FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

JoeBleck
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la JoeBleck » 14 feb 2017, 23:53

Pod presingom niko u danasnje vrijeme ne igra kao Modric.Veratti mu je najblizi ali ina neke karakteristike koje ni Modric nema tako izrazene.
Citanje igre i anticipacija su mu brutalno kvalitetni.

Ja sam ovo najavio i ocrkivao ,Barca je izgubila autoritet i prepoznatljivost.Nije to sljakerska ekipa koja ce ginuti na terenu,takvi su jer ne znaju ganjati loptu i postaviti se.Ekipa koja dise i umire sa loptom ne moze igrati nista drugo.
Identitet je narusen ove sezone,Enrique mora letiti do vikenda.
Neymar u ispravnom sistemu koji je igran bi sa ovakvim prvim korakom bio torpedo.Nerealan kvalitet ima samo ga treba usmjeriti,eksploatisati ,tacnije pribliziti ga golu.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 feb 2017, 23:54

MrHc je napisao/la:
Mokes je napisao/la:Cola, nije ti ovo pes liga :kafa:
Hahahha Kralju :D

Al divi onog sabana kaze ja sam lazov ??? XD koma

Ako mora Xavi samarti Mesija da ovaj krene igrati pa neka makar Xavia postave za trenera makar je Tata za njih sve od pristupa, ponasanja i zalaganja.

Ja sam se veceras smijao od muke !!!

Znaci FUJ !!!

P.S. 'EBES 250 GOLOVA u sezoni ako osvojis KUP !!!
Hoces li da ti nadjem postove gdje zagovaras da nemas nista protiv prodaje Messija ? Kao da si jednom napisao to :wave: Ovo je jedini put da cu te citirati ipak. Pises gluposti.
27.10.2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 feb 2017, 23:55

parangal je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:
parangal je napisao/la:DakleM Enrike.....došao djavo po svoje

Predstojeće poluvreme je za Barsu poluvreme sezone......ne postigne li gol, može otpisati LP.......makar po cenu da primi još koji mora postići gol
Velicanstveno prvo poluvrijeme, prije svih messija, al jbg dzaba sto on igra ko zmaj,dijeli lopte za zicere,veze igru, ostatak ekipe ga ne prati
Ako treba da se složim onda u redu.....u pravu si! Ali nikad ne zaboravi......od njega uvek nešto dobro mogu očekivati PA čak i večeras......za druge nisam siguran ;)
Jes tacno nas je izvukao u drugom poluvremenu

Ne trazi mi se statistika, gledao sam mesija veceras posebno i nastojao upamtiti njegov doprinos igri, i ono sto sam upamtio izgleda ovako:
-golova 0
-Asistencije 0
-Pretrcao manje od ter stegena koji je imao dosta izlazaka, a vjerovatno manje i od emerija pred klupom
-Imao je 6-7 pokusaja driblanja, 0 uspjesnih, nakon jednog od njih u opasnoj zoni direktno je odgovoran za gol draxlera, u skoro svim situacijam protivnik mu je oteo cisto zivu loptu
-5-6 puta imao je duele s igracima psg, u svim slucajevima odbijanja od igraca protivnika kao da je neuhranjen, kao da je na utakmicu dosao direktno iu omarske il trnopolja
-Imao je nekih desetak pasova, vecinom pogresnih, prvo i jedino dodavanje imalo solidno u 78. Minuti kad je neymar sutirao pored gola
-Doprinos napadu nula, doprinos odbrani -1,
- kreirane sanse -1, jer sve sto je iskreirao bio je drugi gol pariza
- imali smo samo dvije prilike u kojima mesi nije ucestvovao, nego neymar i andre, i pike i umtiti, imali smo i jos jednu sjajnu situaciju polovinom drugog dijela kada je to upropasti mesi ne dodavsi suigracu u sjajnoj poziciji,pokusao je driblati i naravno protivnik je oteo zivu loptu
...

U necemu je bio i uspjesan, desetak puta je setkajuci se ili nijemo izgubljeno gledajuci uspjesno se pogladio po bradi, ko neki stari mudri efendija

To je messijev ucinak veceras, to je ono sto sam upozoravao svo ovo vrijeme a sta ste ismijavali, mesi je veceras bio ubjedljivo najgori pojedinac susreta, andre gomes je bio dosta bolji jer je nesto bar presjekao i trcao, messi se vuce ko mrljina po terenu veci dio sezone, evidentna je kurcobolja i koliko se zapustio fizicki jer i kad se ko biva naljuti i pokusa nesto smijesno je koliko je spor i nejak, zapustio se do bola, i njegov najveci problem je sto je tu kurcobolju prenio i na ostale koji b veceras sto posto bolje odigrali da nije bilo mesija

Znam sta je sve donio klubu, niko ga ne voli ovdje vise od mene, al jbgmomci tako vam je to ko sto romariooo kaze i ko sto vec duze govori

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 feb 2017, 23:56

Romario je neznalica, dokazana.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 feb 2017, 23:57

messilla je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Odraz sezone što neko reče. Nije ni Betis ništa lošiji bio neki dan, samo što nemaju nekog Di Mariju, Cavanija i ostale da trpaju zicere.
:rol: :tokralju:

A gledaj ovo
slika
:tokralju:
Vala nije jedini bio grozan.
Komplet sredina je bila užasna, blago receno. Nadtrcani, nadbrojani, nadigrani, bez duel igre, bez startova, bez klizecih, bez želje i ponosa...trio PSG (Verratti, Matuidi, Rabiot) ih razbio, nadtrcao, krali im lopte, davali pasove za kontri itd...nadigrali ih kao da su igrali protiv Le Havrea :facepalm: to je ono što je najgore.
Gomes je 10 godina mlađi od Andresa, od njega se ocekuje neka iskra na terenu, neka energija, a on se vuce ko slina i bježi od igre i duela :puke: A i kad hoce da uđe u neki duel ne može nikoga stici, niti oduzeti nekome lopte, jer nema brzinu i motoriku za tako nešto. Prespor za ovog nivoa.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 feb 2017, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 feb 2017, 23:57

JoeBleck je napisao/la:Pod presingom niko u danasnje vrijeme ne igra kao Modric.Veratti mu je najblizi ali ina neke karakteristike koje ni Modric nema tako izrazene.
Citanje igre i anticipacija su mu brutalno kvalitetni.

Ja sam ovo najavio i ocrkivao ,Barca je izgubila autoritet i prepoznatljivost.Nije to sljakerska ekipa koja ce ginuti na terenu,takvi su jer ne znaju ganjati loptu i postaviti se.Ekipa koja dise i umire sa loptom ne moze igrati nista drugo.
Identitet je narusen ove sezone,Enrique mora letiti do vikenda.
Neymar u ispravnom sistemu koji je igran bi sa ovakvim prvim korakom bio torpedo.Nerealan kvalitet ima samo ga treba usmjeriti,eksploatisati ,tacnije pribliziti ga golu.
E bravo. To je to. KAKAV NAPAD IMAMO SAMO. Pa nadjite samo koliko rijetko dobijaju loptu ove sezone a koliko su golova zabili. To su masine. Zamislite Neymara , Messija i Suareza gdje dobijaju loptu blizu 16. Pa imali bi 150 golova po sezoni. Minimalno. Zbog toga treba trener da leti. Sredina ti ne moze donijeli loptu ovom vanzemaljskom napadu. I to je grijeh.
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 15 feb 2017, 00:01

@Romario

Za ovo što si napisao u nekim vremenima bi bio javno spaljen na lomači.........zbog veštičarenja :lol:

PS. Nadam se da razumeš da se samo šalim :mrgreen: ...........valjda :lol:

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 15 feb 2017, 00:07

leorey je napisao/la:
MrHc je napisao/la:
Mokes je napisao/la:Cola, nije ti ovo pes liga :kafa:
Hahahha Kralju :D

Al divi onog sabana kaze ja sam lazov ??? XD koma

Ako mora Xavi samarti Mesija da ovaj krene igrati pa neka makar Xavia postave za trenera makar je Tata za njih sve od pristupa, ponasanja i zalaganja.

Ja sam se veceras smijao od muke !!!

Znaci FUJ !!!

P.S. 'EBES 250 GOLOVA u sezoni ako osvojis KUP !!!
Hoces li da ti nadjem postove gdje zagovaras da nemas nista protiv prodaje Messija ? Kao da si jednom napisao to :wave: Ovo je jedini put da cu te citirati ipak. Pises gluposti.
Momak ne razumijem te .....

Ja i dalje nemam nista protiv prodaje Mesija kratko i jasno ko dan !!

Lp

P.s. Romario objasnio
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 feb 2017, 00:09

Jeste vas dvojica svjesni da nema Messija da bi se sad borili s Atleticom za četvrto mjesto u ligi? Koji vam je **** nezahvalni. Gledate li utakmice? Je, Messi je šetkao, pa boli me kita, mogu mu to zaboravit jer vuče ovu momčad cijelu sezonu, od 10 utakmica 2 odigra prosječno i odma se neznalica romario nakoti ko da je pokupio svu pamet svijeta.

Sram da vas bude.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SiempreFidelis
Kontakt:

Post Postao/la SiempreFidelis » 15 feb 2017, 00:10

mr mhc ma slazem se i ja messi nece nikad bit ko prije treba ga prodat dok je na cijeni moze se uzeti 150 miliona sigurno samo zbog njegovog imena i pare usmjeriti na neku novu vrelu krv hazarda ili dybalu

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 15 feb 2017, 00:11

Lillard je napisao/la:Jeste vas dvojica svjesni da nema Messija da bi se sad borili s Atleticom za četvrto mjesto u ligi? Koji vam je **** nezahvalni. Gledate li utakmice? Je, Messi je šetkao, pa boli me kita, mogu mu to zaboravit jer vuče ovu momčad cijelu sezonu, od 10 utakmica 2 odigra prosječno i odma se neznalica romario nakoti ko da je pokupio svu pamet svijeta.

Sram da vas bude.
Krenuh da nešto slično napišem, ali i dalje kontam da li su ozbiljni uopće. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 15 feb 2017, 00:12

Iniesta: "¿Falta de actitud? No va con este equipo. Nos superaron en fútbol. El manchego, igual que Busquets, cree que el Barça tuvo un problema táctico y de juego en París
"Tuvimos un malísimo día en una competición que no perdona"

Znaci sve je jasno. Pobijedili nas ljudi u onome u cemu smo bili najjaci. Slaze se s Busquetsom da je taktika promasena. Imali uzasan dan u takmicenju gdje upravo ako imas takav dan je sve gotovo.

I stvarno ne kontam trenera, vidi li on uopste da mu ekipa ne igra dobro vec dobrih 6 mjeseci ? Vidi li da Roberto nije za beka? Vidi li da Gomes ne moze igrati u ovom njegovom sistemu ? Gomes ako ode u drugi klub ne bi me cudilo da bude razvaljivao. Ali u ovom sistemu ocigledno ne ide.

I de @Monolože banuj ovog provokatora fidelisa , covjek kontaminira svetu temu.
27.10.2020

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 15 feb 2017, 00:16

Ma trpi ekipa i radi njih ,Vezni red je ocajan ali brate mozes tolerisati da loptu ne ganja nazad i prati beka Messi ,nikako da to rade dvojica.Neymar koliko god bio nonsarlantan,najodgovorniji je od sve trojice.
Za Suareza sam pisao i debelo potpisujem da je ove sezone najlosiji igrac Barce kada uzmes u obzir kapacitet igraca.Nije stvar u golovima nego u njegovoj kretnji ,on bi trebao stvoriti visak kroz sredinu tako sto ce odvuci stopera i DMFa u jednu stranu i tako osloboditi krila,ove sezone na prste jedne ruke mogu se izvrojati njegove zadace.Pored toga njegov work rate je u hladu ,vjerovatno umislio da golovima kompenzira i sta li vec.
Messi ne trci bez lopte ,sto je zabrinjavajuce !
Njegov kvalitet je nemjerljiv sa drugim igracima ali indisponiranost je nesto novo kod njega u ovoj sezoni.Jasno da ne moze sam jer su mu trojica za vratom ali nikakvu zelju nemati da loptu oduzmes je los primjer drugim igracima.
Htjeli to ili ne,Messi je Alfa i omega.On je srce i dusa tima koja kada se zasiti ,kompletan kolektiv gubi koncept.Previse se ovisi o par igraca kada su se upumpale milijarde za igrace koji igraju na "safety" pass.Pa ne moze jedan Rabiot djelovati kao Savicevic iz najboljih dana a Di Maria kao spoj Messija i Cruyffa.
Veceras je vezni red PSGa pokazao svu nemoc Barce.Emery je iskoristio sve sto je do sada naucio protiv Barce.Samo je bilo pitanje vremena ko ce otresti Enriquea.Sreca desilo se sad,kada najmanje boli.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 feb 2017, 00:17

SiempreFidelis je napisao/la:mr mhc ma slazem se i ja messi nece nikad bit ko prije treba ga prodat dok je na cijeni moze se uzeti 150 miliona sigurno samo zbog njegovog imena i pare usmjeriti na neku novu vrelu krv hazarda ili dybalu
:crazy: :lol: bježi ba, ne loži ga i dalje :mrgreen:

OK, Messi je bio teška kriza veceras, a ko nije :?: pa to je bilo smiješno gledati kako su loši.

Mislim da treba sva gov.na svaliti na Ter Stegena, Umtitija i Roberta i tako oprati ostale zvijezde ove blamaže :kafa: neko mora biti glavni krivac, a tako je najlakše.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 15 feb 2017, 00:24

Messi je krivac :urnebes: a šta sve nećeš pročitati :rol:
Očajna igra na svim dijelovima terena ali hajmo kriviti Messia :facepalm:

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 15 feb 2017, 00:25

Lillard je napisao/la:Jeste vas dvojica svjesni da nema Messija da bi se sad borili s Atleticom za četvrto mjesto u ligi? Koji vam je **** nezahvalni. Gledate li utakmice? Je, Messi je šetkao, pa boli me kita, mogu mu to zaboravit jer vuče ovu momčad cijelu sezonu, od 10 utakmica 2 odigra prosječno i odma se neznalica romario nakoti ko da je pokupio svu pamet svijeta.

Sram da vas bude.
Svaka cas majstore
To pisem po mnogim forumima da sam Mesi drzi Barcu u ligi a u Kupu ih bukvalno on uveo u finale
Recimo kod 2:0 za bilbao oni mase jos par zicera gdje rezultat bio realan ko vcr i onda Mesii slobodnjakom ponistava ta dva gola
Uzvrat isto tako slobodnjakom rijesava prolaz
Protiv Atletika sve sto se uradilo bilo je od njega,uzvrat gol Suareza je njegov gol
Reci i pomislit da se on izbaci iz ekipe je ravno budalestini prve klase

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 15 feb 2017, 00:26

messilla je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Odraz sezone što neko reče. Nije ni Betis ništa lošiji bio neki dan, samo što nemaju nekog Di Mariju, Cavanija i ostale da trpaju zicere.
:rol: :tokralju:

A gledaj ovo
slika
:tokralju:
Nema šta, Matuidi i Verratti su sinoć pojeli Andresa i sve oko njega. Ljudi su u stanju igrati pressing svih 90 minuta. Cavani kao najbolji defanzivac od svih napadača takođe zaslužuje da se spomene. Jasno je bilo da će bez Ibrahimovića biti X puta kompaktniji.

Nego @Romariooo je u pravu za Messija. Prvi put ove sezone. Ono sinoć je bila najgora utakmica Messija u karijeri.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 15 feb 2017, 00:28

Kakvu je noc Barca imala ,pokazatelj nam je Ter Stegenova izvrsna noc.

bestija
Kontakt:

Post Postao/la bestija » 15 feb 2017, 00:29

Ja osobno Barcelonu gledam samo radi Messija, a vi koji mislite da bi bez Messija bilo bolje neznam sta bi rekao. Da sam ja Messi još više bi setao. Čitava momčad osim neymara očekuje da on uzme balun u svom sesnaestercu i da gol. Sva odgovornost je na njemu. Uza sve to navedeno ja za daleko najvećeg krivca proglašavam trenera.

jasmin10
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Barcelona

Post Postao/la jasmin10 » 15 feb 2017, 00:29

SiempreFidelis je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Messi je krivac :urnebes: a šta sve nećeš pročitati :rol:
Očajna igra na svim dijelovima terena ali hajmo kriviti Messia :facepalm:
treba ga u kinu prodati
Na posudbu u Eibar da malo dodje sebi.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.