, vjerujem da bi "stari Anderson" ovdje glat do finala stigao.bodi123 je napisao/la:Napravise od Andersona nekakvog futures igraca jbt, covjek je favorit protiv Damira i sve osim njegove pobjede ce biti iznenadjenje, znamo i to kako se Damir provodi protiv jakih udaraca kao sto je Anderson, meni ovo mirise na jos jedan lagani poraz, nadam se da grijesim, jedino je upitno u kakvom ce ritmu doci Anderson nakon pauze od 3 mjeseca, ali da nije spreman ne bi ni igrao ovaj smijesni Memphis, to je sigurno
Ne vjerujem da on može nakon 3 mjeseca neigranja izaći na teren i igrati kao da pauze i nije bilo, to prosto nije moguće. Al' svakako ono što mene brine je Džumhur jer bojim se da koliko god Kevin loše može odigrati, Damir može još lošije.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Damir ce ga pobjediti.
Ma svjestan sam da neće sa fotelje ustati i doći na teren, bitno je samo da ne bude na najboljem nivou što sasvim sigurno ne bi trebao biti. Al' opet kažem, džaba se mi nadamo lošem Andersonu ako Damir opet bude loš.bodi123 je napisao/la:Nece on pasti na teren kao s neba nakon sto je 3 mjeseca lezao u krevetu i sad mu se cefnulo da odigra ATP mec. Povredu je davno zalijecio, vec neko vrijeme trenira i igra punom parom, ima on svoje sparing partnere koji mu pomazu da dodje na ATP nivo vec u prvom mecu nakon povratka, naravno da nece biti u nekoj aman zaman formi jer nema kontinuiteta, ali nece izaci na teren da izgubi i pokloni pobjedu Damiru, budi siguran.Raonffa je napisao/la:To je istina, vjerujem da bi "stari Anderson" ovdje glat do finala stigao.bodi123 je napisao/la:Napravise od Andersona nekakvog futures igraca jbt, covjek je favorit protiv Damira i sve osim njegove pobjede ce biti iznenadjenje, znamo i to kako se Damir provodi protiv jakih udaraca kao sto je Anderson, meni ovo mirise na jos jedan lagani poraz, nadam se da grijesim, jedino je upitno u kakvom ce ritmu doci Anderson nakon pauze od 3 mjeseca, ali da nije spreman ne bi ni igrao ovaj smijesni Memphis, to je sigurno
Mirza protiv Vanija u Cherbourgu. Jos jedno ispadanje u prvom kolu u najavi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Daleko je Anderson on svoje forme, a i da je u formi ne bi baš lako dobio Damira, iako bi bio favorit. Definitivno je igrač s kojim Damir može da igra, naravno ukoliko Damir odigra svoj najbolji tenis. Ali čisto sumnjam da hoće, koliko god da Anderson loše odigra Damir će se potruditi da bude još gori. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nemoguće je reći u kakvoj je formi Anderson, Federer nije igrao pola godine, pa je osvojio Australiju. Da je nespreman, ne bi sigurno igrao ovaj turnir, tako da ta tri mjeseca pauze Kevinu neće predstavljati nikakav problem ukoliko Damir bude na nivou svoja dva prethodna meča.
Upravo to, pauza uopste ne mora znaciti da ce Anderson uci los u ovaj mec, covjek trenira vec nekoliko sedmica punom parom, mozda se bas pozelio tenisa pa ce izaci na teren u jako dobrom ritmu, Damir je svakako uzasan, kao sto sam i rekao meni je ovo poraz u najavi a na Damiru je da me iznenadi
Ma uzima to Damir, i to rutinski. Leže mu igrači takvog tipa kakav je Anderson 
Mozda pokusavas biti ironican al Damir dobija ovo .Mislim da Damir zna srozat protivnika na svoj nivo tako da Andesron nema sanse.remA1 je napisao/la:Ma uzima to Damir, i to rutinski. Leže mu igrači takvog tipa kakav je Anderson
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir sutra 3. meč na centralnom terenu, program počinje u 20:30h, to je negdje od 00h. A Mirza isto sutra prvi meč na centralnom terenu, to je negdje oko 13-14h. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
BosnaSTL je napisao/la:Mozda pokusavas biti ironican al Damir dobija ovo .Mislim da Damir zna srozat protivnika na svoj nivo tako da Andesron nema sanse.remA1 je napisao/la:Ma uzima to Damir, i to rutinski. Leže mu igrači takvog tipa kakav je Anderson
Ozbiljno kažem, na ovakvim uslovima mu leže igrači tipa Andersona.
Sta je ovo, odmah medical t.o. za Mirzu! Inace, prva dva servisa siguran!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.