FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nedaTM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nedaTM87 » 04 avg 2010, 11:01

BLU SKY je napisao/la:Sta vam je ba ljudi veceras dobijamo olimpik sto posto ekipa nije uopste slabija u odnosu na proslu sezonu ,vidjecemo u prvi pet utakmica gdje smo ja mislim da imamo kvalitet za odbranu titule a evropa vise nije upitna. Sve u svemu mislim da se dobro radilo na pauzi, sto ce mo i pokazati u plbih ;)
to je taj optimizam :) treba nam malo i ovog da se podigne malo atmosfera i samopouzdanje i kod igraca i kod navijaca, jer sa mentalitetom da smo najjaci i da mozemo sve pobjediti, samo tako i mozemo nesto napraviti najbitnije je kad sam sebe uvjeris da si najjaci i da nema niko bolji e onda mozes sve i pobijediti, ne treba uvijek biti ni "previse realan" :mrgreen: tu psiha cuda radi :)
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 04 avg 2010, 11:29

pile87 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Znači, dileme su Popović - Rovčanin i Čolić - Stanić. 8-)
Vjerovatno pocinju Popovic i Colic
:evil:
1996

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 04 avg 2010, 11:34

a sta fali Lazi

Post Postao/la Avatar » 04 avg 2010, 11:35

samir_tm87 je napisao/la:a sta fali Lazi
Sta fali rovcaninu ?

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 04 avg 2010, 11:42

Ma ne fali mu nista,igrac Zelje kao i svi drugi,stvorila se tolika fama oko njega,kao da je propalica neka a ne nas igrac koji kao i svi ostali igraci zeli da igra sto bolje i to je to...raja kad nekoga uzmu na zub,stvarno ne pustaju,taman da zabije ove godine 20 golova...to je tako...i Sehic i nekad Bekric i Rovcanin,sada Culum i Lazo...tako to kod nas ide...Amar sastavlja tim i ko god da istrci treba mu dati podrsku,da li ce to biti Lazo ili Rovcanin,obojicu treba podrzati,kao i sve ostale...to su nasi igraci i treba im nasa ljubav i podrska,bez obzira igraju li dobro ili nisu u formi,iz krize mogu izaci samo ako dobiju nasu podrsku,to ih treba pogurati...sve njih,bez obzira o kojem se igracu radilo...Lazo nije neprijatelj,on je nas igrac i ja cu da mu dam podrsku koliko god je to moguce sa moje strane i dokle god nosi sveti dres
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 avg 2010, 11:43

bistrikboy je napisao/la:I prosle godine si bio pesimistican,a znas kako se zavrsilo,nek' bude i ove godine isto.

Mah Amar je stalno ponavljao da su svi igraci lige u pet deka,mala je ili nikakva razlika između Zebe i Bekrica,Ganceva i Simica itd.Nismo nista slabiji ali nismo ni jaci u odnosu na proslu sezonu,a ocekivao sam da ce se napraviti iskorak u tom segmentu,ali tako je kako je,i sa ovom ekipom smo opet u vrhu.
Ovo je otprilike najblize mom razmisljanju, i jasno je da cemo u nekim stvarima izgledati bolje a u nekima gore sa ovim novim igracima.Shvatam ono sto Camac i Bole govore trebali smo iz ovoga izaci jaci nego prosle godine a ja mislim da jesmo ali premalo da bi se to odjednom primjetilo i prosloj je ekipi trebalo vremena da nadodje a sastavljali smo tim onako usput, bio bih presretan kada bi uspjeli zavrsiti jos jednog igraca u ovom prelaznom roku koji bi upao u prvi tim pa na zimu dovesti jednog rasnog strijelca imali bi sta traziti onda i u evropi.
I sinoc sam na treningu rekao da imamo premali fond igraca a smisla ima dovoditi jedino ako mogu upasti u prvih jedanaest.
Danas jako bitna utakmica za nas treba odigrati maksimalo odgovorno ne podcjeniti nikoga jer se to moze odbiti o glavu, mislim da nam se to desilo i protiv hapoela prvu tekmu previse lezernosti, opekli se jesmo treba i u jogurt puhati.
Generalno radom na treningu se moze puno toga prosla godina je najbolji primjer i vjerujem da ce ove tako biti!
Nadam se duploj kruni u najmanju ruku nekom od evropskih takmicanja, nisam sklon pretjerivanju i savrseno sam realan i kad je dobro i lose u pitanju, najozbiljni konkurenti na prvom mjestu Zrinjski pa Siroki s tim da ce neko vjerovatno i bljesnuti iz drugog plana.Situacija je takva da 99% timova najavljuje pohod na titulu a jako brzo ce se izdvojiti tri-cetri ekipe u vrhu.
Dosla prva tekma ne red pa eto nek nam je sretno!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 04 avg 2010, 11:56

ma pusti ove velike strucnjake s foruma koji se prave da nesto znaju

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 04 avg 2010, 11:57

pile87 je napisao/la: Nadam se duploj kruni u najmanju ruku nekom od evropskih takmicanja, nisam sklon pretjerivanju i savrseno sam realan i kad je dobro i lose u pitanju, najozbiljni konkurenti na prvom mjestu Zrinjski pa Siroki s tim da ce neko vjerovatno i bljesnuti iz drugog plana.
Jbt ovo meni nije jasno nikako...vi koji ste 8 godina bili u sjeni, bez euro takmicenja, odjednom racunate na neke duple krune, a Sarajevo koje svake godine bude u vrhu tabele, borbi za titulu, odjednom nema medju konkurentima :)stvarno smijesno...ok, i ja kazem siroki je uvijek konkurent za titulu, ali gurati zrinjski, a ne spomenuti tu Sarajevo, je u najmanju ruku smijesno...al eto, posto ste svkako objektivni, onda neka vam i bude ;)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 avg 2010, 11:59

Gigant je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Nadam se duploj kruni u najmanju ruku nekom od evropskih takmicanja, nisam sklon pretjerivanju i savrseno sam realan i kad je dobro i lose u pitanju, najozbiljni konkurenti na prvom mjestu Zrinjski pa Siroki s tim da ce neko vjerovatno i bljesnuti iz drugog plana.
Jbt ovo meni nije jasno nikako...vi koji ste 8 godina bili u sjeni, bez euro takmicenja, odjednom racunate na neke duple krune, a Sarajevo koje svake godine bude u vrhu tabele, borbi za titulu, odjednom nema medju konkurentima :)stvarno smijesno...ok, i ja kazem siroki je uvijek konkurent za titulu, ali gurati zrinjski, a ne spomenuti tu Sarajevo, je u najmanju ruku smijesno...al eto, posto ste svkako objektivni, onda neka vam i bude ;)
Pa eto ti si ga spomenuo, ali na pogresnoj temi, ovdje tvoj klub niko ne shvaca ozbiljno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 avg 2010, 12:05

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 04 avg 2010, 12:14

Virtu4l je napisao/la:slika
98 je bio ofsajd a ove ostale 3 smo kupili :mrgreen:

stoka s istoka
Kontakt:

Post Postao/la stoka s istoka » 04 avg 2010, 12:20

Gdje je 1999?
Zvanično po NSBiH igrao se fudbal i te sezone, nema veze što su Željezničari bili 10. na tabeli.
Zajedniča liga se igra od 2003. Tako si trebao navesti prvaka RS za 1998, 2000, 2001 i 2002 (ili brisati i te titule po NSBiH), ako već ne priznaješ prvaka prema NSBiH iz 1999.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 avg 2010, 12:21

Nisam ovo ja pisao, nego ovi sa Wikipedie, jbg, napiši im mail, žali se, znaš već kako to ide, imate iskustva sa tim :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 04 avg 2010, 12:23

Cuspajz je napisao/la:
98 je bio ofsajd a ove ostale 3 smo kupili :mrgreen:
mi smo bayern munchen bosne i hercegovine :D
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 04 avg 2010, 12:24

stoka s istoka je napisao/la:
Gdje je 1999?
Zvanično po NSBiH igrao se fudbal i te sezone, nema veze što su Željezničari bili 10. na tabeli.
Zajedniča liga se igra od 2003. Tako si trebao navesti prvaka RS za 1998, 2000, 2001 i 2002 (ili brisati i te titule po NSBiH), ako već ne priznaješ prvaka prema NSBiH iz 1999.
U periodu 1998. do 2000. se igrao Play-off kao ZVANIČNI završetak takmičenja i način određivanja Prvaka Bosne i Hercegovine, priznatog od strane UEFA. 1998. je prvak bio Željezničar, 2000. Brotnjo. 1999. play-off nije odigran, BiH nije imala svog prvaka, a ni predstavnike u EURO takmičenjima. Sarajevo ima 2 titule BiH jednako kao što i Čelik ima 3.

stoka s istoka
Kontakt:

Post Postao/la stoka s istoka » 04 avg 2010, 12:27

Virtu4l je napisao/la:Nisam ovo ja pisao, nego ovi sa Wikipedie, jbg, napiši im mail, žali se, znaš već kako to ide, imate iskustva sa tim :mrgreen:
Wikipedia, ja upisao u svojoj tabeli kući da ste uzeli Rela 1985 u finalu, dobili Videoton 2:1, a Real u funalu 4:2 na penale (Škrba odbranio dva penala). :lol: :lol: :lol:

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 04 avg 2010, 12:29

Virtu4l je napisao/la:Nisam ovo ja pisao, nego ovi sa Wikipedie, jbg, napiši im mail, žali se, znaš već kako to ide, imate iskustva sa tim :mrgreen:
Wikipedia, ja upisao u svojoj tabeli kući da ste uzeli Rela 1985 u finalu, dobili Videoton 2:1, a Real u funalu 4:2 na penale (Škrba odbranio dva penala). :lol: :lol: :lol:
i jesi sretan bio :mrgreen: ,ipak kad se bolje pogleda tu smo negdje po titulama jer osvojili ste cevljanovice 2 puta :mrgreen:

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 04 avg 2010, 12:33

Danas očekujem tvrdu, mušku igru, u kost, i rezultat 3:0 za nas. A u drugom poluvremenu šta bude.

stoka s istoka
Kontakt:

Post Postao/la stoka s istoka » 04 avg 2010, 12:34

Cuspajz je napisao/la:
i jesi sretan bio :mrgreen: ,ipak kad se bolje pogleda tu smo negdje po titulama jer osvojili ste cevljanovice 2 puta :mrgreen:
Ne možemo mi nikad biti tu negdje, jer titula iz bivše Juge vrijedi kao pet iz ove naše ako ne i više.
Pa da vi ste poznati po tome zadnjih godina da osvajte turnire rezdelija po srednjoj Bosni i vašar kupove po Srbiji :lol:
@alSaik
NSBiH ima kontinuitet od 1994 i sve titule važe, tako i one Čelikove osvojene 1994, 1995,... pa i ona 1999.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 avg 2010, 12:35

stoka s istoka je napisao/la:NSBiH ima kontinuitet od 1994 i sve titule važe, tako i one Čelikove osvojene 1994, 1995,... pa i ona 1999.
Jaka ti utjeha...
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ZeljeznicarUberAlles i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []