BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Galion
Kontakt:

Re: BiH tenis

Post Postao/la Galion » 11 feb 2017, 16:33

bhsport je napisao/la:Norvezanin nece biti veliki igrac jer je hinja, provokator, a to se vidjelo danas.
Naguzi ga Fucsovics 6:0, 6:0 hahah i neka je, kako je mali neodgojen, baš je hinja ko što kažeš :)

taremuha
Kontakt:

Post Postao/la taremuha » 11 feb 2017, 23:34

Jači žrijeb u ovom Mirzinom Celendzeru haman, da je barem mogao ove sedmice u Ecuadoru igrat, smijesni igraci na jednom atp turniru. :D

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 feb 2017, 16:25

Anderson je igračina za Damira, samo su ga povrede yebale prošle godine i nadam se da nije više u onoj formi u kakvoj je nekada bio.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

thelightblue
Kontakt:

Post Postao/la thelightblue » 12 feb 2017, 16:45

Raonffa je napisao/la:Anderson je igračina za Damira, samo su ga povrede yebale prošle godine i nadam se da nije više u onoj formi u kakvoj je nekada bio.
Samo da Anderson je profesjonalni teniser koji trenira da se brzo vrati tamo gdje slobodno moze biti - Top20, a Damira jos uvjek vise zanima broj lajkova i followersa nego bodova u rankingu. A iz cisto teniske perspektive po tome sta smo vidjeli posebno u Zenici i Sofiji mozemo pretpostavljati, da DD bude imao vjerovatno toliko duplih gresaka koliko Anderson asova.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 feb 2017, 17:13

thelightblue je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Anderson je igračina za Damira, samo su ga povrede yebale prošle godine i nadam se da nije više u onoj formi u kakvoj je nekada bio.
Samo da Anderson je profesjonalni teniser koji trenira da se brzo vrati tamo gdje slobodno moze biti - Top20, a Damira jos uvjek vise zanima broj lajkova i followersa nego bodova u rankingu. A iz cisto teniske perspektive po tome sta smo vidjeli posebno u Zenici i Sofiji mozemo pretpostavljati, da DD bude imao vjerovatno toliko duplih gresaka koliko Anderson asova.
Ma totalno sam zaboravio Andersona odavno ga nisam vidio na Touru nigdje, znam da je bio povrijeđen i zato se nadam da nije u svojoj pravoj formi. Ovo će mu biti koliko vidim prvi meč nakon više od 3,5 mjeseca, valjda nije na nivou :D

Jel' igraju sutra ili prekosutra?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 12 feb 2017, 17:17

Napravise od Andersona nekakvog futures igraca jbt, covjek je favorit protiv Damira i sve osim njegove pobjede ce biti iznenadjenje, znamo i to kako se Damir provodi protiv jakih udaraca kao sto je Anderson, meni ovo mirise na jos jedan lagani poraz, nadam se da grijesim, jedino je upitno u kakvom ce ritmu doci Anderson nakon pauze od 3 mjeseca, ali da nije spreman ne bi ni igrao ovaj smijesni Memphis, to je sigurno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 feb 2017, 17:24

bodi123 je napisao/la:Napravise od Andersona nekakvog futures igraca jbt, covjek je favorit protiv Damira i sve osim njegove pobjede ce biti iznenadjenje, znamo i to kako se Damir provodi protiv jakih udaraca kao sto je Anderson, meni ovo mirise na jos jedan lagani poraz, nadam se da grijesim, jedino je upitno u kakvom ce ritmu doci Anderson nakon pauze od 3 mjeseca, ali da nije spreman ne bi ni igrao ovaj smijesni Memphis, to je sigurno
To je istina, vjerujem da bi "stari Anderson" ovdje glat do finala stigao.

Ne vjerujem da on može nakon 3 mjeseca neigranja izaći na teren i igrati kao da pauze i nije bilo, to prosto nije moguće. Al' svakako ono što mene brine je Džumhur jer bojim se da koliko god Kevin loše može odigrati, Damir može još lošije.

Valjda konačno odigra dobar meč ove godine, bar se nadam da hoće...

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 12 feb 2017, 17:28

Raonffa je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Napravise od Andersona nekakvog futures igraca jbt, covjek je favorit protiv Damira i sve osim njegove pobjede ce biti iznenadjenje, znamo i to kako se Damir provodi protiv jakih udaraca kao sto je Anderson, meni ovo mirise na jos jedan lagani poraz, nadam se da grijesim, jedino je upitno u kakvom ce ritmu doci Anderson nakon pauze od 3 mjeseca, ali da nije spreman ne bi ni igrao ovaj smijesni Memphis, to je sigurno

Ne vjerujem da on može nakon 3 mjeseca neigranja izaći na teren i igrati kao da pauze i nije bilo, to prosto nije moguće. Al' svakako ono što mene brine je Džumhur jer bojim se da koliko god Kevin loše može odigrati, Damir može još lošije.

Nece on pasti na teren kao s neba nakon sto je 3 mjeseca lezao u krevetu i sad mu se cefnulo da odigra ATP mec. Povredu je davno zalijecio, vec neko vrijeme trenira i igra punom parom, ima on svoje sparing partnere koji mu pomazu da dodje na ATP nivo vec u prvom mecu nakon povratka, naravno da nece biti u nekoj aman zaman formi jer nema kontinuiteta, ali nece izaci na teren da izgubi i pokloni pobjedu Damiru, budi siguran.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 12 feb 2017, 17:33

Damir ce ga pobjediti.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 feb 2017, 17:45

bodi123 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Nece on pasti na teren kao s neba nakon sto je 3 mjeseca lezao u krevetu i sad mu se cefnulo da odigra ATP mec. Povredu je davno zalijecio, vec neko vrijeme trenira i igra punom parom, ima on svoje sparing partnere koji mu pomazu da dodje na ATP nivo vec u prvom mecu nakon povratka, naravno da nece biti u nekoj aman zaman formi jer nema kontinuiteta, ali nece izaci na teren da izgubi i pokloni pobjedu Damiru, budi siguran.
Ma svjestan sam da neće sa fotelje ustati i doći na teren, bitno je samo da ne bude na najboljem nivou što sasvim sigurno ne bi trebao biti. Al' opet kažem, džaba se mi nadamo lošem Andersonu ako Damir opet bude loš.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 feb 2017, 17:47

Mirza protiv Vanija u Cherbourgu. Jos jedno ispadanje u prvom kolu u najavi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 12 feb 2017, 17:59

Daleko je Anderson on svoje forme, a i da je u formi ne bi baš lako dobio Damira, iako bi bio favorit. Definitivno je igrač s kojim Damir može da igra, naravno ukoliko Damir odigra svoj najbolji tenis. Ali čisto sumnjam da hoće, koliko god da Anderson loše odigra Damir će se potruditi da bude još gori. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 12 feb 2017, 18:09

Nemoguće je reći u kakvoj je formi Anderson, Federer nije igrao pola godine, pa je osvojio Australiju. Da je nespreman, ne bi sigurno igrao ovaj turnir, tako da ta tri mjeseca pauze Kevinu neće predstavljati nikakav problem ukoliko Damir bude na nivou svoja dva prethodna meča.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 12 feb 2017, 18:19

Upravo to, pauza uopste ne mora znaciti da ce Anderson uci los u ovaj mec, covjek trenira vec nekoliko sedmica punom parom, mozda se bas pozelio tenisa pa ce izaci na teren u jako dobrom ritmu, Damir je svakako uzasan, kao sto sam i rekao meni je ovo poraz u najavi a na Damiru je da me iznenadi

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 12 feb 2017, 18:46

Ma uzima to Damir, i to rutinski. Leže mu igrači takvog tipa kakav je Anderson :)

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 12 feb 2017, 18:54

remA1 je napisao/la:Ma uzima to Damir, i to rutinski. Leže mu igrači takvog tipa kakav je Anderson :)
Mozda pokusavas biti ironican al Damir dobija ovo .Mislim da Damir zna srozat protivnika na svoj nivo tako da Andesron nema sanse.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 12 feb 2017, 22:05

Damir sutra 3. meč na centralnom terenu, program počinje u 20:30h, to je negdje od 00h. A Mirza isto sutra prvi meč na centralnom terenu, to je negdje oko 13-14h. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 12 feb 2017, 23:32

BosnaSTL je napisao/la:
remA1 je napisao/la:Ma uzima to Damir, i to rutinski. Leže mu igrači takvog tipa kakav je Anderson :)
Mozda pokusavas biti ironican al Damir dobija ovo .Mislim da Damir zna srozat protivnika na svoj nivo tako da Andesron nema sanse.

Ozbiljno kažem, na ovakvim uslovima mu leže igrači tipa Andersona.:) Očekujem pobjedu u dva seta:)

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 13 feb 2017, 12:52

Hajmooo Mirzeteee
FK Sarajevo !

hm59
Kontakt:

Post Postao/la hm59 » 13 feb 2017, 12:55

Sta je ovo, odmah medical t.o. za Mirzu! Inace, prva dva servisa siguran!

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []