Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Šta im se bolan radi? Šta je to predsjednik kriv? Što hoće da zadrži najboljeg igrača? Kao i Hoeness? Dajte malo realnosti, prizemljenja, itd...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
25 miliona funti, jesil ti normalan bogte ? I čemu zadržavat igrača kojem se ide, koji je na vrhuncu karijere i koji zeli preći u jedan od najboljih svjetskih klubova. I oni će imati čistu zarada, nije da su ga platiti 10 miliona nek su ga džaba dobili.Virtu4l je napisao/la:Šta im se bolan radi? Šta je to predsjednik kriv? Što hoće da zadrži najboljeg igrača? Kao i Hoeness? Dajte malo realnosti, prizemljenja, itd...
da mu se ide - vala mu se i ne ide.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ali su i pretjerali.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
covjek se zajebava, kakvih 25 miliona funti..... svasta
Fazon je sto uopste nije bilo nikakvih ni kontakata.To je poput odlaska Nadarevica u Bolton i tako dalje.
Uostalom u vezi Monpe sta je problem.Prodaju ga olako i za sicu ispadaju iz lige.Jer mogu samo Lovrene i takve za zamjenu dovesti.
Uostalom u vezi Monpe sta je problem.Prodaju ga olako i za sicu ispadaju iz lige.Jer mogu samo Lovrene i takve za zamjenu dovesti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
MI smo svjetski prvaci u neostvarenim transferima. Neprikosnoveni smo, nije nam niko do koljena.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Duplisport? Po koji put laze citaoce, dosadili ste mi vise...
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
I Spahić je za jedan medij potvrdio pregovore sa Arsenalom. Možda su to neki njegovi kontakti, a da još nisu ništa upitali njegov klub. Možda Spaha pretpostavlja kakvo bi obeštećenje bilo. Mada, sumnjam da tako opasan klub kao što je Arsenal na takav način posluje. Tačnije, nemoguće, kad skontam.Elmar je napisao/la:Duplisport? Po koji put laze citaoce, dosadili ste mi vise...
Adnane, dobro jutro.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
ma stavio sam link.. posto nije jednio ovaj sajt objavio vijest.. posto pricaju kako laze dupli sport... na arsenalovim forumima uveliko pricaju o spahicu...Željovac je napisao/la:I Spahić je za jedan medij potvrdio pregovore sa Arsenalom. Možda su to neki njegovi kontakti, a da još nisu ništa upitali njegov klub. Možda Spaha pretpostavlja kakvo bi obeštećenje bilo. Mada, sumnjam da tako opasan klub kao što je Arsenal na takav način posluje. Tačnije, nemoguće, kad skontam.Elmar je napisao/la:Duplisport? Po koji put laze citaoce, dosadili ste mi vise...
Adnane, dobro jutro.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Slazem se majstore, jer je on stvarno extra igracina, ali da nam je samo da on prijedje u popularne "Topnike"!Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ako predje Spahić u Arsenal onda ce isti osvojiti PL ili u najmanju ruku biti klub s najmanje primljenih golova
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
....i onda se to demantuje, pa za koji dan opet forumi i portali puni price o Spahinom transferu, pa se onda umjesa klub i predsjednik, kaze nedamo Emira za toliko i toliko, pa onda se Spaha naljuti, kasnije dematuje sve, da nije uopste bilo kontakta i tako sve u krug....hmmmmmm, nesto mi sve mirise na jos jednu sapunicu kojoj smo svi mi svjedoci...Vise je sve granice preslo ovo ponasanje prema nasim igracima. Dobro neko rece samo zato sto igraju za Bosnu, inace bi se prodali ko halva.adnan_hzsa je napisao/la:ma stavio sam link.. posto nije jednio ovaj sajt objavio vijest.. posto pricaju kako laze dupli sport... na arsenalovim forumima uveliko pricaju o spahicu...Željovac je napisao/la:I Spahić je za jedan medij potvrdio pregovore sa Arsenalom. Možda su to neki njegovi kontakti, a da još nisu ništa upitali njegov klub. Možda Spaha pretpostavlja kakvo bi obeštećenje bilo. Mada, sumnjam da tako opasan klub kao što je Arsenal na takav način posluje. Tačnije, nemoguće, kad skontam.Elmar je napisao/la:Duplisport? Po koji put laze citaoce, dosadili ste mi vise...
Adnane, dobro jutro.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Ponovo se s tobom slazem majstore. I nemoj vala ni pisat ovima o tome, kad oni to ne kontaju!Bosco je napisao/la:I Campbellu je ove godine nudio novi ugovor iako ovaj ima 36. god, Silvestrea doveo sa 32.god i dao mu dvogodišnji ugovor. itd. Mrsko mi pisat, Spaha ako potpiše dobija minimalno trogodišnji ugovor, jer spaha tehnički još ima 29, a kasnije bi mu nudio jednogodišnje vjerovatno. Kada Dennisu Bergkampu nije bilo ispod časti 3 sezone zaredom potpisivat po jednogodišnji ugovor ne bi trebalo ni Spahicu. Ti jednogodišnji ugovori su čisto da se stariji igrač ne opusti previše.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Thunderstruck
- Kontakt:
Spaha bogkobe24 je napisao/la:Slazem se majstore, jer je on stvarno extra igracina, ali da nam je samo da on prijedje u popularne "Topnike"!Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ako predje Spahić u Arsenal onda ce isti osvojiti PL ili u najmanju ruku biti klub s najmanje primljenih golova
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
jest jak ovaj dupli sport. uspjeva da progura laži o transferima u Arsenal na Arsenal.comElmar je napisao/la:Duplisport? Po koji put laze citaoce, dosadili ste mi vise...
j*** mu, šteta što neće da guraju domaće igraće, nego nekog tamo spahu i džeku.
I Campbell i Silvestre su bili dovedeni za takozvane "back up"-uloge. Zato sam upravo naveo da je Arsenal lijepa, ali i rizična ideja. Mislite li možda da bi Emir repki više koristio sa 1 ili 2 odigrane tekme mjesečno, nego sada kada je u optimalnoj takmičarskoj formi? Ja Emiru zaista želim sve najbolje jer je već sada legenda, ali naše igrače gledam kroz prizmu interesa reprezentacije.kobe24 je napisao/la:Ponovo se s tobom slazem majstore. I nemoj vala ni pisat ovima o tome, kad oni to ne kontaju!Bosco je napisao/la:I Campbellu je ove godine nudio novi ugovor iako ovaj ima 36. god, Silvestrea doveo sa 32.god i dao mu dvogodišnji ugovor. itd. Mrsko mi pisat, Spaha ako potpiše dobija minimalno trogodišnji ugovor, jer spaha tehnički još ima 29, a kasnije bi mu nudio jednogodišnje vjerovatno. Kada Dennisu Bergkampu nije bilo ispod časti 3 sezone zaredom potpisivat po jednogodišnji ugovor ne bi trebalo ni Spahicu. Ti jednogodišnji ugovori su čisto da se stariji igrač ne opusti previše.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
mi se i palimo u vecini slucajeva na glasine.... to sto je spahic potvrdio da se pregovara, ne znaci da je vec presao... prvo se klub koji je zainteresovan dogovori s igracem i njegovim menadzmentom, pa tek onda pregovara s klubom... puno koraka do prelaska, a mi cim klub pokaze interesovanje, odmah selimo igraca u taj klub... a ono ni blizu... 
Uzvratni meč MHSC - Gyor ETO:
http://foot-max.e-monsite.com/rubrique,tv3,1112664.html
http://www.ustream.tv/channel-popup/footmax3
Sretno, Spaha. Stay healthy
Uvijek lijepo vidjeti bosansku zastavu iza gola.
P.S. Montpellier zakinut za penal ranije. I sad primiše gol u zadnjim minutama prvog poluvremena. Pogrešna procjena leta lopte od strane golmana koji je izletio i ostavio prazan gol.
45. min., crveni karton (drugi žuti): Lazar Stanišić, Gyor ETO
http://foot-max.e-monsite.com/rubrique,tv3,1112664.html
http://www.ustream.tv/channel-popup/footmax3
Sretno, Spaha. Stay healthy
Uvijek lijepo vidjeti bosansku zastavu iza gola.
P.S. Montpellier zakinut za penal ranije. I sad primiše gol u zadnjim minutama prvog poluvremena. Pogrešna procjena leta lopte od strane golmana koji je izletio i ostavio prazan gol.
45. min., crveni karton (drugi žuti): Lazar Stanišić, Gyor ETO
Zadnja izmjena: edina, dana/u 05 avg 2010, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Definitions belong to the definers, not the defined
Trenutno korisnika/ca: ebi46, Edincapitano i 21 gost.