Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Virtu4l » 04 avg 2010, 13:12

Šta im se bolan radi? Šta je to predsjednik kriv? Što hoće da zadrži najboljeg igrača? Kao i Hoeness? Dajte malo realnosti, prizemljenja, itd...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 04 avg 2010, 13:15

Virtu4l je napisao/la:Šta im se bolan radi? Šta je to predsjednik kriv? Što hoće da zadrži najboljeg igrača? Kao i Hoeness? Dajte malo realnosti, prizemljenja, itd...
25 miliona funti, jesil ti normalan bogte ? I čemu zadržavat igrača kojem se ide, koji je na vrhuncu karijere i koji zeli preći u jedan od najboljih svjetskih klubova. I oni će imati čistu zarada, nije da su ga platiti 10 miliona nek su ga džaba dobili.

zare
Kontakt:

Post Postao/la zare » 04 avg 2010, 14:39

da mu se ide - vala mu se i ne ide.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 04 avg 2010, 14:46

Ali su i pretjerali.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 avg 2010, 15:30

covjek se zajebava, kakvih 25 miliona funti..... svasta

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 04 avg 2010, 16:21

Pa ne mogu naći zamjene za 5 miliona
100% sportski i krajnje opušten potpis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 avg 2010, 16:35

Fazon je sto uopste nije bilo nikakvih ni kontakata.To je poput odlaska Nadarevica u Bolton i tako dalje.
Uostalom u vezi Monpe sta je problem.Prodaju ga olako i za sicu ispadaju iz lige.Jer mogu samo Lovrene i takve za zamjenu dovesti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 avg 2010, 16:39

MI smo svjetski prvaci u neostvarenim transferima. Neprikosnoveni smo, nije nam niko do koljena.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 04 avg 2010, 16:40

Duplisport? Po koji put laze citaoce, dosadili ste mi vise...

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 04 avg 2010, 16:47

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 avg 2010, 16:48

Elmar je napisao/la:Duplisport? Po koji put laze citaoce, dosadili ste mi vise...
I Spahić je za jedan medij potvrdio pregovore sa Arsenalom. Možda su to neki njegovi kontakti, a da još nisu ništa upitali njegov klub. Možda Spaha pretpostavlja kakvo bi obeštećenje bilo. Mada, sumnjam da tako opasan klub kao što je Arsenal na takav način posluje. Tačnije, nemoguće, kad skontam.

Adnane, dobro jutro.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 04 avg 2010, 16:50

Željovac je napisao/la:
Elmar je napisao/la:Duplisport? Po koji put laze citaoce, dosadili ste mi vise...
I Spahić je za jedan medij potvrdio pregovore sa Arsenalom. Možda su to neki njegovi kontakti, a da još nisu ništa upitali njegov klub. Možda Spaha pretpostavlja kakvo bi obeštećenje bilo. Mada, sumnjam da tako opasan klub kao što je Arsenal na takav način posluje. Tačnije, nemoguće, kad skontam.

Adnane, dobro jutro.
ma stavio sam link.. posto nije jednio ovaj sajt objavio vijest.. posto pricaju kako laze dupli sport... na arsenalovim forumima uveliko pricaju o spahicu...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 04 avg 2010, 16:53

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ako predje Spahić u Arsenal onda ce isti osvojiti PL ili u najmanju ruku biti klub s najmanje primljenih golova ;)
Slazem se majstore, jer je on stvarno extra igracina, ali da nam je samo da on prijedje u popularne "Topnike"! ;)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 avg 2010, 16:54

adnan_hzsa je napisao/la:
Željovac je napisao/la:

Adnane, dobro jutro.
ma stavio sam link.. posto nije jednio ovaj sajt objavio vijest.. posto pricaju kako laze dupli sport... na arsenalovim forumima uveliko pricaju o spahicu...
....i onda se to demantuje, pa za koji dan opet forumi i portali puni price o Spahinom transferu, pa se onda umjesa klub i predsjednik, kaze nedamo Emira za toliko i toliko, pa onda se Spaha naljuti, kasnije dematuje sve, da nije uopste bilo kontakta i tako sve u krug....hmmmmmm, nesto mi sve mirise na jos jednu sapunicu kojoj smo svi mi svjedoci...Vise je sve granice preslo ovo ponasanje prema nasim igracima. Dobro neko rece samo zato sto igraju za Bosnu, inace bi se prodali ko halva.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 04 avg 2010, 17:00

Bosco je napisao/la:I Campbellu je ove godine nudio novi ugovor iako ovaj ima 36. god, Silvestrea doveo sa 32.god i dao mu dvogodišnji ugovor. itd. Mrsko mi pisat, Spaha ako potpiše dobija minimalno trogodišnji ugovor, jer spaha tehnički još ima 29, a kasnije bi mu nudio jednogodišnje vjerovatno. Kada Dennisu Bergkampu nije bilo ispod časti 3 sezone zaredom potpisivat po jednogodišnji ugovor ne bi trebalo ni Spahicu. Ti jednogodišnji ugovori su čisto da se stariji igrač ne opusti previše.
Ponovo se s tobom slazem majstore. I nemoj vala ni pisat ovima o tome, kad oni to ne kontaju! ;)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 04 avg 2010, 17:01

kobe24 je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ako predje Spahić u Arsenal onda ce isti osvojiti PL ili u najmanju ruku biti klub s najmanje primljenih golova ;)
Slazem se majstore, jer je on stvarno extra igracina, ali da nam je samo da on prijedje u popularne "Topnike"! ;)
Spaha bog :mrgreen: alo molim sav :o
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 avg 2010, 18:41

jest jak ovaj dupli sport. uspjeva da progura laži o transferima u Arsenal na Arsenal.com :D

j*** mu, šteta što neće da guraju domaće igraće, nego nekog tamo spahu i džeku.

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 05 avg 2010, 00:17

kobe24 je napisao/la:
Bosco je napisao/la:I Campbellu je ove godine nudio novi ugovor iako ovaj ima 36. god, Silvestrea doveo sa 32.god i dao mu dvogodišnji ugovor. itd. Mrsko mi pisat, Spaha ako potpiše dobija minimalno trogodišnji ugovor, jer spaha tehnički još ima 29, a kasnije bi mu nudio jednogodišnje vjerovatno. Kada Dennisu Bergkampu nije bilo ispod časti 3 sezone zaredom potpisivat po jednogodišnji ugovor ne bi trebalo ni Spahicu. Ti jednogodišnji ugovori su čisto da se stariji igrač ne opusti previše.
Ponovo se s tobom slazem majstore. I nemoj vala ni pisat ovima o tome, kad oni to ne kontaju! ;)
I Campbell i Silvestre su bili dovedeni za takozvane "back up"-uloge. Zato sam upravo naveo da je Arsenal lijepa, ali i rizična ideja. Mislite li možda da bi Emir repki više koristio sa 1 ili 2 odigrane tekme mjesečno, nego sada kada je u optimalnoj takmičarskoj formi? Ja Emiru zaista želim sve najbolje jer je već sada legenda, ali naše igrače gledam kroz prizmu interesa reprezentacije.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 05 avg 2010, 10:12

mi se i palimo u vecini slucajeva na glasine.... to sto je spahic potvrdio da se pregovara, ne znaci da je vec presao... prvo se klub koji je zainteresovan dogovori s igracem i njegovim menadzmentom, pa tek onda pregovara s klubom... puno koraka do prelaska, a mi cim klub pokaze interesovanje, odmah selimo igraca u taj klub... a ono ni blizu... ;)

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 05 avg 2010, 20:52

Uzvratni meč MHSC - Gyor ETO:

http://foot-max.e-monsite.com/rubrique,tv3,1112664.html

http://www.ustream.tv/channel-popup/footmax3

Sretno, Spaha. Stay healthy :D

Uvijek lijepo vidjeti bosansku zastavu iza gola.

P.S. Montpellier zakinut za penal ranije. I sad primiše gol u zadnjim minutama prvog poluvremena. Pogrešna procjena leta lopte od strane golmana koji je izletio i ostavio prazan gol. :(

45. min., crveni karton (drugi žuti): Lazar Stanišić, Gyor ETO
Zadnja izmjena: edina, dana/u 05 avg 2010, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Definitions belong to the definers, not the defined

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, Edincapitano i 20 gostiju.