to je taj optimizamBLU SKY je napisao/la:Sta vam je ba ljudi veceras dobijamo olimpik sto posto ekipa nije uopste slabija u odnosu na proslu sezonu ,vidjecemo u prvi pet utakmica gdje smo ja mislim da imamo kvalitet za odbranu titule a evropa vise nije upitna. Sve u svemu mislim da se dobro radilo na pauzi, sto ce mo i pokazati u plbih
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pile87 je napisao/la:Vjerovatno pocinju Popovic i ColicŽeljovac je napisao/la:Znači, dileme su Popović - Rovčanin i Čolić - Stanić.
1996
- samir_tm87
- Kontakt:
a sta fali Lazi
Ma ne fali mu nista,igrac Zelje kao i svi drugi,stvorila se tolika fama oko njega,kao da je propalica neka a ne nas igrac koji kao i svi ostali igraci zeli da igra sto bolje i to je to...raja kad nekoga uzmu na zub,stvarno ne pustaju,taman da zabije ove godine 20 golova...to je tako...i Sehic i nekad Bekric i Rovcanin,sada Culum i Lazo...tako to kod nas ide...Amar sastavlja tim i ko god da istrci treba mu dati podrsku,da li ce to biti Lazo ili Rovcanin,obojicu treba podrzati,kao i sve ostale...to su nasi igraci i treba im nasa ljubav i podrska,bez obzira igraju li dobro ili nisu u formi,iz krize mogu izaci samo ako dobiju nasu podrsku,to ih treba pogurati...sve njih,bez obzira o kojem se igracu radilo...Lazo nije neprijatelj,on je nas igrac i ja cu da mu dam podrsku koliko god je to moguce sa moje strane i dokle god nosi sveti dressamir_tm87 je napisao/la:a sta fali Lazi
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ovo je otprilike najblize mom razmisljanju, i jasno je da cemo u nekim stvarima izgledati bolje a u nekima gore sa ovim novim igracima.Shvatam ono sto Camac i Bole govore trebali smo iz ovoga izaci jaci nego prosle godine a ja mislim da jesmo ali premalo da bi se to odjednom primjetilo i prosloj je ekipi trebalo vremena da nadodje a sastavljali smo tim onako usput, bio bih presretan kada bi uspjeli zavrsiti jos jednog igraca u ovom prelaznom roku koji bi upao u prvi tim pa na zimu dovesti jednog rasnog strijelca imali bi sta traziti onda i u evropi.bistrikboy je napisao/la:I prosle godine si bio pesimistican,a znas kako se zavrsilo,nek' bude i ove godine isto.
Mah Amar je stalno ponavljao da su svi igraci lige u pet deka,mala je ili nikakva razlika između Zebe i Bekrica,Ganceva i Simica itd.Nismo nista slabiji ali nismo ni jaci u odnosu na proslu sezonu,a ocekivao sam da ce se napraviti iskorak u tom segmentu,ali tako je kako je,i sa ovom ekipom smo opet u vrhu.
I sinoc sam na treningu rekao da imamo premali fond igraca a smisla ima dovoditi jedino ako mogu upasti u prvih jedanaest.
Danas jako bitna utakmica za nas treba odigrati maksimalo odgovorno ne podcjeniti nikoga jer se to moze odbiti o glavu, mislim da nam se to desilo i protiv hapoela prvu tekmu previse lezernosti, opekli se jesmo treba i u jogurt puhati.
Generalno radom na treningu se moze puno toga prosla godina je najbolji primjer i vjerujem da ce ove tako biti!
Nadam se duploj kruni u najmanju ruku nekom od evropskih takmicanja, nisam sklon pretjerivanju i savrseno sam realan i kad je dobro i lose u pitanju, najozbiljni konkurenti na prvom mjestu Zrinjski pa Siroki s tim da ce neko vjerovatno i bljesnuti iz drugog plana.Situacija je takva da 99% timova najavljuje pohod na titulu a jako brzo ce se izdvojiti tri-cetri ekipe u vrhu.
Dosla prva tekma ne red pa eto nek nam je sretno!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- eliminator
- Kontakt:
ma pusti ove velike strucnjake s foruma koji se prave da nesto znajusamir_tm87 je napisao/la:a sta fali Lazi
Jbt ovo meni nije jasno nikako...vi koji ste 8 godina bili u sjeni, bez euro takmicenja, odjednom racunate na neke duple krune, a Sarajevo koje svake godine bude u vrhu tabele, borbi za titulu, odjednom nema medju konkurentima :)stvarno smijesno...ok, i ja kazem siroki je uvijek konkurent za titulu, ali gurati zrinjski, a ne spomenuti tu Sarajevo, je u najmanju ruku smijesno...al eto, posto ste svkako objektivni, onda neka vam i budepile87 je napisao/la: Nadam se duploj kruni u najmanju ruku nekom od evropskih takmicanja, nisam sklon pretjerivanju i savrseno sam realan i kad je dobro i lose u pitanju, najozbiljni konkurenti na prvom mjestu Zrinjski pa Siroki s tim da ce neko vjerovatno i bljesnuti iz drugog plana.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Pa eto ti si ga spomenuo, ali na pogresnoj temi, ovdje tvoj klub niko ne shvaca ozbiljno.Gigant je napisao/la:Jbt ovo meni nije jasno nikako...vi koji ste 8 godina bili u sjeni, bez euro takmicenja, odjednom racunate na neke duple krune, a Sarajevo koje svake godine bude u vrhu tabele, borbi za titulu, odjednom nema medju konkurentima :)stvarno smijesno...ok, i ja kazem siroki je uvijek konkurent za titulu, ali gurati zrinjski, a ne spomenuti tu Sarajevo, je u najmanju ruku smijesno...al eto, posto ste svkako objektivni, onda neka vam i budepile87 je napisao/la: Nadam se duploj kruni u najmanju ruku nekom od evropskih takmicanja, nisam sklon pretjerivanju i savrseno sam realan i kad je dobro i lose u pitanju, najozbiljni konkurenti na prvom mjestu Zrinjski pa Siroki s tim da ce neko vjerovatno i bljesnuti iz drugog plana.
98 je bio ofsajd a ove ostale 3 smo kupiliVirtu4l je napisao/la:
-
stoka s istoka
- Kontakt:
Gdje je 1999?Virtu4l je napisao/la:
Zvanično po NSBiH igrao se fudbal i te sezone, nema veze što su Željezničari bili 10. na tabeli.
Zajedniča liga se igra od 2003. Tako si trebao navesti prvaka RS za 1998, 2000, 2001 i 2002 (ili brisati i te titule po NSBiH), ako već ne priznaješ prvaka prema NSBiH iz 1999.
Nisam ovo ja pisao, nego ovi sa Wikipedie, jbg, napiši im mail, žali se, znaš već kako to ide, imate iskustva sa tim 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
mi smo bayern munchen bosne i hercegovineCuspajz je napisao/la:98 je bio ofsajd a ove ostale 3 smo kupiliVirtu4l je napisao/la:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
U periodu 1998. do 2000. se igrao Play-off kao ZVANIČNI završetak takmičenja i način određivanja Prvaka Bosne i Hercegovine, priznatog od strane UEFA. 1998. je prvak bio Željezničar, 2000. Brotnjo. 1999. play-off nije odigran, BiH nije imala svog prvaka, a ni predstavnike u EURO takmičenjima. Sarajevo ima 2 titule BiH jednako kao što i Čelik ima 3.stoka s istoka je napisao/la:Gdje je 1999?Virtu4l je napisao/la:
Zvanično po NSBiH igrao se fudbal i te sezone, nema veze što su Željezničari bili 10. na tabeli.
Zajedniča liga se igra od 2003. Tako si trebao navesti prvaka RS za 1998, 2000, 2001 i 2002 (ili brisati i te titule po NSBiH), ako već ne priznaješ prvaka prema NSBiH iz 1999.
-
stoka s istoka
- Kontakt:
Wikipedia, ja upisao u svojoj tabeli kući da ste uzeli Rela 1985 u finalu, dobili Videoton 2:1, a Real u funalu 4:2 na penale (Škrba odbranio dva penala).Virtu4l je napisao/la:Nisam ovo ja pisao, nego ovi sa Wikipedie, jbg, napiši im mail, žali se, znaš već kako to ide, imate iskustva sa tim
i jesi sretan biostoka s istoka je napisao/la:Wikipedia, ja upisao u svojoj tabeli kući da ste uzeli Rela 1985 u finalu, dobili Videoton 2:1, a Real u funalu 4:2 na penale (Škrba odbranio dva penala).Virtu4l je napisao/la:Nisam ovo ja pisao, nego ovi sa Wikipedie, jbg, napiši im mail, žali se, znaš već kako to ide, imate iskustva sa tim![]()
![]()
Danas očekujem tvrdu, mušku igru, u kost, i rezultat 3:0 za nas. A u drugom poluvremenu šta bude.
-
stoka s istoka
- Kontakt:
Ne možemo mi nikad biti tu negdje, jer titula iz bivše Juge vrijedi kao pet iz ove naše ako ne i više.Cuspajz je napisao/la:i jesi sretan biostoka s istoka je napisao/la:Wikipedia, ja upisao u svojoj tabeli kući da ste uzeli Rela 1985 u finalu, dobili Videoton 2:1, a Real u funalu 4:2 na penale (Škrba odbranio dva penala).Virtu4l je napisao/la:Nisam ovo ja pisao, nego ovi sa Wikipedie, jbg, napiši im mail, žali se, znaš već kako to ide, imate iskustva sa tim![]()
![]()
,ipak kad se bolje pogleda tu smo negdje po titulama jer osvojili ste cevljanovice 2 puta
Pa da vi ste poznati po tome zadnjih godina da osvajte turnire rezdelija po srednjoj Bosni i vašar kupove po Srbiji
@alSaik
NSBiH ima kontinuitet od 1994 i sve titule važe, tako i one Čelikove osvojene 1994, 1995,... pa i ona 1999.
Jaka ti utjeha...stoka s istoka je napisao/la:NSBiH ima kontinuitet od 1994 i sve titule važe, tako i one Čelikove osvojene 1994, 1995,... pa i ona 1999.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 20 gostiju.