FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

MrHc
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la MrHc » 15 feb 2017, 00:07

leorey je napisao/la:
MrHc je napisao/la:
Mokes je napisao/la:Cola, nije ti ovo pes liga :kafa:
Hahahha Kralju :D

Al divi onog sabana kaze ja sam lazov ??? XD koma

Ako mora Xavi samarti Mesija da ovaj krene igrati pa neka makar Xavia postave za trenera makar je Tata za njih sve od pristupa, ponasanja i zalaganja.

Ja sam se veceras smijao od muke !!!

Znaci FUJ !!!

P.S. 'EBES 250 GOLOVA u sezoni ako osvojis KUP !!!
Hoces li da ti nadjem postove gdje zagovaras da nemas nista protiv prodaje Messija ? Kao da si jednom napisao to :wave: Ovo je jedini put da cu te citirati ipak. Pises gluposti.
Momak ne razumijem te .....

Ja i dalje nemam nista protiv prodaje Mesija kratko i jasno ko dan !!

Lp

P.s. Romario objasnio
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 feb 2017, 00:09

Jeste vas dvojica svjesni da nema Messija da bi se sad borili s Atleticom za četvrto mjesto u ligi? Koji vam je **** nezahvalni. Gledate li utakmice? Je, Messi je šetkao, pa boli me kita, mogu mu to zaboravit jer vuče ovu momčad cijelu sezonu, od 10 utakmica 2 odigra prosječno i odma se neznalica romario nakoti ko da je pokupio svu pamet svijeta.

Sram da vas bude.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SiempreFidelis
Kontakt:

Post Postao/la SiempreFidelis » 15 feb 2017, 00:10

mr mhc ma slazem se i ja messi nece nikad bit ko prije treba ga prodat dok je na cijeni moze se uzeti 150 miliona sigurno samo zbog njegovog imena i pare usmjeriti na neku novu vrelu krv hazarda ili dybalu

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 15 feb 2017, 00:11

Lillard je napisao/la:Jeste vas dvojica svjesni da nema Messija da bi se sad borili s Atleticom za četvrto mjesto u ligi? Koji vam je **** nezahvalni. Gledate li utakmice? Je, Messi je šetkao, pa boli me kita, mogu mu to zaboravit jer vuče ovu momčad cijelu sezonu, od 10 utakmica 2 odigra prosječno i odma se neznalica romario nakoti ko da je pokupio svu pamet svijeta.

Sram da vas bude.
Krenuh da nešto slično napišem, ali i dalje kontam da li su ozbiljni uopće. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 15 feb 2017, 00:12

Iniesta: "¿Falta de actitud? No va con este equipo. Nos superaron en fútbol. El manchego, igual que Busquets, cree que el Barça tuvo un problema táctico y de juego en París
"Tuvimos un malísimo día en una competición que no perdona"

Znaci sve je jasno. Pobijedili nas ljudi u onome u cemu smo bili najjaci. Slaze se s Busquetsom da je taktika promasena. Imali uzasan dan u takmicenju gdje upravo ako imas takav dan je sve gotovo.

I stvarno ne kontam trenera, vidi li on uopste da mu ekipa ne igra dobro vec dobrih 6 mjeseci ? Vidi li da Roberto nije za beka? Vidi li da Gomes ne moze igrati u ovom njegovom sistemu ? Gomes ako ode u drugi klub ne bi me cudilo da bude razvaljivao. Ali u ovom sistemu ocigledno ne ide.

I de @Monolože banuj ovog provokatora fidelisa , covjek kontaminira svetu temu.
27.10.2020

