Baš pravi ziheraš. Malo mi se to i ne sviđa, ranije sam pisao o tome, nekako previše ide po šablonu, sve programirano. Ne tvrdim da je to loše već znaš šta može otprilike pa je lakše postaviti igru. Ibro je to demonstrirao danas ali je kvalitet više nego bilo šta drugo presudio.Monci je napisao/la:Ma mislim da nema euforije, imamo trenera koji je taktičar i ziheraš, traži disciplinu, a kako smo vidjeli tokom priprema imamo ekipu koja može ispoštovati njegove želje i ideje. To što smo mi navijači optimistični je skroz druga stvar. Ako smo se tokom priprema, dok je ekipa bila preumorna, uspjeli suprostaviti ekipama iz mnogo jače lige, i sa mnogo jačim budgetima, daje nam razlog da budemo i te kako optimistični. Siguran sam da smo svi zajedno svjesni da samo disciplinom, trkom, i davanjem poslednjeg atoma snage na terenu (ali i na tribinama) možemo donijeti pozitivan rezultat iz Krupe. Ne sumnjam u pobjedu.
Ja ne sumnjam u pobijedu samo shvatam fakat ogromno značenje ove utakmice. Ne sumnjam jer moramo pobijediti, radi dosta stvari da ih ne ponavljam ponovo. Bitno je da se u utakmicu uđe hladne glave i respectom prema protivniku a opet sa samopouzdanjem kakvo dolikuje šampionima.