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 15 feb 2017, 00:16

Ma trpi ekipa i radi njih ,Vezni red je ocajan ali brate mozes tolerisati da loptu ne ganja nazad i prati beka Messi ,nikako da to rade dvojica.Neymar koliko god bio nonsarlantan,najodgovorniji je od sve trojice.
Za Suareza sam pisao i debelo potpisujem da je ove sezone najlosiji igrac Barce kada uzmes u obzir kapacitet igraca.Nije stvar u golovima nego u njegovoj kretnji ,on bi trebao stvoriti visak kroz sredinu tako sto ce odvuci stopera i DMFa u jednu stranu i tako osloboditi krila,ove sezone na prste jedne ruke mogu se izvrojati njegove zadace.Pored toga njegov work rate je u hladu ,vjerovatno umislio da golovima kompenzira i sta li vec.
Messi ne trci bez lopte ,sto je zabrinjavajuce !
Njegov kvalitet je nemjerljiv sa drugim igracima ali indisponiranost je nesto novo kod njega u ovoj sezoni.Jasno da ne moze sam jer su mu trojica za vratom ali nikakvu zelju nemati da loptu oduzmes je los primjer drugim igracima.
Htjeli to ili ne,Messi je Alfa i omega.On je srce i dusa tima koja kada se zasiti ,kompletan kolektiv gubi koncept.Previse se ovisi o par igraca kada su se upumpale milijarde za igrace koji igraju na "safety" pass.Pa ne moze jedan Rabiot djelovati kao Savicevic iz najboljih dana a Di Maria kao spoj Messija i Cruyffa.
Veceras je vezni red PSGa pokazao svu nemoc Barce.Emery je iskoristio sve sto je do sada naucio protiv Barce.Samo je bilo pitanje vremena ko ce otresti Enriquea.Sreca desilo se sad,kada najmanje boli.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 feb 2017, 00:17

SiempreFidelis je napisao/la:mr mhc ma slazem se i ja messi nece nikad bit ko prije treba ga prodat dok je na cijeni moze se uzeti 150 miliona sigurno samo zbog njegovog imena i pare usmjeriti na neku novu vrelu krv hazarda ili dybalu
:crazy: :lol: bježi ba, ne loži ga i dalje :mrgreen:

OK, Messi je bio teška kriza veceras, a ko nije :?: pa to je bilo smiješno gledati kako su loši.

Mislim da treba sva gov.na svaliti na Ter Stegena, Umtitija i Roberta i tako oprati ostale zvijezde ove blamaže :kafa: neko mora biti glavni krivac, a tako je najlakše.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 15 feb 2017, 00:24

Messi je krivac :urnebes: a šta sve nećeš pročitati :rol:
Očajna igra na svim dijelovima terena ali hajmo kriviti Messia :facepalm:

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 15 feb 2017, 00:25

Lillard je napisao/la:Jeste vas dvojica svjesni da nema Messija da bi se sad borili s Atleticom za četvrto mjesto u ligi? Koji vam je **** nezahvalni. Gledate li utakmice? Je, Messi je šetkao, pa boli me kita, mogu mu to zaboravit jer vuče ovu momčad cijelu sezonu, od 10 utakmica 2 odigra prosječno i odma se neznalica romario nakoti ko da je pokupio svu pamet svijeta.

Sram da vas bude.
Svaka cas majstore
To pisem po mnogim forumima da sam Mesi drzi Barcu u ligi a u Kupu ih bukvalno on uveo u finale
Recimo kod 2:0 za bilbao oni mase jos par zicera gdje rezultat bio realan ko vcr i onda Mesii slobodnjakom ponistava ta dva gola
Uzvrat isto tako slobodnjakom rijesava prolaz
Protiv Atletika sve sto se uradilo bilo je od njega,uzvrat gol Suareza je njegov gol
Reci i pomislit da se on izbaci iz ekipe je ravno budalestini prve klase

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 15 feb 2017, 00:26

messilla je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Odraz sezone što neko reče. Nije ni Betis ništa lošiji bio neki dan, samo što nemaju nekog Di Mariju, Cavanija i ostale da trpaju zicere.
:rol: :tokralju:

A gledaj ovo
slika
:tokralju:
Nema šta, Matuidi i Verratti su sinoć pojeli Andresa i sve oko njega. Ljudi su u stanju igrati pressing svih 90 minuta. Cavani kao najbolji defanzivac od svih napadača takođe zaslužuje da se spomene. Jasno je bilo da će bez Ibrahimovića biti X puta kompaktniji.

Nego @Romariooo je u pravu za Messija. Prvi put ove sezone. Ono sinoć je bila najgora utakmica Messija u karijeri.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 15 feb 2017, 00:28

Kakvu je noc Barca imala ,pokazatelj nam je Ter Stegenova izvrsna noc.

bestija
Kontakt:

Post Postao/la bestija » 15 feb 2017, 00:29

Ja osobno Barcelonu gledam samo radi Messija, a vi koji mislite da bi bez Messija bilo bolje neznam sta bi rekao. Da sam ja Messi još više bi setao. Čitava momčad osim neymara očekuje da on uzme balun u svom sesnaestercu i da gol. Sva odgovornost je na njemu. Uza sve to navedeno ja za daleko najvećeg krivca proglašavam trenera.

jasmin10
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Barcelona

Post Postao/la jasmin10 » 15 feb 2017, 00:29

SiempreFidelis je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Messi je krivac :urnebes: a šta sve nećeš pročitati :rol:
Očajna igra na svim dijelovima terena ali hajmo kriviti Messia :facepalm:
treba ga u kinu prodati
Na posudbu u Eibar da malo dodje sebi.

let3
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 15 feb 2017, 00:29

SiempreFidelis je napisao/la: ti me se mani bolje ti je
:lol: važi, dogovoreno
Nemoj nas samo tuci po glOvi :mrgreen: hajd vidim da si se veceras navio da istrolaš maksimalno, pa samo deri dok možeš :kafa:

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 15 feb 2017, 00:31

messilla je napisao/la:

Sram da vas bude.
Krenuh da nešto slično napišem, ali i dalje kontam da li su ozbiljni uopće. :mrgreen:
Jesi ti navijac FC Messi ili FC Barca ? Barca je postojala prije Messija postojat ce i poslije. Pratim Barcu od 1996 godine i nijedan igrac nema pravo na ovakvu bezmudu igru. Da je ovo prvi put pa halalio bi ali se broj presetanib utakmica po sezoni povecava ..... samo slijep ili lud to ne vidi a od stare slave se ne zivi !! Mozda i nikad losija odbrana PSGa golobradih mladica strpali u dzep taj famozni napad.

Nikad nisam volio igrace koji se ne zalazu. Ako ti se ne igr a budi fer pa reci treneru pa presjedi mozda se i izvuce bolji rezultat za uzvrata.

Moj licni profil igraca zbog kojih navijam za Barcu su Xavi, Valdes, Pujol i I iniesta.

A ti meni reci da si na terminu i da ti se saigrac ponasa kao messi da ga nebi prebio ? Da bi trcao i ginuo da se on moze zajebavati ? Ja sam nauce svamu tekmu 101 % i do kosti !!!

U svakom slucaju nema potrebe za vrijedjanjem. Postujem tvoje misljenje.

Lp
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 15 feb 2017, 00:37

Ma samo prijavi postove. Nemojte ga citirati i ulaziti u raspravu s njim uopste. Nece dugo trajati ovaj troler.
27.10.2020

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 15 feb 2017, 00:39

Ovo nam je jaran @Curry došao u goste malo :mrgreen:

Goste treba počastiti
slika

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 15 feb 2017, 00:40

Koja nervoza :urnebes:
Previse ovo dozivljavate kao sopstveni krah.
Pa ne sekiraju se oni koji bi trebali ,sto Vi?

Bez uvreda mozete zivjeti to je jasno kao dan.

Bit ce bolje do godine kada dodje Koeman :urnebes:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 feb 2017, 00:41

Luis Enrique: "Ako je potrebno pojedinačno izdvojiti krivca, to sam bio ja! Na terenu su bili isti igrači kao i prije nekoliko dana i problem nije u njima."

"Bili su bolji, superiorniji. Odlični i s loptom, ali i bez nje... Uostalom, rezultat vam dovoljno govori šta se večeras desilo. Mislim da navijačima nemam previše toga da objasnim."

"Teško je pričati o uzvratu. Moramo postići više od četiri gola, što nije nimalo lagano."

"Ovo je grozna noć. Nemam komentara."
Andres Iniesta: "Nadigrali su nas u svim mogućim aspektima. Nemam objašnjenja, ovo je veoma loš dan. To nije stvar našeg stava, to je nogomet."

"Mi ne stajemo ovdje, pred nama je još mnogo posla."
Sergio Busquets: "To nije pitanje stava, već fudbala. Pritisnuli su nas više uz bolji taktički plan."

"PSG je danas bio bolji od nas. Odigrali su bolje s boljom taktikom i psihičkim planom."

"Nakon današnje utakmice, teško možemo reći svojim navijačima da vjeruju u nas."
Busquets objasnio na kraju, ako vec nije na terenu.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 15 feb 2017, 00:44

Evo vam vjerovatno top komentar sedmice: Barcina taktika ove sezone:
Povuku se i puste protivnika da igra visok presing. ✔
Igraju tako sve dok ne prime gol. ✔
Krenu u napad bez ikakve ideje. ✔
Prime gol iz kontre. ✔
Pique krene u napad kada zagusti, u 70-80. minutu. ✔
Ne izvuku nikakvu poentu iz poraza i nastave da igraju na isti nacin kao da se nista nije ni desilo. ✔

Znaci anonimac ovo vidi a trener ne vidi :mrgreen:
27.10.2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []